eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 heheheh Dea mam nadzieje ze dolecialas do toalety bez szlaczkow pozostawionych po drodze ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 aaaaaaaaaa ten turnip co wczesniej pisalas to rzepa zapomnialam wczesniej napisac :) jak mowisz ze byl dobry rosol to sprobuje nastepnym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dolecialam ;) no rzepa, ale taka malutka, wiesz o co mi chodzi :) dobry rosolek byl no i z kury organic free range .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 wiem , wiem o ktora chodzi nie raz obracalam w rekach nie wiedzac dokladnie co to jest :D az sobie w koncu wkulam na pamiec jak sie to nazywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 u nas tez zimno :o ale z dwojga zlego wole zimno niz deszcz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 e tam ciasto :P opindalam sie i krewetki szamalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 za stronke czajniku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :D:D:D a czy skowronki wala biedronki? dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Dea :D:D:D:D:D:D:D:D:D dobranoc Laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Lenka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 wpadlam zobaczyc co Hugolina kupila a ona sie nie pochwalila :D Dea lap nalezy Ci sie za skowronka :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 stawiam!! |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| troche pozno ale lepiej pozno niz wcale :D bylo 6800 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hehehe teraz patrze sobie na konto i widze, ze z funduszu na prezenty jeszcze zostal sie ladny grosz :P :P:P chyba sobie cos kupie :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no nic!! co Wam powiem to Wam powiem ja dzis jestem zakrecona jak ruski termos :P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwaga na choroby zakaźne Napisano Grudzień 21, 2007 http://mononukleoza.myminicity.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Euforka za limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 kupilam wczoraj taki zestaw do czarowania hahah-byly tam karty ,czarodziejska czapka;)i ksiazka jak czarowac Nic innego nie wpadlo mi w oko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 wczoraj w szkole objadlam sie tortem orzechowym:D Amgla byla taka gesta ze widocznosc byla na 2metry:Oale nikogo nie przejechalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Mala poszla do szkoly z reklamowka gofrow:)wczoraj sama pieklammaja dzis jakis poczestunek A ja musze isc zaraz do kosciola-maja jakies jaselka:) U mnie za oknem bialo:Oale z mrozu:Pjest jakies -5stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Euforka za limicik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hahahah Hugolina mowisz ze w czarownice bedziesz sie bawic ?;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ja wybywam na shopping po prezenty najwyzsza pora!!! i sobie tez cos na oslode ciezkich dni ;) do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 i bo malo ich teraz ... euforia - ruski termos :D:D:D:D:D:D no to sie dziele no i ja tez chce wiedziec co ta kobita wymyslila za 1.5 euro? a ty skad klikasz? co roku sobie postanawiam ze tez taki fundusz prezentowy bede miala ale zawsze lipa, gdzies mi tam zawsze po bokach uchodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Dea przeciez napisalam heheh Wyszlo mi jakos 2 razy wiecej no ale coz-nie zbiednieje a dzieciak jakis moze sie ucieszy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 nie liczona serio-tak wyszko hihi Dea trzeba bylo jeszcze jednego posta wyslac:) Pieklam dzis sernik:Dtroche w smaku inny -bo tu ciezko dostac zwykly bialy ser:Pale ciasto zjadalne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ale dooopa ze mnie, taaaaaak sie podlozylam!!!! aha, to juz wiem, gofry! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no to teraz wiecie kto tu nie czajnik i wylicznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hugo, dla ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Dea dziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hihi gofry to ja pieklam na poczestunek:) a jako prezent kupilam taki zestaw dla czarodzieja-nic innego fajnego nie widzialam:Pi tak troszku doplacilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach