pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 nono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 pewnie cisza przed burza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 pewnie taaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 http://www.filmweb.pl/f399559/Oszuka%C4%87+przeznaczenie+4,2009 widzieli to?? bo ja jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 kurde skasowac spacje po 4 ... sie sama wstawila :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Witam u nas zimnica jak cholera...wiatrzysko strasznie zimny i zimno sie w domu zrobilo hugo...ciastek na zdrowko pestka trzymam kciuki za test...napewno jakos ci pojdzie siastek...nie zadlaw sie prosiaczkiem hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Martoszka Pestka nie wiidzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 u mnie ja chodze na wszelkie wywiadowki,choinki,rocznice,wystepy i spotkania a slyszalyscie?wczoraj czy przed w radiu mowili ze w belgii matka sprzedala nowo narodzone bliznieta bo chciala zdobyc pieniądze na odessanie tluszczu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 taka mala to powinna troche sportu a nie diety moja ma 10lat,140 i wazy 28kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Martoszka tak slyszalam o tej matce z be:( no na wywiadowki ja tez zawsze chodze-ale czasem ciagne i mojego ze soba hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 dzis zrobvilam lekkie zakupy:poduchke do spania dla malego bo moj W stwierdzil ze ta co ma to za mala i sobie buty na Sylwestra teraz są z lekka przeceny wiec sie zalapalam pochodze w nich troche i zobacze czy wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Martoszka fotke butow chce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no ja tez bym pocodzila na wywiadowki, gdyby pani w szkole parlata po ang byla , a ona nie parlata no :p,wiec stary musi, a do polskiej szkoly ja chodze, kurde cos zoladek mnie sciska znowu, bleeeeeeee dobra komu w droge temu trampki, iduuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 u nas tez ja chodze hehehe ... nooo a sukienke masz?? my wczoraj bylismy w meblowym .. ale nie powiem co kupilam bo znow wyjde na zakupoholiczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 wszystkim:) zioło za natrzaskane strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 widzę,że przygotowania do świąt pełną parą :D dziewczyny kurować się,żeby wszystkie na święta były zdrowe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Izunia:) Pestka gadaj co kupilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 nieeeee hheheheheh Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 gadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ni chu chu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 nooo mam sukienke ale nie powiem jaką jak nie powiesz co kupila ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ja juz wrocila co pestka znowu nakupalas, pewnie jakas lampe albo stolik maly, kufaaa chyba bank obrobila ze starym wiecie co, na sniadanie zezarlam jajecznice z pomidorami, patrze a mnie wysypalo normalnie jak nie urok to sraczka, caly brzuch ,dekolt i szyja w plamkach, cyrkkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 a mi się wydaje,że gdyby to była jaka lampa lub stolik to by się Pestka przyznała i nie robiła aż takiej tajemnicy!!! ;):P to chyba jest coś bardziej ekstrawaganckiego...ino co to to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ciastek wypij wapno i unikaj jajek i pomidów.....szybko zniknie ten twój \"uro i sraczka\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 stolik nowy pod kompa :p zoladek mnie sciska, kurwa co jeszcze mnie dopadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 heheh wcale nie nie drazcie juz hehehheheh nic nie powiem :P nooo obobila bank !!! hihihi no ciastek pewnie jaja byly z salmonella juz.. padniesz zaraz jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 wiedzmo, nie kracz :p mow co kupila, toc i tak sie dowiem za tydzien hehehehe , Ty a moze pokrowce na te swoje kanapy kupilas jakie coby my z Mindy nie zachaftali buhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ciastek ona pokrowce kupiła!!!! dlatego nie chce się przyznać!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ..............................18 300................................. macie tu na swoje wszystkie bolączki driny lecznicze z ziołem \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach