the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ide sobie ale mozliwe ze niedlugo wroce :) chyba sie uzaleznilam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ja tez ide bo obiad jak tak dochodzi to jeszcze gotow mi wyjsc :P do potem w takim towarzystwie nie trudno o uzaleznienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity daj spokoj z tym ziolem. takiej ilosci ziola to nawet ja nie wciagne przez jeden dzien :( nie mowiac ze juz zjadlam rano dobra sterte ciasteczek :D zaraz legne upalona na kanapie a maz bedzie padal z glodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 to nie jaraj juz ino zapasy rob ! ;) bedziesz miala co rozdawac w razie jak jednak stronka nie bedzie Twoja ;) hahaha czy ja mowilamze juz ide ? :P ide ,ide! :D poszlam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no to ja polowe obiadu mam za soba. teraz moge posiedziec na kafe az mi sie pieczarki usmaza na maselku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 a co dobrego robisz z chinszczyzny?? ja opanowalam robienie kurczaka do sweet and sour ale sos ciagle ma braki smakowe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 woda, ketchup, sos sojowy, miod i maczka kukurydziana ale cos mu brakuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Smiley :P ale z szopena zara se poszlam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 na slodko-kwasny to ja ostatnio mam niezawodny przepis - wiem na ktorej polce w sklepie stoi :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ale zaden sklepowy nie jest dla mnie wystarczajaco dobry :P a jaki kupujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 uncle ben\'s tez :) raz kupilam jakis inny ale nie pamietam nazwy , w kazdym badz razie pamietam jak wyglada i po niego juz nie siegam kurcze btw dawno nie jadlam wlasnie \"chinszczyzny\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja tez :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 a tak swoja droga jakbym nie przyjechala do tego kraju to pewnie nie znalabym smaku chinszczyzny :( albo carbonarry :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jak tam pogotowane? bo ja zabieram sie za najgorsze - lepienie ciasta :( moze ktoras wpadnie polepic ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dam ziolo na zachete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 pretty pretty please :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 pewnie :P nikogo nie ma do pomocy ide sama lepic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 zajaraj przed lepieniem :) ja sie nalepilam na swieta i na razie mam dosc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a ja sobie polakalam:( depreche mam na maxa siedze w domu-chce oisc na jakis kurs ale niewiem jaki:( a jak pojde to i tak polowy nie zrozumie:Pech taki life:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 nawet juz pisac nie umiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina :( a jakis kurs co moglabys z domu przez internet albo co? ze slownikiem w reku moze jakos latwiej? nie mam pojecia - angielski jednak latwiejszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wiesz poki nie pracuje myslalam zeby sie z czyms jeszcze podszkolic-aleniewiem z czym zreszta sa tam fochowe pojecia i pewnie nie zakumam dosc mam kiszonki w chacie:Pchce do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 tosz mi sie zebralo :( jeszcze jak przeczytalam ze mialas zolte wlosy jak wracalas z brazu do blond to sie bardziej podlamalam:Oja nie chce byc kurczak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ja z jednej strony tez mam dosc siedzenia w domu a z drugiej ...ech sama nie wiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina ale to bylo z trwalej farby a nie szamponu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 i znow mam ochote na ciemne :P wczoraj w superdrug zakotwiczylam na dluzej przy polce z farbami :) ale sie nie skusilam na razie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 tja ale tez szampon nie puszcza:P ja sie nie nadaje na kiszonke-ja musze do ludzi hihi dobrze ze Wy jestescie:Dbo bym chyba zawriowala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ja juz sie troche przyzwyczailam do tych ciemnych i mysle co teraz na to zrobic?jaki kolor:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ech nie zwariowalabys :) a moze zrob sobie ciemne z jasnymi refleksami? tak dla odmiany? wydaje mi sie ze pasowalyby Ci rownie dobrze ciemne jak i jasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach