Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPANIA

THERMAGE czy kto艣 z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Go艣膰 29oli
ooo w艂asnie Kabuki czy aby nie o tym urz膮dzeniu piszesz? Mozesz napisa膰 w jakim miescie znalazlas gabinet? i czy wlasnie to zaproponowala Tobie lekarka jako najlepszy sposob ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kabuki2
Je艣li chodzi o Triniti to Znalaz艂am gabinet w szczecinie i Piekarach 艣l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 29oli
czyli do艣c ma艂o popularne... ja jestem umowiona do Piekar mam nadzieje ze nie b臋d膮 to pieni膮dze wyrzucone w b艂oto!!! Kabuki jesli sie zdecydujesz prosz臋 pisz co i jak Nigdzie nie ma wpisow osob korzystaj膮cych akurat z tego i cholera wie czy dlatego ze drogie i niewiele osob korzysta czy dlatego ze to pic na wode

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mary m

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mary m
ja du偶o czytam na temat zabieg贸w,o kt贸rych piszecie. jestem zainteresowana thermage my艣la艂am tez o fokusie,ale ktore urz膮dzenie jest skuteczniejsze dowiedzia艂am si臋 dopiero kiedy zadzwoni艂am do gabinetu posiadaj膮cego obydwa te urz膮dzenia, ot贸偶 pani powiedzia艂a mi,偶e jezeli chc臋 zlikwidowa膰 opadaj膮ce powieki poprawi膰 owal to tylko thermage.fokus ma a偶 kilkadziesi膮t razy mniejsz膮 cz臋stotliwo艣膰, nie podgrzewa obj臋to艣ciowo sk贸ry jest po prostu stanowczo za s艂aby.Ju偶 sam fakt,偶e fokusa mo偶e obs艂ugiwa膰 kosmetyczka a thermage tylko lekarz daje do my艣lenia. Mam pytanie do Gabi i do Gaga 53.Jak duzo w milimetrach podnie艣c si臋 mo偶e d贸l twarzy,czy bruzdy przy nosie te偶 si臋 zmniejszy艂y,jakie jeszcze zmiany zauwazyly艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaKA.POZNAN
DO OTC: mYSLE, ZE NIE JEST TO FORUM DLA W艁ASCICIELI SALON脫W TYLKO DLA KLIENT脫W ! KRYTYKUJE PAN MASZYNE, KTOREJ PAN NIE MA ! DLACZEGO???? NIE OPLUWA SIE INNYCH I NIE KOMENUJE ICH WYBORU! TROCHE KULTURY! A JEZELI JEST PAN ZNAWCA TO PROSZE ZWO艁AC KONFERENCJE I DYSKUTOWAC ZA ZAMKNIETYMI DRZWIAMI. tO CO PAN ROBI TO - SOBIE SAMEMU ANTY REKLAME! POZDRAWIAM kA艢KA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Szanowna Pani „Ka艣ko.POZNAN” Powinienem pozostawi膰 Pani „prywatne wycieczki” pod moim adresem bez komentarza, poniewa偶 takie posty ad personam s膮 moim zdaniem nie na miejscu, zw艂aszcza 偶e poda艂em sw贸j adres mailowy, wi臋c chc膮c mnie „skarci膰” mog艂a Pani napisa膰 do mnie bezpo艣rednio, nie wywlekaj膮c tego na forum publicznym. Poniewa偶 jednak s膮dz臋, 偶e to w艂a艣nie pr贸ba publicznego zdyskredytowania moich wypowiedzi na forum, by艂a Pani celem, odpowiadam: 1. Prosz臋 nie pisa膰 post贸w WIELKIMI LITERAMI poniewa偶 jest to nie grzeczne w stosunku do adresata. 2. Z przykro艣ci膮 stwierdzam 偶e cho膰 chyba czyta Pani posty, zaje si臋 偶e nie do ko艅ca przyswaja Pani ich tre艣膰. Nidzie i nigdy nie „opluwa艂em” nikogo i komentowa艂em jego wyboru! Wr臋cz przeciwnie zawsze, ale to zawsze pisa艂em 偶e wyb贸r maszyny jest kwest膮 osobistych decyzji i subiektywn膮 wypadkow膮 wielu czynnik贸w. Je艣li jest efekt i satysfakcja .. to czego wi臋cej chcie膰. Jedni lubi膮 jak im Cyganie graj膮, inni .... 