Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satee

podróbki perfum z allegro, prosze o rade

Polecane posty

nacielam sie. dostalam podrobke z adidasa zamiast fajnego zapachu. w dodatku sprzedawca straszy mnie sadem jak wystawie negatywny komentarz. bylyscie juz w takiej sytuacji?

Gość ajcik
z sadem to on Ci moze naskoczyc - jestes niezadowolona z produktu wiec masz prawo wystawic negatywa. ale nie sadze, zebys cos wskurala - tyle Twoje ze napiszesz w komentarzach co myslisz... nawiasem mowiac - zrob to koniecznie - przynajmniej wiecej ludzi sie nie natnie tak jak Ty.

no dzieki dziewczyny moze myslal ze nastraszy glupia laske a mam szanse na zwrot pieniedzy? jestem uczciwym allegrowiczem, nie mam zadnego nega. chcialam uczciwie zalatwic sprawe....

Gość alaaa
taaa... znam to. tez sie nacielam i oczywiscie wystawilam negatywa!!! zeby inni sie nie nacieli a z tym sadem to sie wogole nie przejmuj to sciema!!! no sorry co on moze zrobic???? pojdzie do sadu i powie ze ktors mu wystawil na allegro negatywa? blagam cie nie daj sie nabrac

Gość ajcik
powiedz mu ze dostalas podrobe i ze wie o tym lepiej niz Ty, wie, ze sprzedaje chłam. Powiedz, ze jesli nie chce miec negatywa - niech odda Ci kase - wowczas Ty oddasz mu podróbe - nie ostrzezesz wowczas innych alegrowiczow - ale chociaz odzyskasz kase. natomiast jesli nie godzi sie na oddanie kasy, podrobke sobie zostaw, a wystaw mu takiego negatywa - zeby mu w piety poszlo - objedz go, ze podroba, ze oszust, ze nie chce oddac kasy i ze probowal Cie zastraszyc - nikt rozsadny wiecej od niego nie kupi.

nie dalam sie nabrac ale wkurwilo mnie takie podejscie. to nie ja sprzedaje podroby i wciskam jako oryginalne. wiec oczekuje odrobiny uczciwosci. poza tym ciezko pracuje na swoje pieniadze i wkurza mnie fakt ze wlasnie wywalilam je na jakiegos oszusta

Gość alaaa
ajcik- z ust mi wyjales(as) swoja wypowiedz :) 100% racji

Gość ajcik
wiem, to wkurzajace jest - rozumiem. ale nad rozlanym mlekiem nie masz co plakac - wystaw mu taki komentarz, dzieki ktoremu oszust i zlodziej wiecej nie zarobi. a po wystawieniu komentarza napisz do niego maila - kim jest - przynajmniej Ci ulzy. sadem naprawde nie masz sie co bac - koles jest idiota :)

Gość ajcik
Alaaa - dziekuje :) (*wyjełaś :) ) gnojstwo na allegro trzeba tępic

Gość ajcik
jesli chcesz sprobowac odzyskac kase - wyslij mu swoj komentarz mailem najpierw - niech zobaczy, co dostanie i napisz, ze jesli nie otrzymasz zwrotu kasy, ten wlasnie koment ukarze sie na allegro - jesli chce tam zarabiac dalej, powinien chciec Ci oddac kase w zamian za 'milczenie' a swoja droga na forach mozesz go obsmarowac - zawsze troche osob to przeczyta :D

Gość alaaa
ajcik- Masz racje!!! ja tez tepie!! dosc czesto robie zakupy na allegro i kilka razy sie nacielam! a jak trafilam na podrobke a na aukcji bylo zapewnienie ze oryginal to zglosilam sprawe do Allegro i zawiesili konto sprzedawcy a ja dostalam zwrot kasy. I tobie Satee tez proponuje to zglosic

Gość ajcik
ja tylko raz zostalam oszukana (a kupuje na allegro prawie wszystko :D poza pieczywem ;) ) przelalam kase, nie dostalam towaru - nawiasem mowiac perfum wlasnie i nie odbierala panna ani maili ani tel - zero kontaktu. Konto jej usuneli - bo naciela tak nie tylko mnie - to przed swietami bylo i duzo ludzi kupowalo prezenty gwiazdkowe... az do dzis pamietam AgaKsiężycowa :D

--------------->alaa dostalas kase od allegro czy od kolesia?

Gość ajcik
allegro raczej nie ponosi finansowej odpowiedzialnosci za sprzedawcow - niestety.... ja bym probowala najpierw z nim to zalatwic - jesli zamierza tam miec konto i zaufanie kuppujacych na komentarzach mu zalezy - z reszta - jak widac - dlatego probuje Ci zastraszyc. wiec wyslij mu maila ze swoim komentarzem - pojedz tam po oporach i napisz - kasa albo wstawiam koment.

Gość alaaa
akurat wtedy od tego kolesia...bo go z allegro postraszyli ale slyszalam o przypadkach gdzie allegro zwrocilo kase

Gość alaaa
O! akurat o allegro mowa i wlasnie kurier przyniosl mi okulary...i niestety jedna para sie nie zgadza...mialy byc czarno-rozowe a sa czarno-srebrne...juz mialam pisac maila do sprzedawcy ale napisal ze wie o pomylce i moge wymienic bez zadnych problemow lub odda mi pieniazki....ach sa jeszcze uczciwi sprzedawcy :)

Gość ajcik
to mialas Alaaa wiecej szczescia niz ja :) mi nikt nie oddal, ale juz przebolalam. chociaz wkurzona bylam jak osa - 200pln :/

Gość ajcik
a pewnie ze sa uczciwi :) sama wlasnie sprzedaje pianino na allegro! :) moze chcecie? :)

Gość alaaa
o! a jaki masz nick? sprzedajesz cos jeszcze??

Gość ajcik
tylko pianino :) - uzywam allegro do kupowania - nie sprzedaje - chyba ze jest potrzeba - z pianinem ciezko isc gdziekolwiek, wiec sprzedaje tedy - choc na razie cienko idzie ;) a te perfumy - maja od cholery negatywow i neutralnych za to ze albo nie przeslali w ogole albo podrobe - strasz ich Autorko!

dokladnie to ten sprzedawca ktorego wkleila alaa wiec dziewczyny nie dajcie sie nabrac. nie dosc ze oszust to i cham

Gość alaaa
ach to tak jak ja...tez nic nie sprzedaje tylko kupuje..wlasnie musze jeszcze dzis porobic wplaty bo wczoraj znowu nakupowalam bzdurek hehe :) alegro to super sprawa..niestety zdazaja sie tez oszusci...samo zycie

Gość ajcik
a moze napiszemy do niego kilka maili z roznych adresow? :)

------>ajcik a zebys wiedziala ze tego tak nie zostawie. najwyzej nie odda kasy. ale zrobie co moge zeby juz nikogo nie oszukiwal!

Gość alaaa
Satee zycze ci powodzenia i cierpliwosci..moze da sie cos zrobic w twojej sprawie

Gość alaaa
ajcik---czemu nie?ja moge napisac!