Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

przypomnial mi sie tekst z jednej bajki :D \"jestem sobie czajnik ,maly chwat, inni mowia - stary grat ucho , dziubek , brzuszek pekaty zaprzcie se we mnie herbaty aaaaach \" :D:D:D:D:D:D:D chyba to z bajki \"Roboty\"

Eternity❤️kochana jestes:)u mnie ok-bylam przez trzy dni na rozjazdach i nawet do kompa nie podchodzilam:P

Bylam ostatnio w Ikei i wrocilam z obrazami dodomu:)remont w przedpokoju skonczylam w lecie a sciany dopiero wczoraj ubralam;)

dzis caly dzien spedzilam na shoppingu:Dpobilam swoj rekord:P6godz chodzenia po centrum handlowym:Pale oplacalo sie:D ubralam siebie i mala:D

Dea jak tam corcia??? lepiej juz? Moja wlasnie konczy antybiotyk-no i ferie tez sie koncza:Oech cale wolne byla chora:O

objadama sie wlasnie chlebem z cukrem-hihi znalazlam taki w makro-smakuje podobnie jak chalka:D

wczoraj to u mnie byla szklanka na jezdni:Odzis widzialamna drodze kolka skasowanych aut:Otu jak jest przymrozek to rzadkosc

Chyba w tymroku mrozi za wszystkie czasy:P Ale od jutra ma sie ocieplic-ale bedzie padac:P