Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 To ja jako odwiedzajaca też mogę nabijać? No w sumie to my już pewną wprawę mamy w wyrabianiu limitów hihihihihihihi ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 noooooo to zescie nabily :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 nabijam i pytam kto mi burze wyslal i zabral slonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Hugolina to nie ja !!!!!! u mnie tyz ni ma slonka :( burza sobie poszla (pewnie do ciebie) ale deszcz zostawila franca jedna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Eternity mówisz i masz!!!! :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Widzę że tu głównie o pogodzie ;) U mnie słoneczko,co prawda trochę chmurek było w porze obiadowej ale się rozpogodziklo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 rozpogodziło się miało być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 i tu tez wkleje http://www.nostalgia.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=28 :):):):) Izunia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 och Eternity ja jako dziecko uwielbialam misia uszatka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Eternity :D:D:D to ja i tu ci odpowiem - stronki nie znałam,ale bajki z tej stronki tak!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 hahahah Izunia to sie i tu dowiesz ze zaraz ustawie dzwonek z Pankracym to moj ulubieniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 więc i tu ci zaśpiewm już za chwileczkę,już za momencik ,piatek z Pankracym zacznie się kręcić!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 moim dzieciom tyle naopowiadalam o Pankracym i pokazywalam zdjecia ze dzis jak otworzylam zakladke z nim to mlodsza cora po zobaczeniu zdjecia zaraz zawolala \"o! Pankracy! \" a piosenke \"cztery lapy\" znaja na pamiec hahahhaa a ja ci i tu wkleilam :D:D:D:D leniwa jestem to skopiowalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 i se stronke przy okazyji zaliczylam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 hahahahaha.....nie ważne że skopiowane.....liczy się że kolejny post,nie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Eternity za stronkę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 dzieks :) jaraj ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 nawet martini postawie do tego :) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Eternity zajaram z przyjemnością :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 \\-/ to ja tez martini stawiam:Dza ta nowa stronke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 martini w domu niemam ale pisanga tak:)wiec ide zrobic i bede saczyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2007 no to zdrowko dziewczyny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 zdrowko :D mam jeszcze gin ale tonik wyszedl za to martini mam prawie pelna 1,5 litrowa butelke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2007 i jeszcze jeden z zyczeniem kolorowych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Dzień dybry!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 21, 2007 bry :) Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2007 hoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 21, 2007 hejka:) cos mi sie wydaje ze do lekarza sie przejde :( trzyma mnie juz kilka dni.. nawet nie siedze na necie co dziwne u mnie ... za to telewizje polykam:) milego weekendu wracam do kurowania sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach