Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajneee

Spanie razem- przytulacie się ,czy każdy osobno?

Polecane posty

Gość
raczej osobno, ja lubię mieć dużo miejsca w łóżku, więc czasem nawet go odpycham :P ale zazwyczaj zasypiami buźkami do siebie, łapka za łapkę, a zaraz potem tyłkami odwróceni :P a jakby coś chciał w nocy lub rano to w papę :D z tym że spanie razem narazie tylko na wakacjach albo po imprezie :(

Gość
aha no i osobne kołdry obowiązkowo, bo jak mamy jedną to z siebie zdzieramy :P wyjątki się zdarzają, kiedy jesteśmy totalnie zmęczeni - wtedy zasypiamy przytuleni :) pamiętam każdy przypadek :P

Gość kuraiko tyyyy
byles dzis poszukiwany

Gość
jaaaaaa? a kiedy i za co??

najpierw przytuleni a pozniej... dupskami sie obracamy. W każdym razie moj chłop rozpycha sie niemilosiernie i niejednokrotnie w nocy obrywa po łbie. A rano... przeprasza ;)

Gość przytulamy
wracam do łożka się przytulać :D

Gość osooobno

Gość umpa umpa

Gość czy aby tak
uuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppp

Na początku ja wtulona w Niego albo On we mnie, ale przy zasypianiu to już każde z Nas układa się tak, aby było wygodnie zasnąć. To znaczy On raczej nie ma z tym problemu, ale ja się zawsze trochę kręcę zanim zasnę. Ale fajnie jest, jak w nocy On się przebudza na chwilkę i półprzytomny mnie tuli lub daje buziaka i dalej idzie spać. Ja też śpię najgłębszym snem, jak śpię sama, ale jednak lubię, kiedy mam Go obok siebie :)

Gość a ja tez co prawda całe
życie spałam w wielkim łóżku sama - ale jak mam z kim - to wolę się poprzytulać i tak zasypiać, W nocy - to różnie - bo nie wiem, co robię :-) Rano budzimy się też różnie - czasami wtuleni, czasami odwróceni. Czasami lubimy leżeć do siebie plecami - ale złączeni na całej długości, fajnie dla kręgosłupa :-)

heh a my to w łóżku prawie separacja :D każdy osobno, on ma kołdrę z 1,5 wsadem, a ja 2,5 bo mnie wiecznie zimno, a jemu wiecznie ciepło :D do tego ona ma taki zwyczaj zawijania się kołdrą jak w kokon, ćwiczyliśmy to parę razy - ja zawsze zostawałam bez kołdry. przy takim układzie jak jest teraz, każdy jest wyspany i zadowolony, a przytulańce to tylko chwila przed snem albo jak baraszkujemy, ma się rozumieć ;)