Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Poprasowałam godzinke czyli jakis ubytek wagi mniej!! Za momencik zaczynam cwiczyc, na pewno 8 minut abs! Brzuch juz nie boli!!

Jak sobie człowiek poćwiczy to od razu lepiej sie robi!! :) Podsumowując ilośc spalonych kcal: prasowanie 144 kcal spacer60 kcal (zawsze to coś) lekka gimnastyka 100 kcal I juz nie wspomne ze lekka praca biurowa to 140 kcal na godzine :D A zjadłam: 2 activie 300 kcal 2 kromki chleba slonecznikowego 120 kcal (małe były) serek wiejski 3% 160 kcal 1 pomidora 20 kcal razem około 600 kcal Nie jest tak żle :) i polubiłam serek wiejski ostatnio :) chyba jutro musze zrobic wieksze zakupy na niego :P papap

Hello :) ja juz w pracy siedze ;) mam nadzieje, ze szybko zleci!! Dziś na sniadanie 2 kromki chleba słonecznikowego 200 kcal!! Miłego dnia 👄

Gość vitka**
Witam z przyjemnością sie do was przyłącze. Też ciągel walcze z oponkami i boczkami. Mam wzrostu 156 i wage 56. I tez gubą mnie słodycze piwo i rózne świństwa typu fast food. A wieczorem to bym zjadła konia z kopytami. Jeszze nie przeczytałam wazego całego topiku ale nadrobie to w wolnej chwili.

No juz mam zaczerniony nik. Ja dzis zjadłam kromke zwykłego pieczywa z wędliną i brzoskwinie. Musze tez zacząć liczyć kalorie bo nie mam pojęcie ile ich pochłaniam. Mam jeszcze w pracy do skonsumowania jogurt naturlny i płatki fitnes. A na obiad zupa ogórkowa. Nusze to policzyc ile wychodzi. Ja chce do 12 sierpnia schudnąć 3 kilo jak myslicie jak sie przyloze to i sie uda. Od dzis zaczynam A6W juz kiedys je ćwiczyłam i dotrwałm do końca. Pozdrawiam.

Witaj vitka :) zapraszamy zapraszamy :):):) w grupie zawsze razniej!! My Cie z przyjemnościa przyjmiemy :) Ja tez robiłam a6w wytrwałam do konca, ale nie ma co sie oszukiwac, robiłam to na odpieprz!! Teraz robie 8 minut abs!! Ja na razie 2 kromki zaraz bede jadła activie bo po wczorajszych kłopotach musze sie kurowac dalej!! Pozdrawiam

Ja własnie jem jogurt naturalny. Wyliczyłam sobie ze jak zjem to co jest zaplanowane to bedzie z 750 kal. To dosc mało ale jak jeszcze cos dodam to nie przekrocze 1000. No i ostatni posiłek maksymalnie o 18. Dzis biore sie za generalne pożądki więc spale troche. Pozdrawiam.

ja kiedys robilam 6w ale jakos sie poddałam...:-/ Ja dzisiaj zjadłam 2 kromki chleba z dzemem bo nic innego nie bylo w domu :-/ Piore dywan, własnie sobie zrobilam przerwe na papieroska:-) Od dzisiaj zakładam sobie zeszyt... pisze w nim co danego dnia zjadłam, co zrobilam-jakos mnie to bedzie motywowac:-)

Hejo :D No centralnie na nic nie mam czasu i dopiero sie ogarnę jak powrócę ;) Siemka Vitka :) Witam w w drużynie ;) :D Tequilka ja tez prowadzę taki zeszyt od jakiegoś czasu, tzn w kalendarzu sobie zapisuję ;) Ale na wyjeździe dam spokój :O A ja dziś już zjadłam: serek homogen (150) śliwkę (50) markizę(100) grahamkę (150) 4 serki homogen (600) rureczkę (50) Razem:1100 Ale jeszcze coś zjem b teraz będę się pakowała. Zajmie mi ze 2/3 h :O A po południu generalny remont ciała ;) Manicure, pedicure, kąpiele, depilacje i ble ble ble. Ja się nie wyrobię :O Jak wrócę to się zważę i daję czasu z odchudzaniem :D 👄

