hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ja jeszcze niemam pomysla co malej na gwiazdke kupic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Pestka Tobie juz tez odp:) os mam lenia i nic mi sie nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 pestka i chyba wiem co zes kupila w meblowym hehehehe, mam Cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 nowy stolik? tam gdzie ten stroik stoi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ej no zla jestem ktos mi zajebal moj ten nick ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Pestka jak to ?????????? kto i dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hehe nie ciastek to kupilam w GB :P:P ja nie wiem czy bede kupowac preazent .. juz dostala jakby nie bylo no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 nie mam pojeciua idzta na smietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 znaczy pytanie do M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 bylam juz -to ktos ma tez nick Pestka czy Ph? no i jak to mozliwe hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no pH*** jak moj no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no wlasnie widzialam-hm jak to mozliwe he? ale pod nickiem Pestka mozesz dalej pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 taaa tylko napisalam pod tym ze to moj nie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 nie wiem co za jaja ;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 czekaj co mder odp ! wyslalam i ja:D sprawdzic poczte hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 moder mialo byc -litere mi zjadlo:P Ciekawe czemu Eternity sie nie odzywa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hehe Pestka ktos kto sie bawi Twoim nickiem w ciazy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 buehehehe leje no hahahahhhhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pH*** 0 Napisano Grudzień 17, 2008 sie wyjasnilo hahahhhahaaha ale jaja no ... sama sie bie nie poznalam hahahhahahahhahahahahhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jaja nie z tej ziemi hahahahahahahaah ladnie ladnieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 :D najlepszy jest ten ostatni post:D dlaczego masz moj nick :D:D:D:D buhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahhahhaahhaahaahhahahaha ty no wiesz sama nie kapnelas sie buehehehehhhehhehehehehe spojrzalas na date?? hahahahhhahhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jo dopiero jak moder napisal hahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahaahahahahah nie no humor mi sie poprawil bueheeehe :d:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no i ja tak samo hahahahhhahha pamietacie podobno bylo z Jola ale pod innym nickiem miala ta sama stopke hehheehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hehehehe no zdarza sie hihihihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahahahhaa powiem staremu bueheheh ze jakas w ciazy mnie chciala zastapic hhahaaahhaahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahahahahah:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 zaczytalam sie hihi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3936286 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach