Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listonoszka kokoszkaaaaaaa

uczyniliście w swoim życiu coś co potem żałowaliście?

Polecane posty

Gość bebebeebe
znajdzcie sobie inny temat do dyskusji o zdradzie po rozstaniu!!!!!!

czego żałowałam ; -- jak sie spiłam i mi sie film urwał - nigdy wiecej !

Gość zaluje ze...
- wybralam takie liceum jakie wybralam - wybralam takie studia i nie zlozylam wczesniej papierow na cos co bym sie dostala bez problemu - nie zrezygnowalam z uczelni po 1 roku - odrzucilam pewnego faceta (chyba ze strachu) - nie odwiedzalam czesciej dziadka i zwlekalam z wizyta :( - tego czasami zaluje ze nie spotkalam sie z facetem z ktorym calowalam sie na imprezie - sie kiedys upilam prawie do nieprzytomnosci - nie zadbalam o pewna rzecz

Gość edytka21
Tez kiedys myslalam, ze seks nie jest az tak wazny i "zylam miloscia". Ale minelo pare lat i mimo uczucia narasta we mnie frustracja. Zazdroszcze przyjaciolkom ich udanego zycia seksualnego, bo u nas ta sfera nie jest zbyt udana. I plakac mi sie chce, gdy mysle, ze tak ma byc do konca zycia. hdsaa, pewnie jestes jeszcze mloda dziewczyna, ile masz lat? Ja tez jestem mloda i przeraza mnie jeszcze bardziej fakt, ze kobiety rozbudzaja sie seksualnie szczegolnie kolo 30tki. Jesli kiedys rozstane sie z Nim, to najprawdopodobniej powodem bedzie seks :( Na udane życie skladaja sie 3 sfery: udane życie rodzinne, życie zawodowe i życie seksualne. I to w rownych proporcjach... Nie wierze juz w pelni udany zwiazek bez udanego seksu

Gość Każdy tak mówi ale do czasu
"Nie wierze juz w pelni udany zwiazek bez udanego seksu" Dokladnie, ja tez nie.

Gość łucja dela
ja też myślałam że nigdy nie będę szczęśliwa w związku z powodu nie udanego życia seksualnego ale z mojej strony ponieważ partnerowi nie trzeba było wiele bym go zaspokoiła. ale doszliśmy w końcu po miesiącach praktyki co trzeba zrobić bym osiągała orgazm. udało się i mój partner juz wie jak mnie zaspokoić. jesteśmy bardzo szczęśliwi. :)

Gość żałuję pp
powiedziałam do chłopaka że pochodzę z wawy by mu zainponować a gdy dowiedział się że kłamię i że jestem z wiochy to mnie wyśmiał i powiedzial że jestem stuknięta i głupia. czułam się baaardzo zawstydzona i myślałam że sie zapadnę pod ziemię.......

Gość edytka21
>Łucja sam fakt, ze partnerzy jeszcze nie wiedza do konca, jak sprawic sobie przyjemnosc to nie jest nieudane zycie seksualne, to rzadko jest tak: hop siup i orgazm ;) Ale kiedy w gre wchodza skrajnie rozne temperamenty, impotencja lub permanentnie przedwczesny wytrysk... wtedy trudno mowic o dograniu i o tym, ze czas cos zmieni :( i trudno mowic o szczesliwym zwiazku az do grobowej deski

Gość hdsaa
Czesc edytko, mam 23 lata :) może to prawda, że koło trzydziestki temperament u kobiet bardzo sie rozbudza i potrzebuja one dużo seksu... skoro tak to ja tego nie widzę z tym chlopakiem na ktorym mi zależy, bo on brzydzi się seksem i z każdego zbliżenia robi jakis wielki problem. dlatego w sumie może i lepiej, że się jakiś czas temu rozstaliśmy ( nie z powodu sexu tylko z innego powodu...). tylko teraz jeszcze tak bardzo za nim tesknie i tak mi go brakuje, że po prostu jeszcze nie odczuwam tego, że w sumie stalo sie nawet dobrze...

Gość apucapuu