Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 \"dla Twojej wiary w ten fakt\" też niezłe :) zacznę zapisywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ignacja >> a czego sie spodziewalas...przeciez mialo nie byc agresywnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 hałastra to zgraja potworów, która mieszka razem ze mną pod jednym dachem, jest ich troje i razem mają w sumie 18 lat:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 nieprawda słonko! nie czuję potrzeby niczego Ci udowadniać, ale napisze że do szkoły poszłam z rok starszą siostrą. teraz weź liczydło i policz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 No własnie nie myślalam, że aż taka agresja ze mnie bije, żeby mnie moderować :) Oj dziewczyny fajne strasznie jesteście... miałam wyjść i znowu zostałam... Ten mój mężczyzna to umrze z niepokoju... I DOBRZE! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 aha :d oki a teraz idz zrob siusiu paciorek za nas i nasza niemoralnosc wzgledem chorych i starszych i spac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 grubalola >> no to jutro czeka cie ciezki dzien jednym slowem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 jezus jest 2 w nocy !!! jutro w pracy polegne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ignacja >> pojechal po bandzie to niech teraz sie troszke pomartwi...dobrze mu to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ano dzień jak codzień:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętnababka85 >> godzina duchow juz dawno za nami...ale przeciez mamy juz piatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Wiem, ale to ciężkie... tak się odizolować, a ja mięczak jestem jeśli chodzi o \"nieodzywanie sie\" i nigdy mi nie wychodzi :( No ale trudno, mus to mus :) Chyba, że mnie wygonicie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ale chyba już spasuję, bo jak tak dalej pójdzie to zamiast owsianki dzieci dostaną niewiadomoco, bo matka nieprzytomna, a na obiad będą buty:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętna poziom wpływu Twoich sugestii na moje czyny jest, tak jak Twój nick - przeciętny...albo i poniżej.. Ignacja zapisuj, zapisuj!a chłop niech zdycha - co tam altruizm, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ano piatek :d tylko jade do szkoly :O jutro musze wystartowac bo mam 500 km w jedna strone :O a rano jeszcze do pracy kapotta :D co do facetow to napewno nie zaszkodzi jak sie troche pomartwia a moze pomoze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Przeciętnababka, na Paryske podziałało... poszła siusiu i spac!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 grubalola >> dzielna jestes :) prawdziwa matka polka...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 grubalola to nasza gosposia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Oj... nie podziałało :( Ale to i dobrze, bo się z tym chłopem uśmiałam nieźle! Nikt mnie tak dawno nie rozbawił! :) Dzięki Parysko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 a ten toik nazywa się IDĘ STĄD... a ja jakoś nie mogę się stąd ruszyć:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 Ignacja taak! poleciałam pędem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętnababka85 >> nie narzekaj..ja skonczylam studia w styczniu i teraz chcialabym sie wrocic!! a tu zostala mi tylko praca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Dziewczyny ja tez uciekam, moze dodamy sobie temat do ulubionych i jak ju wszystkie beda mialy net to jakas reaktywacja? Moze w niedziele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no oszywiście, matka polka, siedzi nocami na kafe, a potem: dzieci ciszej, bo pozabijam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 no i znowu przegapilam \"wyjscie\" (mam naliczanie co 15 minut :) Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ja w niedzielę odpadam - niedziela na działeczce, ale będę zaględać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ja dam do ulubionych..ale jak mi sie ktoras nie pojawi w najblizszym czasie to bede bluzgac i glupoty pisac jak hiltonowka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 zaglądać będę oczywiście nie zaględać:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 napisze Wam kawal: wraca matka-polka do domu, targa za soba siaty z zakupami wchodzi do klatki a tu winda nie dziala wiec wlecze sie po schodach na 10 pietro dochodzi do drzwi a tam facet w plaszczu dlugim stoi facet araajakalk i odchyla plaszcz - a pod spodem goly a matka polka sie patrzy i mowi o kurwa jajek zapomnialam strasznie mnie smieszy bo z moja matula mi sie kojarzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ok, w takim razie bez jakiejs umowionej \"schadzki\", niech topic zyje wlasnym zyciem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach