martik 0 Napisano Lipiec 26, 2007 hugolina - witaj w klubie :D wlasnie robie tez moje sniadanko - kawe :D co za piękny poranek hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 bry :) ja tez z kawusia :D obowiazkowa czesc poranka (choc trudno mowic o poranku przed 9ta :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 26, 2007 no to teraz czas na 2 kawusie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 hahaha ja sie nad druga zastanowie juz mi dzieci podnosza cisnienie dzis mam jedno dodatkowe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 pije druga kawe :) najwyzej pod wplywem cisnienia kogos zamorduje (zeby nie bylo-na pewno nie swoje dzieci :P ) ja rozumiem ze dzieci to dzieci moja cierpliwosc jest duuuuuuza ale niektorych dzieci (tak jak i niektorych doroslych) po prostu nie trawie i tyle :P ja swieta i idealna nie jestem i mnie tez nie trzeba lubiec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 :) nieznosne dziecko jeszcze zyje :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 uuuuuuu pusto mam nastepne wyprobowane winko :) hiszpanskie oczywiscie :D vina decana juven tempranillo young red wine w aldi za 3 z czyms tam niezbyt cierpkie dlatego mi smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 http://www.aldi-stores.co.uk/ sie walnelam z cena - 2,79 za 3 z reszta bylo inne ale sie rozmyslilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 sie link nie chce wkleic bezposredni trzeba wejsc na wine blog / red wine/ i w przedostatnim rzedzie jest to wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 26, 2007 no a teraz mowie dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 27, 2007 witam:)heheh ja tez stwierdzilam gdybym byla przedszkolanka wystrzelilabym w kosmos te dzieciaki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 27, 2007 To ja dzień dobry mówię!:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 27, 2007 a może by tu nową stronkę otworzyć? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 27, 2007 W końcu sam tytuł topiku mówi....nabijaczki :P więc nabijam :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Cześć Dziewczyny :-), wszystko co dobre kiedyś sie kończy, niestety również wizyta rodziców :-( Oj jak szybko zleciał ten tydzień - szkoda, ale wrażenia zostały, pogoda nawet, nawet dopisała, wszyscy zadowolenia, my za 2 miesiące jedziemy do Polski wiec pewnie tez zleci. Dopadł mnie wirus i tak snuję sie po domu jak jedna wielka bakteria :-o, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znaczy że można was Napisano Lipiec 27, 2007 nabijać na pałkę? fajnie :) poproszę adresy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Która z Was wie gdzie mozna utworzyć stronkę na która mogła bym wrzucić zdjecia i tylko tutaj link wkleić? mogła bym w ten sposób pokazać Wam kilka fajnych miejsc jakie odwiedziliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Trzeba nadgonic :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2007 bry :) Izunia masz ziolko Ziolko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Annnnna ja mysle ze na fotosik.pl smialo mozesz wrzucic zdjecia i zapodac linka do calego albumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Ziółko dziękuje :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2007 alez prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2007 pogoda ma sie poprawic :D cieszycie sie??? glupie pytanie hehehhee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2007 dobranoc :) grzecznie do lozeczka :) kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 28, 2007 i dzien dobry :) piekny dzien :) trzeba wykorzystac wiec spadamy z domku milej soboty dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Dzień dobry Waszystkim :-D, ale słonecznie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Dobra, coś stworzyłam na tej stronie \"Fotosik\", mam nadzieje że jakoś to pójdzie :-) milego oglądania i zapraszam do Nottingham :D http://annnnnna.fotosik.pl/albumy/236423.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 28, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 28, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 28, 2007 podnosze bo pustki jakies:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach