Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOSENNE SŁOŃCE

DIETA JAK ZWYKLE OD PONIEDZIAŁKU START 4 CZERWCA ZAPRASZAM

Polecane posty

Drobne uzupełnienie ;) cameron.......172cm.....63kg...63kg...58kg landis...........172cm.....67kg...67kg... ? kg kasienka2000..160cm..77,5kg..77,5kg..? kg kaniś.............160cm...81,5...81,5kg...60kg ciekawska18....167cm.....57kg...57kg...ok52kg pois .............165cm.....69kg...69kg... ? kg kodaczek........166cm....85kg...85kg..? kg

troche poprawie :) chyba nikt nie ma mi za zle :) IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........88...............58 landis..............22.........172...........70.........67,5............58 kasienka2000................160...........77,5.......77,5............... kaniś..........................160............81,5........81,5...........60 pois............................166............85..........85................ kodaczek.....................166............85..........85................ dopisywac 🌻

oj widzę, że ja najcięższa z całego towarzystwa. Ale ja zawsze więcej ważyłam, mam taką budowę ciala, dużo mięśni czy zbita jestem. hehehe Na początek chciałabym ważyć 70 kg (ja nie wiem jak tam dopisywać , to możecie uzupelnić). dziś już uciekam, ide po mojego szrabka do przedszkola. Do jutra dziewuszki i powodzenia. Mi zostal jeden posiłek w domciu do zjedzenia i uważam plan za wykonany. Jutro powiem czy udało mi się, no i muszę kupić centymetr żeby móc się zmierzyć. Pa Pa

kodaczek inne dziewczyny zapewne marza i tych 88 kg czy 85 ja kiedys wazylam prawie 80 to marzylam o 70 teraz marze o 60 :) wazne zeby tylko te marzenia spelnic :)

IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........88 ...............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000................160...........77,5.......77, 5............... kaniś...............22.........160..........81,5...... ..81,5...........60 pois............................166............85....... ...85................ kodaczek.....................166............85.......... 85................ Kodaczek uszka do góry...ja kiedys wazyłam ponad stówę!teraz 81,5kg. mozna zrzucic sporo wystarczy tego chciec i miec oparcie. jestesmy tutaj razem i bedzie wszystko ok! DAMY RADĘ

ja też dziewczyny jadę od dziś na kopenhaskiej :) juz zaczynaja mnei kusic slodycze ,ale nie daje sie :) kupilam sobie plussz magnez i chrom w tabletkach :) glowa mnie troszke boli ,ale ponoc po ok 4-6 dniu mija ten bol ,a organizm przyzwyczaja sie do nowych nawykow zywieniowych , jedyna mysl ,ktora mam w glowie w chwilach slabosci to te piekne kobniety chodzace w mini o ktorej nie mam co marzyc w najblizszym czasie :( ogolnie mam budowe chyba dziwna :( bo mam nogi grube :( musimy dac rade :)

Dominisia wpisz sie do tableki :) ja pospalam z godzinke i czuje sie troche glodna...

heh :) prawda, ale ja mam tak ze od 15-tej juz nic nie jem i jestem juz okropnie gloda... jak mam czas i checi to robie salatke, warzywa + jogurt naturalny , ale dzis nie byl ten dzien checi i czasu :-P moze jutro :)

Częśc dziewczyny,może i ja bede czasami zaglądać. Od jutra robie ekperyment i lece z pierwsza fazą Soutch beach:) Już raz kiedyś byłam na niej 12 dni!!! i efekty były,ale przez głupote przerwałam.!!! Licze na to,że chociaż te 4 kg zlecą na niej do konca czerwca:)

powiem wam szczerze ze sałatka z jogurtem naturalnym mi nie smakuje.Juz wole dodać sera feta:)

ważę 63,5 mierzę 169 :) wygladam dziwnie bo mam grube nogi :) hihi jestem na topiku o kopenhaskiej dziewczyny sa naprawde super :) pomoga nie tylko w sprawie diety :)

Mój jadłospis na jutro: Sniadanie o 9: sałatka z pomidora,kapusty pekińskiej i cebulki+troche sera feta. (pierw kawa z mlekiem 2 %-ale odrobina) około 12: jajecznica z 2 jaj i pieczarek+kawalek ogórka 17(w pracy) serek wiejski i z 5 wczesniej przygotowanych orzechów włoskich. Potem przed 23 po przyjsciu do domku już nic. Na noc nie jem i nie bede jeśc. Tylko nie piszcie,że ubogo...wiecej nie bede miała jak zjeść. No i oczywiście bede pipijać wode łyczkami. Juto sie zwarze z rana i wam powiem z ilu startuje. Choć ta moja waga już stara jakaś i nie wiem czy dobrze warzy ale dobra i taka;)

haj dziewczyny jak bedziecie robic nastepna tabelke to uzupelnijcie :mam 34 lata,zaczelam od 86 i zmierzam do 70

sie robi IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........88 ...............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000.....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22.........160..........81,5...... ..81,5...........60 pois............................166............85....... ...85................ kodaczek.....................166............85.......... 85................ dominisia2211...............169............63,5........63,5.............. diane........................................................................... Witaj Diane... :) super ze ejstes z Nami! Ja dzien pierwszy uznaje u siebie za zaliczony... :)

IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........88 ..............58 landis..............22.........172...........70.........67,5............58 kasienka2000....34.........160...........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22.........160..........81,5........81,5...........60 pois............................166............85.........85................ kodaczek.....................166............85.........85................ dominisia2211...............169............63,5.......63,5.............. diane.......................................................................... witam w klubie! :)

co odchudzaczki porabiacie?> bo ja jestem glodna.... :-/ ale pije wode z posmakiem jablkowym i jakos daje rade poki co w sumie to jeszcze nigdy tak dlugo nie trzymalam sie na diecie, zawsze po 2-3 dniach mialam kryzys i rzucalam sie na jedzenie teraz tez przechodze kryzys-zwatpienie ale nie jem nic mam nadzieje ze tak juz zostanie i bedzie coraz lepiej :)

ja na chwilke jeszcze wstapiłam. Robiłam dzisjaj już 8 minut abs na brzuch i nogi. i piling kawowy a rano powtórka z rozrywki i ostro sie za siebie biore. ja rano uzupełnie tabelke bo wieczorem niechcem sie warzyć. Dziewczyny musimy byc silne! Na porzegnanie pyszności;) zjadłam dzisjaj galaretke truskawkową z truskawkami. wolałam ja usunąc dzisjaj z pola widzenia niż jutro niechcąco bym na nią trafiła:)

dziewczyny mnie tez bierze na jedzenie ,ale coz pomyslcie o tym,ze tego lata wlozycie jakies fajne obcislejsze ciuszki , ładnie sie opalimy jak będzie pogoda i podbijemy meskie serca :)

dlaczego nikt nie zmienił mojej wagi?:( obecnie 63, cel 58, wzrost 172, plizzzzzzzzz

Kaniś zle wpisalas moja wage:P waze 69 a nie 85. wczoraj po pracy zjadlam w domq 2 kromki chleba grahama z serkiem i jakos juz nic wiecej mi sie nie chcialo jesc. oprocz tego przez caly dzien wypilam 3 kubki herbaty zielonej:)

Hej dziewczyny! Ja juz po śniadanku ^^ wczoraj wieczorem taki głód mnie dopadł że myslałam ze biurko zacznę gryźć :) ale szklanka wody pomogła wstępnie ;) oto korekta :) buzka Dziewczyny i 3majcie się IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........63...............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000.....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22.........160..........81,5...... ..81,5...........60 pois............................166............69....... ...69................ kodaczek.....................166............85.......... 85................ dominisia2211...............169............63,5........63,5.............. diane................................................... ........................

kanis ja tez mam takie glody na wieczor, ze 1,5 litra potrafie wypic samego wieczoru dzis mam 67,3 a na zwyklej wadze 65 ale pozostanmy przy elektronicznej na kafelkach :) ja na sniadanie zjadlam jablko, teraz pije kawke :)

cameron kazdy moze sam zmienic sobie cos w tablece :) ps fajnie tabelka wyglada, moze ustalimy jeden dzien wazenia i zmian w tablece?

Chętnie popiszę i poodchudzam się z Wami! :) Topik na którym piszę niestety ostatnio umiera, a ja potrzebuję wsparcia - 30.06 wyjazd na wakacje do Chorwacji i marzę, żeby coś do tego czasu ze sobą jeszcze zrobić. Jak dotychczas schudłam 5 kilo, ale w 5 miesięcy, więc postęp kiepski :S Będę na diecie Montignac. Dziś w jadłospisie: - koktajl truskawkowy z jogurtem; - sałatka z pomidora, ogórka, rzodkiewki, filet z kurczaka, oliwa, przyprawy; - jajka na twardo, mizeria. Przegryzka: orzechy, suszone śliwki. Moje dane do tabelki! wzrost 168/była waga 72/obecna 67/cel 57. Pozdrawiam! :)

IMIĘ...............WIEK.....WZROST.....START.....POSTĘP ..... CEL cameron......................172...........91.........88 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22.........160..........81,5........ 81,5...........60 pois............................166............85....... ..85................ kodaczek.....................166............85.........8 5................ dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57..........?................? nitka 34.......................168............72..........67..............57

Witam:) ja już dzisjaj po porannym rozciaganiu:) szkalnce wody z sokiem z cytrynki i własnie popijam kawe:) zaraz pewnie odwiedze dzieki niej wc:) bo już mnie prze;) O 9 na sniadanie mam przygotowaną juz sałatke: kapusta pekinska,pomidor i troche sera feta. Miłego dnia!! odezwe sie jutro bo do pracy dzisjaj na 14. Ale u nas pogoda paskudna. Leje starsznie;)

Hej dziewczyny!!! Dziękuję za słowa otuchy. Ja wczoraj zjadlam jeszcze zupke pomidorową. Mam taki program dietetyk i on mi wilicza kalorie. Obliczyłam ,że nie zjadlam wiele powyżej 1000kcl, chociaż skusilam się na loda :- ( Koleżana była u mnie i cóż było zrobić. Dziś się poprawię obiecuję!!! To właśnie ta moja silna wola. Mam satysfakcję, że choć wieczorem kolacji nie jadłam. Dziś wzięłam sobie do pracy 4 kromki chleba wasa z twarożkiem ze szczypiorkiem i chudą wędlinką (1 plasterek) oraz pomarańcza. Muszę jeść na raty bo później mnie głód dopada.AAAA i kupiłam sobie truskawki. Podobno są zdrowe i mają dużo witamin i mało kalorii. Tak sobie myślę, ze będę robić jeden dzień głodówki w tygodniu, tak na przeczyszczenie organizmu.