Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPANIA

THERMAGE czy kto艣 z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Go艣膰 kabuki2
Dzi臋kuj臋 za informacj臋, zaraz sie bior臋 za czytanie(: Jeszcze ostatnio czytalam o skojarzonym dzialaniu metody TRINITI. Podobno 艣wietna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 obiektywna 40ha
Focus, Thermage czy Elos i mnie dopad艂 ten dylemat zanim si臋 zdecydowa艂am. Podzwoni艂am po umawia艂am si臋 na konsultacje i o dziwo zdecydowa艂am si臋 na fale radiowe Focus RF . Pani uczciwie opowiedzia艂a mi o zabiegu i indywidualnych efektach oraz serii zalecanych przy moim stanie sk贸ry. Zaznaczy艂a 偶e twarz odzyskuje ,, m艂odsze rysy twarzy,, ale sp艂ycenie czy te偶 niemal ca艂kowite usuni臋cie zmarszczek to sprawa bardzo indywidualna aczkolwiek efekty s膮 wyj膮tkowo trwa艂e jednak u ka偶dego inne. Po dokumentacji zdj臋ciowej 艣miem twierdzi膰 偶e na mnie Focus si臋 sprawdzi艂. Nawet po najdro偶szym kremie nigdy nie mia艂am tak g艂adkiej i napi臋tej sk贸ry . Mine艂y moje problemy z workami pod oczyma a musz臋 przyzna膰 ka偶dej nawet tej naj艂adniejszej kobiecie worki odbieraj膮 troszku urody :) nie mam tez zmarszczek pod oczami natomiast zosta艂y na czole kt贸re marszcze niemi艂osiernie . Wyda艂am na t臋 przyjemno艣膰 7000 z艂. Jestem zadowolona . Dosta艂am zabieg na d艂onie gratis oraz z艂ot膮 kart臋 z 15 % rabatem na pozosta艂e us艂ugi w Salonie. Robi艂am w Katowicach w Celebrity

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
do Obiektywna 40ha. Tak, masz racj臋. Ja te偶 szukam na forach i jestem na rozdro偶u. A z jak膮 cz臋stotliwo艣ci膮 i ile wzi臋艂a艣 zabieg贸w na Focusie ? Ceny s膮 tak r贸偶ne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieobiektywna 45
cze艣膰 pisz臋 nieobektywan bo nie robi艂am ani thermage ani focusa thermage dzia艂a tyle 偶e boli jak cholera - nie by艂am ale mam dwie kole偶anki jedna zrobi艂a kilka zabieg贸w i wida膰 efekty druga uciek艂a w po艂owie pierwszego - m贸wi 偶e b贸l dla niej by艂 nie do zniesienia - jednak na pewno wiele os贸b go wytrzymuje szuka艂am focusa RF ale nie znalaz艂am ani firmy, kt贸ra go produkuje ani nikogo poza polsk膮 kto go oferuje - mo偶e zaganic膮 jest pod inn膮 nazw膮? wybra艂am elosa bo mam bardzo du偶o punkt贸w na 艣wiecie gdzie go mo偶na znale藕膰, a dodatkowo jest ta艅szy i podobno (patrz膮c na fora)mniej boli ni偶 thermage robi艂am 5 zabieg贸w i efekt liftingu mam na pewno nie gorszy ni偶 kole偶anka po thermage - dodatkowo fajnie wyr贸wnali mi koloryt sk贸ry i faktycznie nie boli (nie to 偶e jest super przyjemnie ale nie boli) - nie znam nikogo kto korzysta艂 z focusa wi臋c nie mam por贸wnania tak wi臋c nieobiektywnie wybieram elosa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obiektywna 40ha
Focus ma przecie偶 dystrybutora. www.focusrf.com. Ka偶de miasto r贸偶ni si臋 cenowo w oferowanych us艂ugach .Heh jak o nim pierwszy raz przeczyta艂am to go jeszcze w Katowicach nie by艂o a w Wawie nawet do 1200 z艂 za jeden zabieg bra艂y niekt贸re salony.. Ja robi艂am w sumie 10 zabieg贸w. Nic nie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Czyta艂am o Elosie i chyba sie wybiore, tym bardziej, 偶e Dziewczyny robi艂y i zachecaj膮. Cena 500 z艂 ( jeszcze nie wiem czy tylko twarz, czy komplet czyli szyja te偶). Podobno 5-6 zabieg贸w wystarczy. Zobacz臋. Chyba sie umowie jednak w sobot臋. Focus jest dro偶szy i zabieg贸w trzeba wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Ode mnie jest jeszcze Gdynia a tam bardzo zachecaj膮ce promocje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa 40
Drogie Panie Ja r贸wniez jestem po zabiegach focusem rf, d艂ugo si臋 zastanawia艂am jaki " sprzet " wybra膰 i zdecydowa艂am si臋 na ten, bo widzia艂am efekty u kole偶anki. Ceny s膮 r贸zne, ja osobi艣cie robi艂am w Krakowie, w Studio Lorena. Z ceny by艂am zadowolona. Fajna sprawa bo s膮 bezplatne konsultacje,wog贸le bardzo fajne miejsce i mi艂a obs艂uga. Czy w Krakowie czy w Gdyni polecam focus rf.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorota.t44
Cze艣膰 dziewczyny, Jestem po 5 zabiegach focusem i biore nastepne 5 bo jestem straszliwie zadowolona z efekt贸w! Zabieg bardzo przyjemny, efekt widzia艂am juz po pierwszym zabiegu, moje pory sa zmniejszone, owal twarzy zupe艂nie inny, oczy rewelacja i zmarszczki przy nosie mi sie mocno wyprasowa艂y a zaskoczy艂o mnie to , ze ten zabieg oczysci艂 mi sk贸re. Zabiegi robi mi pani Iza i Dagmara z gabinetu kosmedika w Spocie. Za 5 zabieg贸w zap艂aci艂am 3000 z艂 wiec jak dla mnie przystepna cena. Pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Mamy nadziej臋, 偶e odpowiedzi jakie wys艂ali艣my Paniom na prywatne maile pomog艂y lub pomog膮 podj膮膰 w艂a艣ciw膮 decyzj臋. Raz jeszcze (poniewa偶 to pytanie przewija si臋 przez wszystkie maile) powt贸rzymy, 偶e z naszej praktyki wiemy i偶 skuteczno艣膰 zabiegu na twarzy w wi臋kszym stopniu zale偶y od do艣wiadczenia i praktyki operatora a w znacznie mniejszym (o ile w og贸le) od urz膮dzenia. Diatermia wywo艂ana falami radiowymi to zjawisko fizyczne oddzia艂uj膮ce na tkanki, bez wzgl臋du na to jakim urz膮dzeniem je wywo艂ujemy. Kluczowe znaczenie ma odpowiedni dob贸r temperatury, oraz preparat贸w. Poniewa偶 wi臋kszo艣膰 urz膮dze艅 nie dysponuje mo偶liwo艣ci膮 pomiaru temperatury wykonywania zabiegu, najistotniejsze jest do艣wiadczenie operatora, tak aby wykona艂 zabieg optymalnie wysok膮 ale nie niebezpieczn膮 temperatur膮. Mo偶na te偶 znale藕膰 urz膮dzenia kt贸re badaj膮 temperatur臋 na bie偶膮co, co gwarantuje optymalny bezpieczny efekt. Pozdrawiamy PS. Z zainteresowaniem przeczyta艂em post Dorota.t44, gratuluj臋 efektu. Ale nie mog臋 si臋 oprze膰 i napisz臋, 偶e: jestesmy znacznie ta艅si a conajmniej r贸wnie skuteczni :) zapraszam na bezp艂atny test do Gdyni. Zapraszam te偶 na GFT Z艂ota Maska - to dopiero jest cudo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bea45
witam panie.Zamin zdecydowalam sie na zabieg focusem fr+ czyta艂am to forum.Teraz jestem po 4 zabiegu godzinnym na twarz i...... nic.Nie widze 偶adnych pozytywnych efektow.Ca艂y czas sie pocieszam ze przyjda .Dlatego wesz艂am tu znowu i czytam o tych pozytywnych efektach 偶eby miec nadzieje. :( . Dla zainteresowaych krotko o mojej historii walki z czasem i przyci膮ganiem ziemskim. Od paru lat robilam sobie botox na : pionowe zmarszczki na czole (przez co podnosi艂y mi sie niemilosiernie brwi -efekt Nikolsona ) trzeba bylo to skorygowac . Brwi opadly i powieki tez :( No to oczka czyli kurze 艂apki - os艂abienie mi臋snia okr臋偶nego oka spowodowa艂o do艂y pod oczami . Dla tego w艂asnie ratujac sie przed botoxem zdecydowa艂am sie na fokus rf+ . Nic owal zwisa jak zwisal . oczy i czolo ?-czasem mam wra偶enie 偶e tej skory jest jeszcze wiecej na twarzy . Pory wielkie, jakie by艂y takie sa. Kosmetyczka wykwalifikowana (studia kosmetyczne) do艣wiadczona (na tym aparacie te偶). gabnet renomowany, nawet bardzo -prywatna klinika a ja za艂amana . u kole偶anki ( bo robimy razem ) te偶 nie ma efekt贸w widocznych . Nie napisze jakie miasto itp info. 偶eby艣cie nie podejrzewa艂y mnie o zle intencje .po prostu czekam i mam nadzieje 偶e wszystko co piszecie jest prawdziwe i efekty przyjda -jakie mam wyj艣cie? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ripley
W JELENIEJ G脫RZE JEST FANTASTUCZNE PROFESJONALNE CENTRUM KOSMETOLOGII GDZIE MO呕NA ZROBIC DOS艁OWNIE WSZYSTKO !!!!! MO呕NA PRZY OKAZJI DOWIEDZIEC SI臉 NAPRAWD臉 WIELE NA TEMAT W艁ASNEJ SK脫RY I OTRZYMAC NAPRAWD臉 DOBRE PORADY ODNO艢NIE PIEL臉GNACJI I TAK DALEJ . POSIADAJ膭 NAJNOWSZY SPRZ臉T W TYM S艁AWETN膭 BELLA-TERMA OBS艁UGIWAN膭 PRZEZ WYKWALIFIKOWAN膭 OSOB臉 , LASERY BOTOXY I TEGO TYPU BAJERY . WSZYSTKO O CZYM MO呕NA POMARZYC I TO ZA CA艁KIEM PRZYZWOIT膭 CEN臉 . JA TE呕 RAZ ZROBI艁AM SOBIE BOTOX I PRZYZNAM 呕E CZU艁AM SI臉 Z TYM CA艁KIEM NIE殴LE NIE MNIEJ JEDNAK JAKI艢 CZAS TEMU ODKRY艁AM CO艢 ZUPE艁NIE INNEGO . ODKRY艁AM GIMNASTYK臉 TWARZY !!! KUPI艁AM KREM ORAZ SPECJALNE MLECZKO DO MYCIA TWARZY ZAWIERAJ膭CE IDEBENON NAJNOWSZY WYNALAZEK W KOSMETOLOGII I CODZIENNIE CWICZ臉 MIE艢NIE TWARZY I POWIEM WAM 呕E NA EFEKTY WCALE NIE MUSIA艁AM D艁UGO CZEKAC ! ABY OBSERWOWAC ZMIANY ZROBI艁AM SOBIE ZDJ臉CIE PRZED CA艁膭 TO HISTORI膭 I NAST臉PNE PO 3 TYGODNIACH I WIECIE CO ???? WYRA殴NIE POPRAWI艁 SI臉 WYGL膭D MOJEJ TWARZY !!!!! ZMARSZCZKI ZW艁ASZCZA TE WOK脫艁 UST JAKBY SI臉 ROZMY艁Y OWAL TWARZY R艁脫WNIE呕 SI臉 POPRAWI艁 , WYRA殴NIE ZANIK艁A < DRUGA BRODA> CZYLI SK脫RA POJAWIAJ膭CA SI臉 POD BROD膭 GDY OPUSZCZAMY G艁OW臉 NP. CZYTAJ膭C . JESTEM NAPRAWD臉 SZCZ臉艢LIWA !!!!!!!!!!! POLECAM TEN SPOS脫W WSZYSTKIM BO NIC NIE KOSZTUJE A CO NAJWA呕NIEJSZE JEST ABSOLUTNIE BEZPIECZNY !! TAK SAMO JAK MO呕NA KSZTA艁TOWAC CIA艁O MOZNA KSZTA艁TOWAC TWARZ POPRZEZ SYSTEMATYCZNE W艁A艢CIWE CWICZENIA . A TAK PRZY OKAZJI , BO ROZPISYWANO SI臉 TUTAJ NA TEMAT TEJ BELLA TERMA I FOKUS I TYM PODOBNYCH , STARO艢CI NIC NIE POWSTRZYMA I TAKA JEST PRAWDA , MO呕NA OCZYWI艢CIE CUDOWAC I WALIC NA TWARZ ROZMAITE CUDA , TYLE TYLKO 呕E POWSTRZYMA SI臉 PROCES STARZENIA NA CHWIL臉 , NIE NA ZAWSZE . A PAMI臉TAC POWINNY艢CIE 呕E IM WIECEJ SI臉 WALI TYM GORZEJ SI臉 P脫殴NIEJ B臉DZIE WYGL膭DAC BO WSZYSTKO Z CZASEM WYJDZIE NA WIERZCH . I ZAPEWNE NIE US艁YSZYCIE TEGO OD 呕ADNEJ Z U艢MIECHNI臉TYCH PA艃 KOSMETYCZEK BO CHC膭C ZARABIAC KAS臉 RACZEJ WAM TEGO NIE POWIEDZ膭 A TAKA JEST NIESTETY PRAWDA . pOZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylvia....
Nareszcie jaki艣 konkretny post . Przyznam szczerze Ripley 偶e zaciekawi艂 mnie tw贸j post i to nawet bardzo i chyba wypr贸buj臋 t臋 twoj膮 metod臋 . Bardzo cz臋sto s艂yszy si臋 ( gdy tylko pojawi si臋 jakie艣 nowe urz膮dzenie w 艣wiecie kosmetologii ) jakie偶 to niezwyk艂e skutki czyni i ile偶 to z niego korzy艣ci i jak napisa艂a艣 偶adna z kosmetyczek nie b臋dzie si臋 rozwodzi艂a na temat dzia艂a艅 ubocznych takiego czy innego urz膮dzenia i ka偶da b臋dzie wychwala艂a ile wlezie i zach臋ca艂a jak tylko mo偶e do wypr贸bowania . Mo偶e jednak zanim ktokolwiek zdecyduje si臋 na taki czy inny zabieg warto by sprawdzic nie tylko zalety ale i wady tej czy innej metody je偶eli ju偶 koniecznie chce si臋 co艣 robic szczeg贸lnie je艣li chodzi o twarz . Kiedy艣 podda艂am si臋 elektrolizie z powodu w艂osk贸w pod nosem by艂a to podobno rewelacyjna metoda , zero 艣lad贸w a jednak po zaledwie kilku zabiegach porobi艂y mi si臋 DZIURY w miejscach gdzie kosmetyczka wbija艂a igie艂k臋 . Mam te dziurki do dzisiaj niestety a to przyk艂ad 偶e co dobre dla innych nie zawsze jest dobre dla mnie . Nie wolno zapominac 偶e ka偶dy ma inny rodzaj sk贸ry , czyta艂am troszk臋 na temat owej Thermy i przyznam 偶e by艂am zaszokowana jakie skutki uboczne mog膮 wyst膮pic u niekt贸rych os贸b po jej zastosowaniu . Ponijaj膮c ju偶 raka sk贸ry ( to z w艂aszcza u os贸b z zaburzeniami pgmentacyjnymi ) oraz trwa艂ych przebarwie艅 nie s膮dz臋 abym kiedykolwiek zdecydowa艂a si臋 na to nawet za darmo . Czy to w sumie faktycznie a偶 takie wa偶ne czy ma si臋 kilka zmarszczek wi臋cej ? My艣licie 偶e to w艂a艣nie zmarszczki s膮 tym na co ludzie zwracaj膮 uwag臋 ? Moim zdaniem nawet najbardziej wypacykowana twarz b臋dzie odpycha艂a bez u艣miechu . W 偶yciu wa偶ne jest by byc naturaln膮 , sympatyczn膮 , potafi膮c膮 obdarzyc innych serdecznym u艣miechem , potafi膮c膮 pok艂onic si臋 starszemu na ulicy . To jest to na co zwraca si臋 uwag臋 . Dlatego gdy nieraz czytam podobne posty o tym 偶e kole偶anka czy znajoma zrobi艂a sobie to czy tamto wi臋c nast臋pna jak ta ma艂pka z cyrku natychmiast chce zrobic to samo chce mi si臋 po prostu 艣miac bo potem pojawiaj膮 si臋 historie 偶e zamiast pom贸c zrobi艂o sie gorzej i wielki lament i wielka rozpacz . Tak jak z fobi膮 na tatua偶e , jedna przez drug膮 艣ciga艂a si臋 w robieniu tatua偶y bez pomy艣lunku co zrobi膮 z tymi malowid艂ami w wieku 50 lub 60 lat . Pewnie nawet w upa艂 b臋d膮 wtedy ubiera艂y swetry bo raczej idiotycznie b臋d膮 wygl膮da艂y te zwisaj膮ce ala-motylki czy delfinki . Wszystkim radz臋 zatem mocniej si臋 zastanowic zanim zacznie si臋 eksperymentowac z w艂asn膮 twarz膮 , bez s艂uchania opowie艣ci od kole偶anek i znajomych i cz臋艣ciej si臋 u艣miechajcie moje drogie bo u艣miech to podstawa !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gimnastyczka twarzy
Zgadzam si臋 z Ripley. Te偶 niedawno zacz臋艂am 膰wiczyc twarz i ju偶 po 2 tygodniach widzia艂am efekty! Tymczasem zrobi艂am 3 zabiegi focusem i efekt贸w nie by艂a 偶adnych, no mo偶e delikatne, minimalne napi臋cie sk贸ry, kt贸re ust膮pi艂o po tygodniu od zako艅czenia zabieg贸w. Ripley, jestem bardzo ciekawa jakiej metody gimnastyki twarzy u偶ywasz. Ja 膰wiczy艂am na podstawie ksi膮偶ku Catherine Pez, u偶ywaj膮c te偶 cwicze艅 Carol Maggio. S艂ysza艂am te偶, 偶e 膰wiczenia Evy Fraser s膮 dobre. Ile masz lat, je偶eli mog臋 zapyta膰 i jak cz臋sto 膰wiczysz (ja mam 29 i 膰wicz臋 3 razy w tygodniu po ok 20 minut)? Koniecznie musimy si臋 wymieni膰 do艣wiadczeniami. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ripley.
Ciesz臋 si臋 ogromnie 偶e mog艂am podzielic si臋 moim pomys艂em z innymi . Mam 38 lat , tak naprawd臋 nigdy nie u偶ywa艂am praktycznie 偶adnych specyfik贸w na twarz . Botox by艂 pierwsz膮 i chyba ostatni膮 rzecz膮 jakiej si臋 podda艂am . Mi臋艣nie twarzy staram si臋 cwiczyc codziennie , ogl膮daj膮c telewizj臋 zazwyczaj wieczorem po prostu wykonuj臋 kilka prostych cwicze艅 g艂贸wnie na mi臋艣nie wok贸艂 nosa i ust ( zmarszczki pod oczami nie s膮 moim zdanie a偶 tak widoczne aby si臋 nimi zbytnio przejmowac he he he W pracy gdy jestem sama r贸wnie偶 kilka razy wykonuj臋 kilka cwicze艅 , no jednym s艂owem staram si臋 cwiczyc kilka razy dziennie , nawet nie sprawdzaj膮c czasu , za ka偶dym razem jednak przed艂u偶am czas i przyznam 偶e najprzyjemniej膮 rzecza po tych cwiczeniach jest zawsze uczucie mrowienia mi臋艣ni i nagrzewania si臋 ich co oznacza 偶e pracuj膮 . Jest to naprawd臋 fantastyczna metoda . Pocz膮tkowo przeczyta艂am o tym w jednej z ksi膮偶ek , niestety zapomnia艂am autorki ( bez w膮tpienia by艂a ni膮 jednak kobieta ) ale dla tych kt贸rzy chcieli by si臋 czego艣 wi臋cej dowiedziec w tym temacie polecam po prostu poszukanie w internecie . Mo偶na znale藕c tam zar贸wno opisy cwicze艅 jak r贸wnie偶 filmiki demonstruj膮ce jak je wykonywac . I dotycz膮 one zar贸wno cwicze艅 na mi臋艣nie twarzy jak i szyi bo nie nale偶y zapominac o szyi . Raz jeszcze gor膮co wszystkich zachecam do wypr贸bowania tego sposobu przy czym pami臋tac nale偶y 偶e aby miec efekty nale偶y byc SYSTEMATYCZNYM bo tylko otrzyma si臋 rezultaty tej metody . Pozdrawiam Ripley

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ripley.
ZAPOMNIA艁AM DODAC 呕E CWICZ膭C TWARZ NAJLEPIEJ SKONCENTROWAC SI臉 NA KILKU PROSTYCH CWICZENIACH , WIEM 呕E JEST ICH MN脫STWO ALE NAJLEPIEJ JEST WYBRAC TYLKO TE KT脫RE B臉D膭 NAM NAJLEPIEJ ODPOWIADA艁Y , JA MAM TRZY KT艁脫RE MOIM ZDANIEM S膭 NAJLEPSZE (PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE) POMAGAJ膭 KSZTA艁TOWAC MI臉艢NIE WOKO艁 UST , NOSA ORAZ ZWALCZAJ膭 I TE W艁A艢NIE CWICZENIA WYKONUJ臉 JAK CZ臉STO MOG臉 A 呕E JU呕 DO NICH PRZYWYK艁AM WESZ艁O MI TO TAK W NAWYK 呕E NIE WYOBRA呕AM SOBIE ABYM NIE WYKONA艁A ICH PRZYNAJMNIEJ ZE TRZY ALBO I CZTERY RAZY DZIENNIE . NAJMILSZYM KOMPLEMENTEM ZA艢 BY艁O GDY KILKA DNI TEMU KTO艢 STWIERDZI艁 呕E WYGL膭DAM NA 21 LAT ! I CHYBA O TO CHODZI . RAZ JESZCZE POZDRAWIAM WSZYSTKICH I 呕YCZ臉 POWODZENIA ! RIPLEY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Do Bea. Ja tez szukalam i szukalam. Jestem juz mocno zdesperowana, bo co do urzadzen to juz wiem jakie sa , na jakich dzialaja zasadach itp. Ale nadal nic nie wiem o skutecznosvci. Po wielu, wielu miesiacach szukania w necie i czytaniu na forach Zdecydowalam sie na Elos firmy Syneron zabieg Re Firme i pojechalam 100 km na ten 1-szy zabieg. Pani doktor najoierw zarzadzila konsultacje. I oto co uslyszalam ( nie sadze , aby klamala, bo to jej najbardzej zalezy na przyciagnieciu pacjenta, tym bardzej, ze przy tej wizycie nic mi nie zrobila ). Zabiegi falami radiowymi sa glownie dla kobiet okolo 40-stki. RF nie dziala na chomiki, wieksze zmarszczki, bruzdy ...Lasry np Mosaic bol膮 bardzo , a efekty r贸偶ne. No i sie zalamalam, bo tutaj tyle zachwyconych dziewczyn.Mysle, ze to sa osoby okolo 40-stki, u nich rzeczywiscie latwiej jest osiagnac efekty. Pani dr zaproponowala mi lifting wypelniaczami. Podala ich nazwe i cene.Chyba sie poddam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Dlatego tak wa偶ne jest, aby艣my pisa艂y nasz wiek przy opisywaniu efektow zabiegow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniola123
Hej, ja w艂a艣nie wyczyta艂am tutaj:http://flashfashion.pl/lifestyle/alternatywa_dla_skalpela_ 偶e zabieg ten w warszawskim salonie Celebrity Beauty & Spa kosztuje 5900 z艂. Troch臋 sporo, chyba op艂aca si臋 nawet wycieczka d Poznania. N apodanej stronce mo偶ecie przeczyta膰, na czym polega.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bea45
do kabuki 2 po pierwsze dziekuje ze sie odezwalas :) Owszem mozna wypelnic bruzdy nosowo wargowe ale co zrobic z chomikami ? ? Co zrobic z do艂em pod oczami gdy okre偶ny oka sie tak poluzowal ze wszystko sie zapad艂o ? na to nie pomoze wypalniacz . Mam w planach wypelnienie bruzd tylko musze to zrobic po focusie bo inaczej sie porozpuszcza .Mi臋艣nie okr臋zne na razie 膰wicze -mo偶e sie wzmocni .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Bea witam. ot贸偶 ja sie podda艂am meziterapii ig艂owej. Jestem po pierwszych wkluciach. Na razie nic. Co do chomiczkow to tez mam ten sam problem. Oczy zapadniete- skad ja to znam ? ): Pojechalam do Poznania do pewnego gabinetu medycyny estetycznej. Chcia艂am zrobi膰 co艣 z bu藕k膮 wlasnie na focusie. Pani doktor mi powiedziala, ze Focus jest dla pa艅 do 40-stki. Nie pomoze na chomiczki itp. Byla b. szczera. Nie umowilam sie z nia na nic, nic mi nie zrobila z twarza... Teraz zbieram pieniazki na Elos, ale ten o 3 - ch funkcjach. Ju偶 szukam gabinetow. Przeznaje , ze samej mi bedzie trudno pojechac. Zobacz臋. Nic sie nie przejmuj, ja sie nie poddaje... Pani doktor mi polecila Volume, lub cos podobnego, ale to wydatek w moim przypadku ok. 4 - 4,5 tys. a efekt na 1 rok...A z jakiego miasta jestes Bea?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Powiem Ci Bea szczerze , ze po miesiacach szukania w necie uwa偶am , ze w moim przypadku najlepsze jest polaczenie 3 metod RF, IPL i lasera ( na chomiczki i pod oczy) Tak jak pisalam zbieram pieniazki. I mobilizuje sie pomalu do wyjazdOw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabuki2
Ripley, przybli偶 jakie 膰wiczenia na twarz stosujesz ? . Kiedy艣 膰wiczylam wyra藕ne wymawianie samog艂osek. Je艣li mo偶esz to napisz jakiego rodzaju 膰wiczenia wykonujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxrav
Witam Polecam wam Salon Kosmetyki Estetycznej La Belle w B艂oniu ul.Rynek 10 woj.Mazowieckie . Focus Rf + na ktorym pracuj臋 daje naprawde oczekiwane rezultaty koszt 1 zabiegu twarzy to 500 z艂. 10 zabieg贸w 3500 ale jesli jest ktos zainteresowany pe艂na oferta zapraszam do salonu badz wszelkie informacje uzyskacie pod nr. tel. 0-607-26-26-98 Agnieszka . pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
No, no, no ?:)... "s艂ynny focus rf" za 350,- WOW A by艂o 1200 :) Ciekawe co zadzia艂a艂o : konkurencja czy desperacja :)? Prosz臋 wybaczy膰 ten sarkazm, ale od zawsze, nami臋tnie t艂umaczy艂em ze ceny "focusa" s膮 totalnie "przegi臋te". Jak wida膰 sytuacja si臋 normalizuje :) .. i bardzo dobrze! Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxrav
Witam Nie jest ani desperacja ani konkurencja . Jestesmy w miar臋 nowym salonem i chcemy aby z tego urzadzenia mog艂o skorzystac wiecej os贸b. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Witam (r贸wnie偶) :) ... i bardzo s艂usznie ! popieram Pa艅stwa w 100% ! ...ale tak przy okazji :) takie (jakby to nazwa膰 delikatnie) .. „bezpo艣rednie” reklamowanie si臋 (adres, telefon itp), na forum nie jest zgodne z netykiet膮. :) 艁adniej by艂oby poda膰 tylko nazw臋, maila i zaprosi膰 do prywatnej korespondencji :) Panie na tym forum maj膮 "g艂ow臋 na karku" i prosz臋 mi wierzy膰, 偶e jak chc膮 to znajduj膮 namiary salonu, bez problemu :) Pozdrawiam. OTC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bea45
do kabuki2 witaj Podam ci moj mail mbij@o2.pl .gdyby艣 chciala to pisz 艣mialo . Jutro jade na 6 zabieg focusem RF+ ale nie wiem czy to nie bedzie ostatni . Liczy艂am chyba na cud a tych wiadomo nie ma . Mezoterapii juz sie poddawalam systematycznie wcze艣niej. Po focusie chce wypelnic bruzdy nosowo-wargowe na zlikwidowanie chomikow ( nie sa duze) ju偶 nie licze .Najwi臋kszy problem jak ju偶 pisalam mam z oczami gdy okr臋偶ny oka po zabiegach botoxem sie obnizy艂 .Nie ma na to chyba juz nic innego ni偶 ci臋cie ale i tak miesien nie wroci na swoje miejsce . za艂amka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gimnastyczka twarzy
Bea, na oczy powinna艣 wykonywa膰 膰wiczenia, dzi臋ki nim mi臋艣nie si臋 napinaj膮 i sk贸ra wok贸艂 oka si臋 podnosi. Polecam 膰wiczenia Evy Fraser oraz Carole Maggio. Zajrzyjcie do Internetu, tam wszystko znajdziecie. Niestety wi臋kszo艣膰 materia艂贸w jest po angielsku, ale opisywanie na forum jak wykonywa膰 poprawnie 膰wiczenia zaj臋艂oby godziny:). Po polsku mo偶na dosta膰 w ksi臋garni ksi膮偶k臋 Catherine Pez - "Gimnastyka twarzy".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 29oli
Witajcie a czy ktoras z Pa艅 korzysta艂a z gabinetu w Piekarach 艣las. konkretnie z zabiegu TRINITI to wlasnie pol膮czenie RF+ laser Matrix + co艣 tam jeszcze;) ??? dla mnie to kupa kasy a wiadomo zabieg jeden nie wystarczy.... czy ktos by艂- jest zadowolony? w w膮tku Celesty - zachwala bardzo wlasnie trinity czy wogole poza Piekarami to gdzie艣 robi膮? bO w google nic a nic sie nie pojawia hmmm

Udost臋pnij ten post