Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marghi

Dwie obumarłe ciąże

Polecane posty

Meggi :) co u ciebie? daj znac.co prawda dzisiaj jest 3 marzec :D:D:D trzymam kciuki i wspieram cie duchowo👄👄👄

Dostalam meska od Meggi :D:D:D wczoraj o 17.45 urodziła slicznego Antosia :D.Ma3,270 i 54cm no i do tego duzo czarnych włosków.Pisze,że było cieżko,ale było warto i jest wszystko w porzadku. ❤️ M E G G I ❤️ 🌼 G[🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼U🌼J🌼E 🌼

Dzieki Marghi za informacje :) ja tez sie urodziłam o 17.45 :) Meggi WIELKIE GRATULACJE :):):) 👄 ❤️ 🌼 ucałowania dla Antosia od cioci Nati , która moze niedlugo tez bedzie w ciąży .... mam nadzieje ze nie dostane okresu teraz :) hihi :):) 3majcie kciuki :)

Nati dziękuje!!! Napisze wszystko innym razem, bo musze teraz odciągnąć pokarm. Przesyłam linka gdzie możesz zobaczyć mojego Antosia. Buziaczki!!!

Meggi Twój synus jest przesliczny taki słodziutki :) zazdroszcze ci :) A co u mnie ? 20 marca mam dostac okres ale mam wielkaaaaa nadzieje ze go nie dostane :) 2 razy sie nie zabezpieczylismy (stosunek przerywany) a mysle ze cos tam wleciało chociaz jedna mała kropelka hihih :) no i kochalismy sie w dni płodne :) hehehe wiec jest duza szansa :) Pozdrawiam :)

Kochane jaka powinna byc temperatura ciała i w pochwie w 20 dniu cyklu? to juz nie sa dni płodne , a ja mam temkpe ciała 37,3 do 37,5 st a w pochwie jak mierzyłam to mialam 37,5 to nie za duzo ? Za bardzo chce byc w ciązy i sobie wkrecam zapewne ale Wy wiecie jak to jest ... :) Mam żyły na piersiach , nie bolą mnie tak jak poprzednioo ale sa powiekszone (takie pełne ) no i własnie mnie lewy jajnik kuje ... a jak byłam w pracy to dziwnie bolal mnie brzuch jak kleczałam (zaklejałam karton) dziwny byl to ból , nie taki mocny ale dziwny ... nie umiem opisac

Marghi jestes?????????/ Ja nie wiem co sie dzieje ... staram sie nic sobie nie wkrecac, powaznie ... chodzi o to ze boli nie brzuch tak lekko i jest to ból taki jak na miesiączkę , w 20 dniu cyklu .... to nie jest normalne , prawda? Błagam Marghi odpisz mi cos :(

co sie stalo ze sie tu nikt nie odzywa ???????? Meggi MArghi dajcie znac :(

Nati❤️ Kochanie ja wczoraj wróciłam ze szpitala-mam okropną anemie. mam nadzieje,ze podciągne ją troche.Z dzieckiem jest wszystko w porządku:D:D:D za co dziękuje bardzo Panu Bogu Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życze Ci Zdrowych i Wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego

Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć Ci naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły Ci duszę radością Czegóż jeszcze Ci życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancha w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości!

Cześć Dziewczyny!!! Ja wczoraj wróciłam ze szpitala z Małym. W czwartek wieczorem dostał temperatury, więć od razu zadzwoniłam do lekarza. Podobno świetny pediatra itd. Powiedziałam jej, że mam w domu 2-tygodniowe dziecko które właśnie ma temperature i robi kupki ze śluzem. Pani kazała mi iść do apteki kupić lek i podać dziecku. Na moje pytanie czy mogłaby przyjechać do Nas odpowiedziała, że nie ma takiej potrzeby. Kupiłam lek i czytam, że to jest na biegunki. Zadzwoniłam, więc do szpitala na pediatrie, bo byłam u Nich od piątku do wtorku na obserwacji z Antosiem. Tam pani powiedziała, żebym sobie zadzwoniła na całodobową opieke, bo oni mi nie pomogą. Tak więc zadzwoniłam na tą całodobową opieke. Kazali mi przyjechać.Lekarka zbadała Antosia i zobaczyła jaką robi kupke. Stwierdziła, że dziecko ma ostrą biegunke i dała Nam skierowanie na zakażny do szpitala. W nerwach i płaczu pojechałam do szpitala. Byłam przerażona, bo pierwsze co mi do głowy przyszło to, to że na tej pediatri pewnie coś złapał. Przyjeli Nas i zamkneli w pokoju. Przyszła pani która zrobiła wymaz i powiedziała, że na jej oko to całkiem ładna kupka. Całą noc przeryczałam i nie spałam, bo ciągle miałam wizje tego wirusa rota, więc sprawdzałam czy Antoś sie nie odwadnia i nosiłam Go na rękach. Rano pobrali mu krew do badania i przyszła lekarka. Sprawdziła kupke i powiedziała mi, że jak na karmienie piersią to On ma bardzo ładne kupki. Zapytała czy ta pani która stwierdziła ostrą biegunke właśnie taką kupke widziała. Odpowiedziałam, że tak. Wyniki badan wyszły dobrze, więc około 18:00 poszliśmy do domu. Szlak mnie trafia na tych lekarzy i na tą durną babe. A ta idiotka co przez telefon postawiła diagnoze też kretynka. Gdybym była durna to podałabym zdrowemu dzieciakowi lek na biegunke. Dziewczyny jeżeli macie namiar na dobrego pediatre w Krakowie to dajcie namiar, nawet jeżeli jest prywatny i drogi.

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Gosia z mężem

Meggi Boże współczuje Ci,bo zdaje sobie sprawe z tego co to znaczy mieć dziecko chore.te cholerne choroby!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mam ciocie w Nowej Hucie-jeżeli chcesz to zapytam jej o namiary na dobrego pediatre.W razie czego daj mi znać to bede działać

no wreszcie sie odezwalyscie :( tak sie martwiłam ... Marghi kochanie odzywiaj sie zdrowo , dobrze ze z dzidzia wszystko ok :) Meggi ucałowania dla Antosia wszystko bedzie dobrze U mnie niezbyt radosnie ... byłam u ginekologa , za jakies (minimum) 6 miesiecy starania ... nadal mam toxe dodatnia wiec chyba znowu bede musiala lezec w szpitalu zeby ja znowu przeleczyc ... po 9 miesiacach od leczennia ona nadal jest dodatnia ... :(:(

Wesołych Świat dziewczynki :) smacznego jajka :) ucałowania od cioci Nati dla maluchów :)

Nati🖐️ Co słychac u Ciecie? Rozpoczełas staranka?Masz dokładnie wszystko opisać!!! Masz kontakt z Miką? Ja leżałam 2 razy w szpitalu-jutro mam wizyte u gin. a więc,aby nie zapeszać nic to powstrzymam się z opisywaniem co tam u mnie słychać do jutra. Tak czy inaczej jestem dobrych myśli.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie👄👄👄

Hej Marghi :) napisz tylko czy dzidzia zdrowa , denerwuje sie :) Nie mam kontaktu z Miką ... A co u mnie ? toxoplazmoza praktycznie ujemna :) zrobie sobie tylko kontrolne badanko przed planowaniem , bo ostatni wynik mam z lutego :) no i jak bede miała wyniki to pojde do ginekologa i zaczynamy staranka :) tak sie ciesze :)

No to trzymam kciuki i przesyłam fluidki ciążowe🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Co do Miki to wejdz sobie na kafe Po stracie staranka i ciąża i przyglądnij się dobrze tabelce. Mój synuś rośnie,mam nadzieje,że jest zdrowy i urodzi mi się cały i zdrowy.Maretwie się,ale jestem dobrych myśli.Wiesz mnie męczy anemia i stawianie się brzucha a to głównie przez brak magnezu-przez to leżałam już 2 razy w szpitalu.Jestem w 28tc,a mały wygląda na 30tc:D:D:Dto mnie tak cieszy,że rośnie.Jutro ide do gin.po wizycie dam Ci znać. STARAJ SIĘ SZYBKO O DZIDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) 👄👄👄👄👄

to super :):):) ja nie mam pojecia co to stawianie sie brzuszka hihihiih :) bedzie dobrze kochanie :):) na kiedy masz termin?

to Mika jest w ciązy :) ciesze sie :):) ja mam nadzieje ze zajde w pierwszym cyklu :)