Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

asiulek - w uk nie bylo na co narzekac...na pewno najbardziej brakowalo mi bliskich, a pieniadze rzecz nabyta;) (przychodza i odchodza-jak wszedzie) Poki co narazie jestem w polsce, a kto wie co jeszcze sie w zyciu wydarzy...🌻 janeczko - u mnie niezbyt ciekawie, ale walczymy dopoki nie spelnimy swojego marzenia ❤️

kochane ja juz bede sie kladla krucha ja tez sobie chwale .... dzis oddalismy papiery do Infand Revenue i powiedzieli ze za 6 tyg ma przyjsc czek zobaczymy:) oby... pozdrawiam Was i zycze milej spokojnej nocki

Witam dziewczynki 🌻 asiulek--wczoraj zablokowalam sobie dostep do konta przez internet:( bank:lloyds. Wpisalam niepoprawnie haslo i zostalo zablokowane... Prawdopodobnie bede musiala tam zadzwonic,zeby je odblokowac... Nie wiesz moze, czy jest mozliwosc zalatwienie odblokowania dostepu prze internet????????

niewiem kochana my tez mamy konto w lloydsie ale nie korzytamy z uslugi internetowej

mielismy za to takie w polsce i zalatwialismy to przez tel w momencie zablokowania wiec mysle ze tu tez sie uda

fiksuję już od czytania forum przyszłych mamuś...nakręcam się nakręcam, a tymczasem brzuch pobolewa przedokresowo, kujde :-)

STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......05.05........04.06.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............09.05........06.06........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05..................... ...........okol.Lublina Tosia_81.........26............07.05.................... . 1 ..........Szczecin ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 .........3..........................?.............06.01.2008 nala 26............1........................................26.01 .2008 uaktualniłam swoje dane w tabelce... u mnie właśnie 20dc... cycki zaczęły boleć i ogólnie nadal brzuchol wydęty... mam nadzieje że jeśli @ ma przyjść to przynajmniej przyjdzie w terminie... jak na złość 04.06 mija dwa lata po ślubie... może będziemy mieli niespodziankę..:-) oby

czesc kobitko 👄 asiulek dzieki za info!!!! chyba nie ominie mnie rozmowa z uk przez tel. wrrrr!!! w sprawie odblokowania konta :P jachcefasolke - zycze 2 kresek!!!!

dziewczynki, no co tam u Was??? Intimka potrzebowałas mnie moj gg 7670107 ?????? Jachce fasolke>>>>> masz dla nas jakies dobre wiesci ????? :D Ja jestem taka zabiegana, w pracy zyc nie daja :( aaaa tak to juz jest na stazu wykorzystuja tania siłe roboczą :( Pozdrowionka :D

cześć dziewczyny... Krucha jeszcze żadnych wieści nie mam bo termin @ mam na 4.06 a nie chce testować wcześniej... ale... cycki bolą nadal, temp 37, brzusio czasem pobolewa jak na @, no i co chwile biegam siusiu bo mam takie uczucie że zaraz sie posikam a jak siadam na kibelek to tylko troche poleci, no i tony tony białego śluzu... hmm tego jeszcze w swoich staraniach nie miałam...

Hej dziewczynki :) Ja chce Fasolkę -ten śluz na ciążę :) zresztą sikanie też :) A kiedy testujesz?

ja-neczka o ile @ nie przyjdzie to 04 czerwca... mam nadzieje że będą 2 kreseczki bo to będzie dokładnie druga rocznica naszego ślubu... :-)

JA chce fasolke wygląda na to że niedługo dołączysz do drugiej tabelki :) super trzymam kciuki a ja byłam wczoraj u gin, widziałam swoją małą fasolkę :) z usg wychodzi że to 5 tydzień ciąży a z okresu że 6. Wszystko jest w porządku, dostałam skierowanie na badania i mam kolejną wizytę za miesiąc i wtedy założy mi karte ciąży :)

witam ja nie moge doczekac sie usg czekam az zjedziemy do Polski i pójde do mojej ginki :) a to bedzie jakiegos ....11 czerwca...

dziewczyny co z wami się dzieje? gdzie się wszystkie podziewacie?

Gość malagosia
witam.ja staram sie od 2 lat i nic.obojetne mi czy dzidzia by byla w zimie czy w lecie.najwazniejsze zeby sie pojawila.ale zawsze lepiej iprzyjemniej jak jest cieplo i zielono.pozdrawiam

Gość malagosia
ja jestem nowa.

Gość mozarela
czesc dziewczyny, ja tez zaczelam sie starac w tym miesiacu. czy zostane przyjeta do grona staraczek?

Witam kochane!!!!!!!!!!!! 🌻 jachcefasolke ---jak tam tescik?? dwie krechy?? juz 04/06 minął.....:D a ten termin zdaje sie mial byc obiecujacy...;)

witam co tam u Was topik pada ??? bylam w Polsce widzialam fasolke ale mam krwiaka na macicy:( mam nadzieje że leki to zalecza ...

Gość halo czy kto s jest

Gość pisssska
ja tez sie staram

Gość co u autorki
topiku, zaszła już sobie? Wie ktoś coś?

Gość kajakkkk
👄