Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

RĘKA DO GÓRY, kto chce schudnąć.

Polecane posty

dzis sie wazylam i mierzyłam :) schudlam jak widac, sialalala.... ciesze sie z tego jednego cm zgubionego w udzie :D sialalala.... nie wiem gdzie ten brzuch, na pepku wyszło mi 70 :P

LUbie moja figure, lubie moje biodra, lubie moja talie :) chce tylko troche \"inne\" nogi :)

To ja bardziej bałabym sie ang. nie lubie tego przedmiotu i nie umiem sie go nauczyc!!! za to polski kocham!! :) a co do stresu, no cóż nie mam zadnego sposobu, jak sie stresyuje to albo mówie głupoty ( na egzamiinach na studiach zaczełam gadac o moim snie, bo akurat miałąm mówic o Rosji, a mi sie Rosjanie snili, ze mnie okradli!!do dzis nie wiem dlaczego mi sie to wymkneło, a co najgorsze komisja gadała ze mna na temat snu przez 5 minut) natomiast na obronie sie zaciełam, wszyscy byli po 10 minut ja bylam 5!! na stres nie mam broni!! Niestety :)

dlatego rowerek, roleczki, balsamiki, pilingi i masaże na nózki :).. na górze to ja jestem szczuplutka, brzucha w ogóle nie mam mozna powiedzieć mam szerokie ramiona... mam taka figure klepsydry :P

Kurcze ja tez brzucha wogole nie mam:/ jedynie te okropne uda i biodra (dzisiaj w udach 51 cm a w biodrach 92 cm). A dąże do 48cm w udach i 88 cm w biodrach ;) Reszta może zostać ;) Ciekawe czy do wyjazdu (30 maj) uda mi sie pozbyć tych 3 cm z ud i 4cm z bioder.. Jak myślicie? Jest szansa? I w dodatku.. po napięciu pośladków widać niewielki cellulit :( czy przez 10 dni ( jak bede skakac codzien po 1000 razy na skakance) i smarowac sie balsamami antycellulitowymi jest szansa, że się go pozbędę w tak krótkim czasie? Nie jest duży ale jest:(

Rany, przecież Ty zgrabniutka jesteś :) i wybaczcie to co teraz napisze; uważam, że kobieta mając poniżej 90 cm w biodrach jest mniej atrakcyjniejsza - przecież to nasze walory, kurde :) biodra muszą byc !!!!!! :) i uda tez masz apetycznie ladne, na bank :) jeszcze piszesz, ze przy napieciu posladkow celulit, ja napinac nie musze :o widac tak troszke pod pupa. Ja codziennie masuje sie gabką - taką szorstką stroną... nalewam troszke płynu do kapieli i tak w wannie na stojąco masuej masuje długo, walcze :D haha, skóra mega czerwona - oblewam się zimnym natryskiem, od posladków w dól i sobie siadam do wanny - do ciepłej wody. Chwilke sobie tak leze i jeszcze raz zimny natrysk i wychodze - koniec kapieli :) dodatkowo pilingi z kawy, to chyba każda z nas zna :) i koniecznie folia sniadaniowa, ta przezroczysta - owinąc sie nia jak sie nalozy maseczke, ubrac jakies stare obcisłe getry czy rajstopy i grac sie tak przez godzinke :) (imbir tak greje, ze łohoho :D) do tego mam żel NIVEA goodbye.

Słyszałam też, że jakas dziewczyna chciała szybko schudnąć to codziennie biegała... pod getrami czy dresem miała nóżki owieniete ta folia spozywcza i niezle schudłam - czytałam tu na kafe ;)

Ej, laski... czytałam też, że od skakanki rozbudowywują sie łydki - sama nie wiem, co o tym myśleć. A Wy, co Wy na to ? Sama nie wiem już czy dalej skakać, czy też nie... Jedne baby piszą tak, drugie siak :) Ja zawsze uważałam, że skakanka jest jak bieganie bo przecież na przemian nogami się \"tupie* jest ciężar ciała jakiś tam + plus skakanka w ręku. Całe ciało skacze, jak przy biegu więc myśle, że z tymi łydkami to coś nie tak i śmiało można skakać... hm ?

Moim zdaniem mięsnie łydek tylko ładnie się rzeżbią, nie rozbudowują :) Ja mam 33 cm w łydce i łydka wygląda naprawdę ładnie:) A jeśli chodzi o moje biodra to są szerokie, ale najgorsza jest sama pupa;) Jest duża i no niezbyt fajna :(

No wlasnie.... tez tak mysle z tą skakanką :) Jesteś o wiele szczuplejsza ode mnei i jak możesz mieć dużą pupe no ? Nie dobijaj mnie :( Jak Ty jesteś gruba to ja jestem spasiona !!

Chcę ważyć 52 kg. a ile masz w talii że brzucha w ogóle nie masz?? no i ille mierzysz .... ja mam 69 w talii ... brzuch też płaski ale chyba by musiał być wklęsły bym była zadowolona ... ja mam 88 w biodrach i wcale nie uważam by to było nieatrakcyjne ...

Dziewczyny a wiecie jak \"przytyc\" w ramionach? Bo moje są bardzo chudziutkie.. i gdybym troche \"przytyła\" w nich nie było by takiej dużej dysproporcji pomiedzy górą a dołem ;) I jeszcze jedno pytanie.. co myślicie o operacjach plastycznych? Bo ja w piatek wybieram się na konsultacje :) Chcę z B zrobić D ;) Szalona jestem co?:)

Chciałabym miec plaski brzuch... - marzenie. Cwicze i cwicze i nic.. Ale powoli mi spada.. ;) W biodrach mam 90 i chciałabym zeby tak zostalo :D Tez daze do 52kg, ale mam 160cm wzrostu, wiec to taka normalna waga... :)

może uda mi się to 7 cm zrzucić .... ale jak bym miała 65 w talii też bym była happy ;)

mi znowu ubył 1 cm z brzucha :D mam 82 cm!! dzis jednak nie pocwicze, zaraz ide wydzierac chwasty z kostki!! A przy tym chyba tez cos sie spala!! co nie?? Odkurzanie tak samo!! To Wy takie chude wszystkie jestescie!!

Ech.... ja po spacerku :D i po 20 paluszkach z sezamem.... hahaha dziś będą rolki i rower - piękna pogoda :)

Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść ! :D pojeździłam sobie na roleczkach i czuje się super :) a Wy, jak sie macie ?

Dziewczyny:( zawaliłam tą diete.. przytyłam 0,5 kg.. wiem ze to chwilowe, ze jutro znowu zobacze 56 kg. ale az mi sie humor popsuł :( także dziś zjem tylko obiad i tyle.. za 2 dni matura.. jak tak dalej bedzie to ni wejde w spodnie:D A jutro na zakupyyyyyyy ;) Pozdrawiam

Cześć Kochana :) nie przejmuj się 0,5 kg :D raz w dół raz troszke w góre :) tak przecież jest :) hihihihi

czeeeeść :D ja wczoraj znowu przyszalałam!!Ale od jutra wasa, sałatka i jogurty naturalne!! Jutro przechodze w pracy do inego działu, zal mi tylko bedzie wyjsc służbowych!! Ale zobaczymy! Koło 18 moze trochę poćwiczę, teraz najchetniej poszłabym spac :)

chec wazyc 52 kg nie martw sie, ze przytyłaś!! Ja nawet nie chce wiedziec ile waze po piatku i po wczorajszym dniu!! o 18 zamierzam cwiczyc :D A jak u Was mija niedziela??