Siemanko:) wreszcie wrocilam ;) ale niestety jak to na weselu nie bylo mowy o utrzymaniu diety:( jedzonko bylo pyszne ale teraz znowu wracam do ograniczenia tego co jem;] a na wage wejde dopiero za tydzien bo nie chce sie przestraszyc:P pozdrowki😘

Hejka :) ja właśnie umyąłm naczynia po obiedzie, (jadłam leczo), godzinny spacer mam za soba!! Teraz ide na działke bo truskawki juz nie wygladakja jak truskawki. Potem bede robic ogorki!! Wiec cały dzien mam zajety!! Miłego popołudnia, aj zmykam :):Dpappa

Jejku jaka ja podenerwowana jestem :O Chyba dostanę ten okres dzisiaj :O Na wyjazd :( Trzymajcie się ekipo kochana 👄 Wracam za jakiś tydzień i zaraz się melduję 👄

Ja dzis zjadlam okolo 1500kcal powoli wracam do normy ale po tym weselu tak mi sie rozciagnal zoladek ze mi sie czesciej chce jesc;] fuck ale jeszcze pare dni i wszystko wroci do normy:)i wreszcie bede mogla sie zwazyc:P

dzienoberek :) Ale sie wczoraj opracowałam!! Teraz juz siedze w pracy i nawet 30 listów juz zadresowałam :) Teraz pije kawke! Jak na razie jedna kromka chleba słonecznikowego z szynka i serem zółtym.

siemanko:) a ja niedawno wstalam pije kawke a na sniadanie zjadlam bulke grahamke i 2 plasterki sera light:) jak odpoczne musze cos pocwiczyczeby moj brzuszek wocil do dawnej kondycji:P

Ja dzs zjadłam 2 kromki chleba razowego 1 plasterek wędliny 100g musli 2 nektarynki 1 jogurt naturalny bez cukru. Jakmnyslicie czy to nie za duża sama nie wiem. Głodna nie jestem. Na obiad planuje fasolke ale zrobie taką bez bułki tartej. Dzis do pracy przyjechałam na rowerze więc troche ruchu miałam. A wczoraj sprzątałam do 22 wieć tez sie poruszałam ale jeszcze to mało. Zapisje sie od wrzesnia na areobik ze znajomą w sierpniu wyjazdy to tamto jeszcze wakacje to sobie odpuściłysmy. Chodziłam w tamtym roku przez 4 miesiące zabójczych efetów nie było bo jadłam sporo ale na pewno nie tyłam i ruchu sporo. Lepiej sie czułam. Tylko z tym areobikieim 2 razy w tygodniu to ja tak czasu nie mam i zawsze nie mogę sie wyrobić. Ale lepsze to nie niec zbyt wiele ciałka. Pozdrawiam .

raczej dobrze zjadlas:) rano to nawet mozna wiecej to wieczorkiem trzeba wszystko ograniczyc;] a ja wlasnie wcinam bananka i jogurt(śliwka z ziarnem) a wczesniej cwiczylam z shapem i bylam na spacerku:) i czuje sie bardzo dobrze i lekko:)kiedys myslalam ze odchudzanie to ciagle chodzenie glodnym ale teraz wiem ze sie mylilam! organizm sie przyzwyczaja i mniejsze porcje w zupelnosci ci wystarczaja:) poza tym nie mam wyrzutow sumienia tak jak kiedys jak zjadlam jakiegos wielkiego hot doga;]

wlasnie zjadlam ostatni dzis posilek( salatka zlozona z ogorka pomidora i troche sera feta) w sumie wyszlo 1000kcal:) mam tylko nadzieje ze wieczorem mi sie niczego nie zachce;)

A ja czekam cierpliwie na okres, czekam i czekam :o dzis juz zjadłam kromeczke z szynka, mam jeszcze bułke grahamkę. Wczoraj mie cwiczyłam, dzis moze trochę pocwicze zalezy jak do domu dojde!! Pozdrawiam :)

ja standaredowo ranek zaczynam od kawy grahamki i serka waniliowego:) postanowilam ze upieke dzis dietetyczne;) jogurtowe ciasteczka:D musze troche pocwiczyc moje \"zdolnosci\" kulinarskie:P

ja juz mam dosc, jem mało, dużo sie ruszam i nic.... waga rano pokazała 62,6, ale wiem ze jakbym zjadła normalny obiad to zaraz by mi przybylo na wadze. Moja ciotka dostala od lekarza jakas diete nisko tłuszczowa, jak przeczytalam ta diete na jeden dzien to mowie jej ze ja tyle mam na 3 dni, a ten jeden dzien to tylko 1200 kcal. musze sie tej ksiazeczki od niej pozyczyc:-)) a teraz lece z psem na spacer i po fajeczki do sklepu bo brakło :-)

Dlatego ja nawet sie nie waże!! Wole nie wiedziec!! Głodna juz jestem!! W sumie juz 2 godziny nie jadłam, poczeka jeszcze godzinke i zjem poł bułki grahamki z moim ukochanym serkiem ziarnistym!! Pozdrawiam

Dziś w sumie zjadłam grahamke (120 kcal), serek wiejski (180), jedna kromke z szynka 100 kcal czyli łącznie 400 kcal chyba, (dzis jadłam tylko 3 śniadania heheh). Mam nadzieje, ze dzis pocwicze chociaz jakeis 8 minut abs. A na obiad zjem rizotto!!

udalo sie!! upieklam ciasteczka! moje drugie w calym zyciu:P hehe coprawda troche kwasne ale to chyba tak mialo byc skoro sa jogurtowe:P zjadlam ich ok6:P a na obiad salatke z ogorkirm pomidorem papryka cebulka i serem feta:)mniam:) no to chyba mi styka na dzisiaj:P najwyzej jakiegos owocka pozniej skubne;) dzis nie cwiczylam ale za to spalilam duuuuzo kalorii z moim chlopakiem:P hihi a wieczorkiem spacer z przyjaciolka:) Zycie jest takie piekne:)😘😘😘

heheh :) ja dzis do 16 w sumie mało zjadłam, po 19 poszlam jeszcze na lody :o i na takie ziemniaczki z mc donaldu na spole!! Teraz co najmniej pol godziny cwiczen pappa

a podjadlam jeszcze banana i 2 jablka;] a teraz jestem glodna;]ide spac na sniadanie sie najem:P buziaki😘

a mi zostało jeszcze 3,5 kg do zrzucenia xD aktualna waga - 80,5 kg xD ehh te kilogamki, lecą jak szalone xD Ostatnio nic się nie zmiania, prócz ilości wypijanego piwa :P mimo to nadal w dół. Dziennie trzymam sie na poziomie 2000 Kcal, ale po jeździe rowerem, brzuszkach itd. wychodzi z 800 ?? Witam wszystkie osoby, które sie do Nas dołączyły :) Trzymajmy się w kupie, bo raźniej :P Jak idzie odchudzanie ?? Ile jeszcze Wam pozostało do zrealizowania celu ??

Siemanko wszystkim:) Zwierzu ty to masz dobrze skoro ci tak dobrze idzie bo u mnie to poooowolutku;] nadal mam te 3kg do stracenia zeby osiagnac moja upragniona wage 49;] raczej utrzymuje diete 1000kcal i mam duzo ruchu a tak jakby waga stala w miejscu:o a teraz popijam kawke:) jem grahamke i serek danio wisniowy (jak zawsze pozywne sniadanko:P)

Dziendobreekk :D Ja tez przy kawce, wypije i zabieram sie za wysłania listów!!! A duuuzzooo ich mam jeszcze!! Zjadłam juz mała kromeczke z serem białym, mam jeszcze kajzerke ale musze cos do niej kupic, bo juz nie zdazyłam!! Miłego dnia :)