Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość yxy
do " tak zapytam " dlaczego to zrobiles ?

Gość mnie też dopadło .
zawsze mam wrażenie, że ludzie poznający się w internecie mają coś z sobą nie tak... coś, co jest nie do zaakceptowania. nawet jak jakaś fajna dziewczyna się trafi to kombinuję, co z nią nie jest tak, że nie znajdzie sobie faceta w "realu"... jeżeli nie chodzi o wygląd to przeważnie o poglądy, religię, itd...

Gość maciejas
Oczywiście, ale ty też idealny nie jesteś więc nie ma co ideałów szukać. A czasem po prostu nie miała szczęścia poznać kogoś.

Gość mnie też dopadło .
maciejas ---> masz rację, ale ja jakoś nie mogę sie przełamać, przekonać do internetu, bo potem i tak wszystko dąży do spotkania i jest tak jak jest

Gość genialny facet jesteś
mnie też dopadło sam masz wady które cię dyskwalifikują ale ich nie zauważasz, za to dziewczyna z netu musi być wybrakowana bo normalni tam nie szukają. To co ty w tym necie robisz?

Gość maciejas
mnie też dopadło --> internet nie jest celem tylko środkiem do jego osiągnięcia, a rozczrowania są możliwe także gdy poznajesz kogoś w realu. Takie życie, zależy od szczęścia i na kogo się trafi.

Gość yxy
Summaries ? ogladales Shrek 1 - jakie jest pierwsze zdanie Shreka ?

Gość mnie też dopadło .
genialny facet jesteś ---> masz rację, że nie jestem do końca normalny, bo jakbym był, to nie byłoby mnie w tym topiku... jestem tylko sceptycznie nastawiony do internetu. mnie też dopadło ---> też pewnie jest w tym jakaś prawidłowość

Gość yxy
no to niewazne , ale wiesz dobrze ze w internecie najlepiej mozna cos okazyjnie kupic , niz spotkac te Jedyna , wyjdz z domu i rozjrzyj sie , bo czeka cie nieciekawa przszlos - zamiast u boku ukochanej zestarzejesz sie z kompem.. ;)

Gość mnie też dopadło .
yxy ---> już z 10000 razy czytałem zdanie: "wyjdz i rozejrzyj się"... i co? przecież mija się codzień setki ludzi i się ich nie poznaje... nie wiem skad te teksty

Gość maciejas
Komputer jest całkiem dobrym narzędziem do nawiązania znajomości, ale wiadomo, że najważniejsze jest żeby ta znajomość wyszła poza niego. Ale tak na początek, to czemu nie?

Gość yxy
oki , podoba Ci sie lepiej teks . to siedz w domu przed kompem a ludzie przyjda do Ciebie i sie rozejza ? , bez obrazy ;)

Gość ja to bywam
na zabawach tanecznych, dyskotekach, ubieram sie elegancko, nie za wyzywająco i często sie uśmiecham a już praktycznie cały czas jak sie bawię, tańczę itd...

Gość yxy
ja uwazam , ze komputer jest dobry do kontynuowania juz nawiazanej w realu znajomosci - to chyba ma wiekszy sens ..

Gość mnie też dopadło .
yxy ---> to dosyć skomplikowna sprawa, ale chodzę codziennie ok 10 km po mieście na pieszo i nie miałem jescze żadnej "ciekawej" sytuacji. nie wiem, może jestem ślepy albo sluchawki na uszach zasłaniają mi mysł orientacji

Myślę, że ludzie, którzy nie chodzą do klubów i na dyskoteki i w ogóle mało wychodzą z domu, mogą poszukać miłości w internecie. Nie widzę w tym nic złego. Może trafią na kogoś, kto też nie jest lwem salonowym a przy okazji okaże się być miłym, czułym, odpowiedzialnym i kochającym partnerem życiowym. Gwarancji na udany związek nie ma i nie ważne jak i gdzie się pozna swoją drugą połówkę. Są tacy, którym samotność nie przeszkadza i nie szukają nikogo, a są też tacy, którym jest ze sobą samym źle i smutno. Pewne jest, że szukamy bo mamy nadzieję i często to właśnie ta nadzieja pozwala nam w miarę normalnie funkcjonować.

Gość maciejas
yxy --> chodzi o samo poznanie kogoś, przyznasz, że w necie przychodzi to łatwiej. Najtrudniej jest przecież zacząć.

Gość mnie też dopadło .
skoro padł już temat internetu, macie jakieś sposoby, miejsca w sieci, gdzie można kogoś ciekawego w ciekawych okolicznościach poznać?? Nie chodzi mi o generalne opinie, typu: portale randkowe... Tylko o Wasze doświadczenia, gdzie zaglądacie??

Gość maciejas
mnie też dopadło --> portale randkowe odradzam, pisanie do przypadkowych osób w gg też jest jak gra w lotka. Najlepiej chyba na forum tematycznym, przynajmniej pozna sie kogoś o podobnych zainteresowaniach.

Gość yxy
masz racje , ale rozmowa wirtualna a spotkanie w realu to dluuuuuga droga..

Gość mnie też dopadło .
maciejas ---> tak pytam, bo może bym spróbował przez net... a chce poznać opinie co lepsze

Gość maciejas
yxy --> wcale nie tak długa, zależy od odległości ;)

Gość maciejas
summaries --> gdy wyjdziesz z neta do realu, w końcu zobaczysz ją, usłyszysz i poczujesz, a co więcej będziesz już wtedy coś więcej o niej wiedział

Gość mnie też dopadło .
dobra, spadam się pilnie uczyć Panowie i Panie, ale będę śledził ten temat:) Pozdrawiam

Gość yxy
czyli Summaries jeszcze nie tak zle u Ciebie , jezeli umiesz poczuc To zmyslami , to jestes na najlepszej drodze - internet odpada

Gość yxy
naprawde jestes taaaki okropny wizualnie ?!

Gość maciejas
Najbardziej okropni wizualnie są ci, którzy sami tak o sobie myślą. Już lepiej być brzydkim, ale nie zwracać na to uwagi.

Gość yxy
;)

Gość yxy
wiesz jak wygladasz po mojemu ? masz dlugie brazowe wlosy , zaczesane do tylu w konski ogon , brazowe smutne oczy , ciemna karnacje , nosi kilka splecionych rzemykow na przedramieniu , na szyi jakis dziwny amulet , dzinsy,Tshirt koloru ziemi , i siedzisz boso przed komnpem ;)

Gość yxy
czyli wszystko z toba w porzadku , sadzac po ubiorze , jak bedziesz juz na zewnatrz to usmiechnij sie do mnie - mam sukienke w czerwone maki i czerwone sandalki ;)