Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

Gość piękna
No więc mieszkam we Francji. Studiuję dyplomację, znam cztery języki. Moje plany to unia europejska. Biedna nie jestem, ponieważ pochodzę z bardzo zamożnej francuskiej rodziny. W moich żyłach płynuie błękitna krew. Także myślę ,że twojego chłopaka lekko to przerasta. A jeśli chodzi o słownictwo to używam takiego wtylko wtedy jak chcę komuś coś dobitnie przekazać , a wiem z założenia że nic mądrego do niego nie dotrze.

Gość piękna
dzięki. Myślę że tej kretynce opadły skrzydełka.

Gość Bogini****
ah oh jacy wy jestescie zalosni buahahaha, mozecie zaczerniac mojego nicka ile chcecie nic nie sprawi, ze bedziecie tak piekni jak ja. ktos chcial zdjecie, oto i one, prosze bardzo delektujcie sie naturalna uroda, tak wyglada prawdziwie piekna kobieta nie to co wy paszczaki; http://img339.imageshack.us/my.php?image=martiyj5.jpg

Gość Bogiini*
wychowalam sie z kurami,bo matka jak mnie obacyla to sie zestrachala i rzekla"takiego kocmolucha to wychowywac nie bede,bo wies sie zleci i reportery"i w kurniku odtond zamieszkalam.kogut mnie posuwal czesto a kury zazdrosnice czesto dziobaly:(

Gość bueheheheheheheeeeh
ale jestes zajeeeebista:) bogini rooolez:D niech sie dziecko cieszy:)

Gość NO JEST NA TO TYLKO JEDNA RADA
brzydka az tak nie jestes ale zeby od razu idealna :o poza tym masz żółte zęby :o

piekna hahahah:D:D:D i wymyslenie tego zajelo Ci az ponad pol godz? no widzisz przede wszystkim to jestes za stara dla mojego chloapaka on lubi mlode jedrne ciala a to ze znasz 4 jezyki:D rozumiem ze polski i francuski w to wliczasz:D czyli te, w ktorych sie wychowalas(podobno) jak na blekitna krew to masz cos pospolite imie dziwnie polsko brzmiace Renatko buuuhahahahhahahahahahhaha

z tego zdjecia widac, że masz liche włosy i do tego tłuste, worki pod oczami i jestes przerazliwie chuda Tak nie wygląda kobieta, tak wygląda dziewczynka

Gość boginka jedyna
i co tak nagle ucichliscie?buahahaha zatkalo kakao co pasztety???mozecie mi tylko pozazdroscic maszkarony buahaha

o ja piredole......... Zaczelam ci zazdorscic noromalnie. Chyba pojde sie napije z zalu. Brzydka nie jestes, ale uwiez do najpiekniejszych nie nalezysz. Zreszta ja siebie akceptuje, i nie karze ludziom siebie ubustwiac bo sa gusta i gusciki.

No to mnie teraz rozbawiłaś tym zdjęciem, spodziewałam się czegoś lepszego. Jesteś raczej przeciętna, natomiast twoje ubranie jest tragiczne. Ja to się mówi : wyglądasz jak pół dupy zza krzaka:D

Gość piękna
nie no na tym zdjęciu to jakiś pokurcz stoi. Jak to jest piękność to.... Dziewczyno leć w te pędy do okulisty, bo masz chyba odwarstwienie siatkówki. A ten teoj men mówi ci że jesteś piękna bo chce cię przelecieć. W wieku 16 lat chłopcom ciągle stoi.On nawet kozie na polu będzie cukrzył.

Gość boginka jedyna
sama jestes tlusta do piet mi nie dorastasz pasztecie, kazda by chiala tak wygladac ale nie kazda sie umie do tego przyznac!zal mi was buagahahaha

to nie ja jakis pasztet wkleja swoje zdjecia jakbym tak wygladala to od razu skoczylabym z okna

Gość jestem sliczny apetyczny
jesli ty jestes piekna to ja jestem fidelcastro, szerokie usta, przecietnaaaaaaaa.

Gość super karolcia
Ja pier**** jesteś brzydka jak nie wiem co jednym słowem wiejska piękność

jesteś bardzo ładna ale: - z parę lat zmienią ci się rysy twarzy, nie koniecznie na korzyść, z czasem przybierzesz ciałka, masz długie kości, więc może nie stanie się to szybko - wtedy ważne stają się zalety ducha - jak to kilka osób już pisało pierwsze niepowodzenia mogą cię rozłożyć na łopatki - jesteś wredna a to fatalna przypadłość - jesteś brzydka wewnętrznie, żaden kremik na to nie pomoże No i właśnie Co ty chciałaś udowodnić?

Gość vanitas vanitatum ...
"no widzisz przede wszystkim to jestes za stara dla mojego chloapaka on lubi mlode jedrne ciala" ...et omnia vanitas ;-)

Gość taaaak taaaaaaaak
bluza z napisem ENGLAND? no to patriotka nie jestes skarbie:) masz 14lat? tyle bym ci dala:D oh zlotko, ty sie jeszczcze nie calowalas pewnie:) a ten twoj chlopak to pewnie malaszynski? zdejmij juz ten plakat znad lozka bo ci na mozg tynk juz pospadal chyba:P

Gość o to to
chude bez cycków ma być ładne??????????????????????????????????????? buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahah

Gość konstanjyjka
Założę się ze zdjęcie swojej przyjaciółki wkleiła... a sama jak maszkaron:-P hhehe Ale jeśli amm się wypowiedzić to przeciętna i chuda. Ubranie nastolatki. Twarz (karykaturyzując a'la M.Jackson w krzyżówce z małpką). Jesteś ładna ale nie sikaj w majty bo do bogini ci daleko, acha, jak podrośniesz stracisz tą odrobinę uroku, masz ciężką urodę. p.s. -współczuję osobie którą wrabiasz, mam nadzieję zę dowie się i zemście się na tobie -mam dziwne przeczucie że to jednak nie ty.

Gość boginka jedyna
jak takie jestescie madre to pokazcie swoje gebe, i tak wiem ze tego nie zrobicie bo zadna z was sie do mnie nie umywa!!!buahahahaha, prawda w oczy kole co paszteciarki??buahahahaha, ja mialam odwage teraz czekam na was, tylko prsze nie straszcie mnie swoim wygladem buahaha

Gość o to to
mi to -co najwyzej-buty możesz czyścić dziecino:P zajmij się lepiej nauką!!!!:P