3.My艣l臋 forum jest zar贸wno dla w艂a艣cicieli „salon贸w” jak i klient贸w. Dzi臋ki wpisom jednych i drugich mo偶na dowiedzie膰 si臋 wi臋cej na poruszane tematy, co jest cenne zar贸wno dla w艂a艣cicieli jak i klient贸w. (reklam臋 mo偶na wychwyci膰 go艂ym okiem) 4. Czasem nawet odnosz臋 wra偶enie 偶e na forum wi臋cej jest (a przynajmniej by艂o) wpis贸w „w艂a艣cicieli salon贸w” (w czym prym wiod艂y od zawsze w艂a艣cicielki fokusa), podszywaj膮cych si臋 pod „zadowolone klientki”. C贸偶, pozostaje pozazdro艣ci膰 stanowczego i bezkompromisowego PR’u :) 5. Nie krytykowa艂em 偶adnej maszyny ! Pisa艂em jedynie 偶e fokus jest przereklamowany i 偶e nie jest prawd膮 jakoby r贸偶ni艂 si臋 stosowan膮 fizyczn膮 zasad膮 dzia艂ania od innych maszyn, wbrew temu co mo偶na przeczyta膰 na forach (ale to normalne :), poniewa偶 wszyscy sprzedaj膮cy maszyny pisz膮 偶e to w艂a艣nie ich maszyna jest wyj膮tkow膮, mo偶na uzna膰 to za standardow膮 reklam臋). W przypadku jednak fokusa, irytuj膮ce jest to 偶e poprzez rozpowszechnianie na forach nieprawdziwych informacji na temat maszyn konkurencyjnych, autorzy usi艂uj膮 je zdyskredytowa膰, aby wcisn膮膰 klientom 偶e tylko fokus „daje efekt”. Prosz臋 zauwa偶y膰 偶e nikt nie pisze 偶e fokus jest z艂y lub 偶e nie daje efektu ! wszyscy pis膮 偶e w podobnym stopniu efekty dal膮 te偶 inne urz膮dzenia. Czy to uwa偶a Pani za krytyk臋 ? 6.Odno艣nie reklamy … i anty reklamy .. hmm prosz臋 zwr贸ci膰 uwag臋 偶e ANI RAZU nie poda艂em namiar贸w do siebie !! (sic) w przeciwie艅stwie do innych w艂a艣cicieli salon贸w (zw艂aszcza tych z fokusem) :). Zdaje si臋, 偶e nawet nie napisa艂em na czym pracujemy. 7.Prosz臋 nie zarzuca膰 mi braku kultury, poniewa偶 nie da艂em powodu do takich stwierdze艅, jest to krzywdz膮ce i nieuprawnione. Reasumuj膮c odnosz臋 wra偶enie 偶e Pani post nie jest wyrazem troski o meritum dyskusji na tym forum, a raczej owocem frustracji z posiadania urz膮dzenia kt贸re mia艂o by膰 cudown膮 maszynk膮 do zarabiania pieni膮偶k贸w .. a tu si臋 okaza艂o, 偶e PR ju偶 nie wystarcza .. i klops :). Ale mog臋 si臋 myli膰 :) wi臋c z g贸ry przepraszam. 膯wiczyli艣my ju偶 to na forum wcze艣niej. Ach c贸偶 to za inwektywy sypa艂y si臋 od „zadowolonych klientek, kt贸re po pierwszym zabiegu na fokusie odm艂odnia艂y o 10 lat” (prosz臋 wybaczy膰 ironi臋), pod adresem os贸b kt贸re o艣miela艂y si臋 napisa膰, 偶e by艂y na jakiej艣 innej maszynie i wysz艂y zadowolone ! Odno艣nie konferencji :), nie musz臋 ich „zwo艂ywa膰”, po prostu na nie je偶d偶臋 .. i s艂ucham :). Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA1957
OTC ale masz samozaparcie bylam na tym forum z 0.5 roku temy i walczy艂e艣 z Focusem i nadal to czynisz gratulacja za wytrwa艂osc czy masz ma艂o pracy w swoim salonie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
.. ale偶 ja nie walcz臋 z focusem .. tylko z (jakby to uj膮膰 delikatnie) opowiadaniem bajek :) hahahahahaha .. akurat w sobot臋 ma chwil臋, wiec sobie czytam, pisz臋 i buszyj臋 :) Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA1957
??????????????? twoje wpisy nie s膮 tylko z sob贸t !!!!!!!!!!!!!!! nobel za wytrwa艂o艣膰 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanczysko
nic sie nie zmieni poz

Udost臋pnij ten post

pozwol臋 sie wtr膮cic do dyskusji i stan膰 w obonie OTC. nie rozumi臋 tej da艂ej nagonki na niego! jego wypowiedzi sami艂we,rzeczowe i konkretne czytam to forum od jakiegggos czasu ,poniewa偶 sama zaintersowana jestem zabiegami rf.po przeczytaniu chwaleniu focusa sama chialam tylko na tym urzadzeniu robic zabiegi. trafilam sie do swietnego lekarza,kt贸ra mi powiedzia艂a,偶e inne tego typu urzadzenia sa r贸wnie偶 skuteczne tylko nie tak reklamowane jak focus.widzialam dwie panie ,po kilku zabiegach bardzo zadowolne. ja sama jestem po pierwszym zabiegu i o czywiscie na razie nic nie wida膰----bo cudow nie ma!!!! wazne jest rowniez ,co my dla siebie robimy.sam focus czy inne urzadzenia cudow nie zdzialaja jesli nadal bedziemy sie niezdrowo odzywai膰. ja na razie robie poslladki i ida.potem zabieram sie za twarz. b臋de Was informowac o wynikach. i naprawd臋 przesta艅cie juz tak na siebie naje偶d偶a膰 bo to takie babskie..pozdrawiam i mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hania 40 L
Thermage to co艣 innego ni偶 RF - du偶o lepsze na twarz . Ja by艂am w \krakowie na Zacisze 6 w Instytucie Dermatologii - mia艂am na razie jeden zabieg i efekt jest super- Uwa偶am ,偶e warto . No i co w偶ne tam maj膮 sprz臋t nie z Allegro tylko profesjonalny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Droga Pani Haniu 40L Obawiam si臋 偶e nie ma Pani racji. Ot贸偶 Thermage to w艂a艣nie RF :-) Thermage w r贸偶nych wersjach produkowany jest od 2002 roku. By艂o to jedno z pierwszych urz膮dze艅 do zabieg贸w falami radiowymi ( a wiec RF Pani Haniu). Maszyna ta musi by膰 obs艂ugiwana przez bardzo do艣wiadczon膮 osob臋 poniewa偶 emituje bardzo siln膮 fal臋. Generator Thermage ma moc 400 watt i generuje fal臋 o cz臋stotliwo艣ci 6.78 MHz. Dla por贸wnania wi臋kszo艣膰 produkowanych obecnie maszyn monopolarnych ma moc do 120 watt, za艣 bipolarnych ok. 60-70 watt. Daje to obraz jak silne mo偶e by膰 oddzia艂ywanie Thermage. W艂a艣nie z tego powodu wok贸艂 tej maszyny powsta艂o wiele kontrowersji i dlaczego tak wa偶ne jest do艣wiadczenie w jej obs艂ugiwaniu. Zabiegi wykonywane Thermage s膮 zabiegami o bardzo wysokiej dawce energetycznej. Jak wykazuj膮 badania przeprowadzone przez lekarzy w USA na 5700 pacjentkach, wykonanie wi臋kszej ilo艣ci zabieg贸w niskoenergetycznych daje lepszy efekt ni偶 wykonanie ich z wi臋ksz膮 energi膮 a w mniejszej ilo艣ci. Reasumuj膮c, technologia zastosowana w maszynie Thermage nie jest (jakby to powiedzie膰) kosmiczna :-), a raczej … nazwijmy to … nienajnowsza :-). Prosz臋 poszuka膰 : „Results of a Survey of 5,700 Patient Monopolar Radiofrequency Facial Skin Tightening Treatments: Assessment of a Low-Energy Multiple-Pass Technique Leading to a Clinical End Point Algorithm JEFFREY S. DOVER, MD, FRCPC, FRCP,_ BRIAN ZELICKSON, MD,y AND THE 14-PHYSICIAN MULTISPECIALTY CONSENSUS PANEL”

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
@ hanczysko dzi臋kuj臋 za wsparcie :) Pomimo 偶e mam swoj膮 preferencj臋 dotycz膮c膮 urz膮dzenia jakie u偶ywam na co dzie艅, staram si臋 by膰 obiektywny. Na prawd臋 interesuje mnie opinia klientek na temat maszyn i zabieg贸w RF, bo to taka informacja jest (i powinna by膰 dla wszystkich) cenna. Zabiegi RF s膮 na tyle now膮 technologi膮, 偶e wa偶ne jest zbieranie opinii (wszelkich) od klientek, poniewa偶 tylko w ten spos贸b mo偶na dostosowywa膰 procedury zabiegowe do oczekiwa艅 klientek i uzyskiwa膰 oczekiwane efekty. My艣l臋 偶e zar贸wno dla mnie jak i dla wszystkich rozs膮dnych us艂ugodawc贸w w zakresie RF, realna efektywno艣膰 powinna by膰 priorytetem. Dlatego my艣l臋 偶e PR, PR’em ale z czasem klientki same „odfiltruj膮” reklam臋 i bed膮 wiedzia艂y co wybra膰. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi 14
Do Mary M !Jestem 9 miesi臋cy po zabiegu thermage na ca艂膮 twarz.Nie b臋d臋 po 10 razy opisywa艂a co i jak bo wszystko opisa艂am na str.14 i kilka stron p贸偶niej.Powiem tak jak uwa偶am - zrobi艂abym to jeszcze raz - cho膰 bola艂o bardzo .Ma 47 - nieznajomi m贸wi膮 ,偶e mam g贸ra 34 - owszem jestem szczup艂a i zadbana.Ale do rzeczy szukacie same nie wiecie czego - czytajcie uwa偶nie posty - co daje efekty.Mam 艂adny owal twarzy ,powieki super i ca艂y czas jest jeszcze lepiej - mo偶e mia艂am szcz臋艣cie ...zero chomik贸w!Ale na efekty czeka艂am d艂ugo ...zacz臋艂y by膰 widoczne u mnie dopiero po p贸艂 roku .Pozdrawiam i uwa偶am ,ze dla dojrza艂ych kobiet to tylko operacja plastyczna albo thermage - ale musi si臋 by膰 wytrzyma艂ym na b贸l - ja by艂am .Bo mam m艂ode towarzystwo 30 ,34 lata ,prac臋 ,kt贸ra wymaga odpowiedniego wizerunku i musz臋 wygl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EuroSportLive
Dzisiaj mia艂am robiony pierwszy zabieg Triniti na twarz i szyj臋. Zasugerowana podpowiedzi膮 p.Celesty z forum o zabiegach laserowych obdzwoni艂am p贸艂 Polski, 偶eby si臋 dowiedzie膰 gdzie to robi膮 i jak si臋 okazuje laser贸w firmy Syneron w technologii elos jest du偶o, ale tylko dwa gabinety robi膮 zabieg Triniti ( Szczecin i Piekary 艢laskie), bo jak mnie poinformowano tylko te gabionety maj膮 odpowiednio wyposazony laser ( jakby najbardziej wypasiona wersja tego urz膮dzenia) , tak to zrozumia艂am bynajmniej. S膮 lasery wersji podstawowej i rozbudowanej i nazywaj膮 si臋 eMax i tylko na tym urz膮dzeniu mo偶na zrobi膰 zabieg. Wi臋c sam zabieg bardzo przyjemny, w por贸wnaniu z Thermage kt贸ry robi艂am w zesz艂ym roku na szyj臋 bez por贸wnania, b贸l wyeliminowany do minimum. No i to co pdkre艣la艂a Pani Celesta, to fakt 偶e rzeczywi艣cie jest to zabieg na wszystkie problemy zwi膮zane ze starzeniem si臋 sk贸ry. Najpierw pani zrobi艂a mi fotoodm艂adzanie, a mam plamy i widoczne naczynka na twarzy, potem inn膮 g艂owic膮 robi艂a mi zabieg ReFirme podgrzewania kolagenu na ca艂膮 twarz i szyj臋 z uwzglednieniem mojego rozchwianego owalu twarzy i na koniec laserem frakcyjnym mia艂am robione g艂臋bokie zmarszczki i bruzdy wok贸艂 ust. Owszem trzeba takich zabieg贸w trzeba zrobi膰 trzy lub cztery, ale przynajmniej cz艂owiek nie cierpi, no i nie powiem wydaje mi si臋 偶e ju偶 lepiej wygl膮dam szczeg贸lnie po tym podgrzewaniu kolagenu, moje poziome kreski na szyji jakby si臋 wyprostowa艂y. Podoba mi sie 偶e jednym spotkaniem i zabiegiem mo偶na dzia艂ac na wszystko, to naprawd臋 wygodne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diana 12
Do Gabi 14 Jestem 4 m-ce po tym samym zabiegu co Ty i 偶adnych efekt贸w. Ch臋tnie bym sobie z Tob膮 porozmawia艂a, a poniewa偶 wiem,偶e jeste艣 z Krakowa napisz mi czy by艂oby mo偶liwe zeby艣my si臋 spotka艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hania 40
ja my艣l臋 ,偶e co innego chi艅ski thermage z allegro a co innego profesjonalny medyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi 14
Do Diany 12!Dianko ja nie jestem z Krakowa tylko niedaleko mieszkam ale mam w Krakowie rodzink臋 i tam czasem przyje偶dzam .Podaj mi kom贸rk臋 albo stacjonarny to zadzwoni臋 jutro do Ciebie - potem skasujesz .Pozdrawiam i nie martw sie tak jak pisa艂am u mnie wida膰 by艂o dopiero po 6 miesi膮cach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego zaraz
Jestem 3,5 miesiaca po. Sama mo偶e nie widz臋 rewelacji, ale moi znajomi od jakiegos czasu mi m贸wi膮, 偶e ekstra wygladam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diana12
Do Gabi Bardzo ch臋tnie poda艂abym Ci m贸j nr telefonu ale nie wiem jak to p贸偶niej usun膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi 14
Do Diana 12!Dianko - ja poda艂am na tej stronie adres email - potem zg艂osi艂am do usuni臋cia i usun臋li.Masz obok Twojego wpisu ,po lwewj stronie napis ,,zg艂o艣 do usuni臋ci'' i zglaszasz.Albo jak masz pytania to pisz tu na stronie!Nie podaje swoich danych bo jestem osob膮 publiczn膮.Pozdrawiam serdecznie !Albo podaj numer albo pisz na tej stronce.Odpowiem Ci szczerze .Te偶 si臋 ba艂am i mia艂am wiele obaw i to czy du偶ej kasy nie wyrzuc臋 w b艂oto ....ale jest ok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diana12
Do Gabi Ja kiedy艣 zg艂osi艂am wpis do usuni臋cia i go nie usun臋li dlatego mam pewne obawy. Najbardziej 偶a艂uj臋,偶e nie mo偶emy si臋 zobaczy膰,bo widz膮c mnie powiedzia艂aby艣 mi na co mog臋 liczyc.Mam lekko opadajace powieki jaki艣 miesi膮c temu zauwa偶y艂am,偶e minimalnie mi si臋 podnios艂y ale mimo,偶e up艂yn膮艂 miesi膮c dalej efekt jest ten sam tzn.minimalna r贸偶nica.Jestem um贸wiona w lipcu z chirurgiem plastykiem na korekcj臋 powiek i powiem Ci szczerze,偶e nie wiem co robi膰 czy zrezygnowa膰 i czeka膰 na ewentualne efekty,kt贸re mog膮 by膰 np w 6 miesi膮cu czy si臋 zdecydowa膰.Problem jest w tym,偶e jezeli si臋 zdecyduj臋 na operacj臋 to chc臋 j膮 zrobi膰 w lecie bo chodzenie o tej porze roku w s艂onecznych okularach nie wzbudza podejrze艅. Dorad偶 mi co robi膰 bo w najbli偶szym czasie musz臋 podj膮膰 decyzj臋 a ta sytuacja sp臋dza mi sen z powiek. Z g贸ry Ci bardzo dzi臋kuj臋 za wszelkie rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi 14
Do Diana 12!Dianko szczerze m贸wi膮c ( je偶eli nie masz wa偶nej uroczysto艣ci np.wesela itd - to ja bym poczeka艂a przynajmniej do p贸艂 roku.Na operacje powiek zawsze masz czas ....Tym bardziej ,偶e piszesz ,偶e powieki troch臋 opadaj膮 - u mnie by艂o podobnie - teraz bez problemu maluj臋 kreski na g贸rnej powiece i nie opadaj膮.艁adnie podci膮gn臋艂y mi si臋 ,,chomiki ''- ju偶 ich prawie nie mam i sk贸ra taka bardziej napi臋ta .Kiedy by艂am po paru miesi膮cach u p.dr Budzisz na zdj臋ciach kontrolnych - powiedzia艂a ,偶e ko艅cowy i ca艂kowity efekt jest po roku.Sama robie zdj臋cia co miesi膮c sobie aby widzie膰 r贸偶nic臋.Zr贸b to samo - r贸b sobie zdj臋cia z profilu i amfas co miesi膮c - potem por贸wnaj.Jak co艣 to pisz.Nie b臋dzie mnie od 20 .06.09r. do 5 lipca wyje偶d偶am na wczasy .Potem ju偶 jestem .Pozdrawiam!Aha napisz gdzie robi艂as i ile zap艂aci艂a艣 .Czy ci臋 bardzo bola艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diana12
Do Gabi Dzi臋kuj臋 Ci bardzo,偶e piszesz. Robi艂am tam gdzie Ty,zap艂aci艂am 7 ,bola艂o mnie bardzo ale mia艂am chyba niezbyt wysokie warto艣ci bo 2 i 3 i nie wiem czy jest to proporcjonalnie do efekt贸w. Wydaje mi si臋,偶e mia艂am te偶 robione cz臋艣ciowo powieki g贸rne bo chyba mi tam przyk艂ada艂a ale nie jestem pewna. Chyba zrobi臋 jak mi radzisz jeszcze poczekam,narazie musz臋 konczyc,pozdrawiam Ci臋 serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC-PONIEWA呕
uwa偶am Cie za jedyn膮 tutaj osobe kompetentn膮 i fachow膮 powiedz mi prosz臋 jak ma sie termaze do piersi?czy jest sens poparwiania kszta艂tu piersi i zwiotcze艅 na rf-ie? jesli znajdziesz chwilk臋 m贸g艂bys podzieli膰 sie swoj膮 wiedz膮 na ten temat? z gory dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Z g贸ry zaznaczam , 偶e nie jestem lekarzem, wi臋c nie traktuj mojej odpowiedzi jako wi膮偶膮cej. Zach臋cam do konsultacji z zaufanym lekarzem. Je艣li chodzi o zabiegi wykonywane na piersiach, ja osobi艣cie ich nie robi臋. O ile mi wiadomo z regu艂y wi臋kszo艣膰 salon贸w nie wykonuje zabieg贸w na piersi przy pomocy technologii fal radiowych ze wzgl臋d贸w bezpiecze艅stwa (klienta oczywi艣cie :) ) Thermage wykorzystuje bardzo wysok膮 emisje energetyczn膮. Z Thermage trzeba by膰 bardzo bardzo ostro偶nym. Znalaz艂em te偶 w necie wypowied藕 „plastyka” z USA kt贸ry twierdzi 偶e skuteczno艣膰 Thermage ( i w og贸le RF ) na piesi jest znikoma ze wzgl臋du na istot臋 ich budowy oraz charakteru korekty anatomicznej jak膮 trzeba uzyska膰 aby usun膮膰 zwiodczenie piersi. http://www.realself.com/question/thermage-alternative-breast-lift-minimally-sagging Zabiegi RF s膮 z zasady zabiegami oddzia艂uj膮cymi na sk贸r臋. Mo偶na j膮 uj臋drni膰, „odm艂odzi膰” i , nazwijmy to, napi膮膰. Mo偶na uzyska膰 bardzo dobre efekty liftuj膮ce , odchudzaj膮ce i zredukowa膰 cellulit. Jest to jednak ( i powinno by膰) z natury rzeczy dzia艂anie powierzchowne, czyli dzia艂anie na sk贸r臋. Mo偶na oczywi艣cie odpowiednio zwi臋kszaj膮c moc emisji i powierzchni臋 elektrody emisyjnej, oddzia艂ywa膰 na g艂臋bsze warstwy i tkanki, tyle 偶e trzeba by膰 ekstremalnie ostro偶nym, poniewa偶 klientka nie b臋dzie w stanie wyczu膰 temperatury poniewa偶 g艂臋bsze warstwy tkanek nie maj膮 odpowiednich receptor贸w. I tu mo偶e nast膮pi膰 bardzo niebezpieczne zjawisko przegrzania czy nawet poparzenia ( zw艂aszcza 偶e Thermage nie ma czujnik贸w temperatury zabiegu). Reasumuj膮c zalecam wysok膮 ostro偶no艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC-bardzo ale to
bardzo dziekuj臋 ci za Twoja wyczerpuj膮c膮 odpowied偶.B臋e w takim razie szuka艂a czegos innego co poprawi kondycje mojego biustu. ps.mo偶e nie jestes lekarzem ,ale twoje wypoqiedzi s膮 bardzo fachowe. jescze raz dziekuj臋 i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC dorad藕
Mam 45 lat i chcia艂abym wzi膮膰 kilka zabieg贸w RF pod oczy, ale mog臋 sobie pozwoli膰 na 5. Czy to ma sens , czy lepiej nie zaczyna膰 wcale? Po oczami mam si艅ce, lekkie worki a pod nimi jakby zag艂臋bienia. Og贸lnie to widz臋, 偶e wszystko si臋 zapada:)

Udost臋pnij ten post