Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inezka34

Kto mi pomoże do 20maja pozbyć się 4-5kg.no kto??!!!

Polecane posty

Gość monik123
hej a co w tej diecie z jajkami można pić? kawkę bez cukru ze słodzimkiem można?

Kopenhaska,a kawę można,bo zaczęłam sie sama zastanawiać.

jezu ... tylko nie kopenhaska :P wiesz co wlasnie jem? druga kanapke z zytniego chleba (jem chleb - wegle. koszmar ... na pewno nie schudne a i jeszcze z 2 deko przytyje), maslo (straszne - tylko oliwa z oliwek na tym forum obowiazuje. to nic ze kosztuje tyle ile 3 litry dorego oleju slonecznikowego), podledwice wedzano tradycyjnie z wedzarni u wujka (niestety tutaj obowiazuje jedynie chuda szynka z indyka, nasaczona w 50% saletra i woda coby ujac troche kalorii pewnie), z pomidorem (wzglednie dozwolone) i zagryzam salatka grecka. moja kolacja ma chyba z 500 kalorii ale mi smakuje :D

Czec Ineska 34 Ja od dzisiaj zaczelam diete jajeczna od rana jestem po 6 jajkach , kawie bezkofeinowej i wodzie i tak chce do piatku , a ty jak sobie radzisz?

Nie mów nic,ja dzisiaj zgrzeszyłam za wszystkie czasy.Zaczęłam od jajek,a przyjechała STONKA tzn.koleżanki i zrobiłyśmy grilla na szybko.A tam różności i ....a sama wiesz.

Jutro sie biore ostro,a te ....moje koleżanki jak przyjadą znowu to pogonię,juz im to zapowiedziałam.

Wiesz jakoś nie mam zaufania do tych FAJNYCH STRONEK,także dziękuję-JA WYSIADAM.

Ja tez nie daje rady , ale do piatku musze wytrzymac » W tym topiku jestem !! Temat: Od dzis zaczynam wielki maraton za 5 tygodni bedzie 13 kilo mniej

O matuchno,a ja to bym chciała do tego maja 20-stego te 5kg i to musowo!!

Mam nadzieje,że topicu nam nie usuną,no nie Lady.Bo jak mi sie tu wetnie jakaś madralińska to nie wiem czy sie powstrzymam od odpowiedniego komentarza.Ale może nie.:P

Ale żarty żartami,muszę tą oponkę na brzuchu zlikwidować.O ćwiczeniach nie ma mowy,jestem chora,od kilku dni na zapalenie lenia:P

Modna ja na tej kopenhaskiej schudłam w 6 dni 3kg,więcej nie wyrobiłam bo to niby trzeba 13dni,ale co ty,horror.

Gość ewcia_20
tez musze zrzucic 6 kg ale jak?

No to spróbujemy z tymi jajkami,co?? No i skakanka,zaczniemy od 70skoków dziennie,ok?

Dzisiaj to przegięłam przez te agregatki od grilla,ale jutro to choćby mieli mnie posiekać to sie nie dam 5 jajek dziennie i dużo wody,najlepiej KINGA.

Gość Karina.a
pierwsze słyszę o diecie jajecznej.... kurde a ja uwielbiam jajka!!! od jutra dietka jajeczna :)

Fajna jest też amerykańska ale ja ZOSTANĘ PRZY JAJKACH

Heeej;) Kawe mozna, ale słodzika nie polecam, najlepiej ze śmietanką, bo ma najmniej węgli-ale nie za dużo;) Inezka, jak żarłaś grilla, to nie jest tak tragicznie, dopóki nie tkniesz chleba, ziemniaków itp. Mozesz wsunąć trochę kiełbasy, mięsa. Tragedii nie bedzie, a najwyżej przedłużysz jajeczną o 1 dzień... Wpisu Lady in red nawet nie komentuję:D Jedz babo, co chcesz, czy ktoś Ci kazał inaczej O_O??? Poza tym topik nie jest o kopenhaskiej, chyba kalorie zamgliły Ci oczy;)

Gość Karina.a
to mój pierwszy dzień i jestem po dwóch jajkach :P jeszcze 3 na mnie czekają

Cześć moje babki kochane.Ja mam remont i komputer mi odłączyli,ale ich zjechałam bo za długo to trwało i oto znowu jestem.Dzięki modna666 za linka,fajne to.Idę i będę później,buziaczki pa pa🖐️ ❤️ 🌻

Długi weekend weekendem,ale gdzie są moje pomagierki? Miałyście mnie wspierać,a tu CISZA!!

witaj Ineska Jak tam dietka no i jak sie czujesz bo mnie sie dzisiaj oberwalo za te dietke na forum ze nie dobra i cos tam to i wykrzyczalam ze jak jadly pizze to im nie zaszkodzila a jajek sie czepiaja !