Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 nie na kocie a na koncie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 i pomyśleć,że kiedyś był ze mnie imbryczek ;) stare czasy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ino teraz trochę gorzej działam hehehehehehehe stary imbryk się ze mnie robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 przypomnial mi sie tekst z jednej bajki :D \"jestem sobie czajnik ,maly chwat, inni mowia - stary grat ucho , dziubek , brzuszek pekaty zaprzcie se we mnie herbaty aaaaach \" :D:D:D:D:D:D:D chyba to z bajki \"Roboty\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Eternity :D:D:D:D:D:D Lenka masz ziolo zalegle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 to ja tez nabije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Eternitykochana jestes:)u mnie ok-bylam przez trzy dni na rozjazdach i nawet do kompa nie podchodzilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Za to prasowanie mi sie uzbieralochyba jutro caly dzien z zelazkiem spedze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Bylam ostatnio w Ikei i wrocilam z obrazami dodomu:)remont w przedpokoju skonczylam w lecie a sciany dopiero wczoraj ubralam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 dzis caly dzien spedzilam na shoppingu:Dpobilam swoj rekord:P6godz chodzenia po centrum handlowym:Pale oplacalo sie:D ubralam siebie i mala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea jak tam corcia??? lepiej juz? Moja wlasnie konczy antybiotyk-no i ferie tez sie koncza:Oech cale wolne byla chora:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ale juz jest ok:Doby juz sie nic wiecej nie przyplatalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 objadama sie wlasnie chlebem z cukrem-hihi znalazlam taki w makro-smakuje podobnie jak chalka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 wczoraj to u mnie byla szklanka na jezdni:Odzis widzialamna drodze kolka skasowanych aut:Otu jak jest przymrozek to rzadkosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Chyba w tymroku mrozi za wszystkie czasy:P Ale od jutra ma sie ocieplic-ale bedzie padac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2008 gdzie sie wszyscy podziali!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 doksztalacalam sie ;) discovery ogladalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Hugolina :) no to dzien udany powiadasz? :) to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 uhu godzina duchow mi przypadla :D a o duchach tyz ogladalam na discovery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 nie przepuszcze :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no teraz moge isc spac ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 hehe no ladnie prosze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 nabije sobie przed wyjsciem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 i jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 i jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 za 3 minuty musze wyjsc bo mi bus ucieknie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach