Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość jagda
MOCNO WIERZE,ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!`

hej ,ja wlasnie ogladalam tvp ,choc tez w PL nie mieszkam, no coz ,hmm sama nie wiem co powiedziec,nie jestesmy wszechwiedzacy,sprobujmy do tego podejsc tak ze jest o jednego aniolka wiecej tam na gorze a drugi zostal i walczy,miejmy nadzieje ze sie uda, ja wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, byc moze jeden odszedl zeby drugi mogl zyc, teraz zycze duzo sily i wiary dla rodzicow,nie da sie zapomniec ze byla parka dzieciaczkow i nie mozna zapomniec ale mozna poswiecic sie wychowaniu tego ktory bedzie ,napewno bedzie :-)

Gość kluska serowa
Modle sie za nich. Poplakalam sie jak przeczytalam ze jeden zmarl. Biedna Nadi tyle juz przezyla :( ❤️

Do Rodziców. Jesteśmy sercem z Wami i trzymamy kciuki za drugiego synka. Wiem,że przeżywacie koszmar ale pamiętajcie,że Wasz pierwszy synek jest już w Niebie,czuje się dobrze,nic go nie boli,modli się za braciszka i napewno poznał już moją córeczkę. Z całego serca trzymamy kciuki..............

Tak bardzo mi przykro z tego powodu 😭 ale dzieciątko jest już spokojne i szczęśliwe w niebie Kochani rodzice trzymajcie się mocno i nie traćcie nadziei synek na pewno przeżyje po udanej operacji, modlę się o Wasze dzieciątka, trzeba wierzyć ❤️

Gość odswiezamy
w radiu mowili ze zyje-tyle tylko wiem

Gość odswiezamy
oczywiscie mowili rano-wiec noc mineła wzglednie

Podobno stan ciężki ale stabilny. Niby ta kolejna doba po operacji ma byc decydująca. Mam tylko nadzieje,ze Brajanek jest pod dobra opieką lekarską. Rodzice dzielni-jesteśmy z Wami w tym bolesnym czasie-ale też czasie nadziei🌻

Nie ma słow żeby wyrazić żal że życie jest tak niesprawiedliwe. Zabrzmi to banalnie ale jestem całym sercem z Wami i podziwiam Was. Trzymam kciuki. Dajcie znać i jeśli czegoś potrzebujecie a my możemy to napewno pomożemy. I*I

Gość w tvn 24 dzis
rano mowili ze zyje ale podczas operacji nagle go reanimowali ale sie udało:) Módlmy sie i trzymajmy kciuki za Niego ❤️ bo ta doba jest bardzo ważna!!!!!!

duzo bolu bedzie w zyciu tego chlopca, ale dzieki Bogu ze zyje, przy czulej opiece wyrosnie z niego chlop jak dab, czego jemu i rodzicom z calego serca zycze

Jestem myslami z mama i tata chlopcow, wspolczuje straty jednego z Synkow... :( Ale wierze, ze wszystko jeszcze sie ulozy. Drugi chlopiec potrzebuje teraz duzo, duzo cieplych mysli, niewiele wiecej mozemy teraz zrobic... Myslmy goraco, ze chlopiec bedzie zdrowy ❤️

:( brdzo wspolczuje Swoimi myslami chce dodac sily rodzicom by sie nie poddwali lacze sie w bolu z Wami Badzcie silni❤️

Sledze ten topik od poczatku.Modle sie bardzo gorąco aby malenstwu sie udało❤️Życze duzo siły dla rodziców chłopca.Posyłam moc ciepłych i pozytywnych mysli❤️

Modlę się i tzrymam kciuki za Brajana. Kruszynko - trzymaj się rośnij zdrowo i bądź silny. Wielu ludzi modli sie za ciebie.

Gość kluska serowa
Nati - zycze sily. jezeli bedziecie czegos potrzebowac, a bedziemy w stanie pomoc, daj znac. ❤️ [ ' ] dla aniolka

nadi- trzymaj się dzielnie , trzymaj się dziewczyno i bądź szczęśliwa twoi chłopcy są wspaniali i brajanek i twój mały aniołeczek

Myślami Jestem z Wami i modlę się o zdrowie dla Brajanka i o szczęsliwą duszyczkę Aleksa ❤️ ❤️ ❤️

Gość modle sie
Modlitwa do Matki Boskiej z Matemblewa Cudowna Matemblewska Pani! Tyś najwiekszą po Bogu, pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, Jak dzieci do matki, przychodzimy do Ciebie, Korzymy się przed Tobą, blagając o pomoc, Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez Ciebie wybranym, Tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, Tylu rodzinom dałas upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Badź siłą naszych matek oczekujacych potomstwa, By nie lękały sie trudów macierzyństwa. Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do Swego Syna, Który z Ojcem i Duchem Świetym żyje i króluje na wieki wieków. Amen

Jakie to jest niesprawiedliwe 😭 żeby takie maleństwa tak musiały cierpieć a rodzice wraz z nimi 😭 Modlę się o Was aby Brajanek wyszedł z tego jak najszybciej i znalazł się w waszych ramionach ❤️

Gość kurde belek
czy ktoś wie co u nich?