pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 czas isc nyny ;) jeszcze tylko 10min posiedze z maseczką wokół slipek ;) z Q10 :P ciekawe co do da:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 :D jeszcze nie doszłam do wyrka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 :D:D:D mialam juz wylaczyc tv ale mnie film zaciekawil ;) no i tak przesiedzialam do tej godziny;) juz mnie nic nie zatrzyma i chocby niewiem co ide w kime :P kolorowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 :D ostatnia sie pozegnalam :) i pierwsza sie witam ;) ...poszlam spac jakby cio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 haha pepunia dobra jestes ja tez wstalam po 6tej...jakiegos mam nerwa nie ma -23 jak zapowiadali ale jest -19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2010 niektórzy muszą iść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 martoszka nie zazdroszcze tej buby :O az strach z domu wychodzic w taki mróz! eternity milej pracki:) od dzis zaczynam z moim G (znowu :P ) dietulke... wczoraj se czadu dalismy i ostatni dzien przed liczeniem kalori obzarstwo na maxa bylo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 pepunia hehhee , ty normalnie nabijasz jak trza hehehehe :D jak stary wyjadacz :P ziaji kiedys uzywalam jak bylam z PL tonik przewaznie , teraz to ja malo do PL jezdze nie mam jak sie zaopatrzyc :) u nas pada deszcz buuuuuu i pewnie bedzie tak padal caly dzien .. no nic . biore sie za pranie :P ale najpierw kawaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 tak tak , na Nivea , ja nawet uzywam tego kremu Nivea slawnego ... normalnego w niebieskiej puszce :D szampony do wl tez mam nivea :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 zawiozlam malego na ta choinke ale musialam wracac bo ksiadz chodzi dzis u nas od 10tej po kolendzie...corka z nim zostala ale nawet zdazylam potanczyc bo tance prowadza jacys klowni i zaprosili rodzicow do tanca hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a wiecie jakie jaja sie porobily u nas? w miejscowosci gdzie pracuje mam kolezanke...wierna klientke wiec ona...mimo ze mlodsza sporo ode mnie podobno znalazla se drugiego faceta maz jej(takze nasz kolega)gdy sie o tym dowiedzial wpadl w szal i wpierniczyl jej tak ja bil ze miala cala twarz zmasakrowana i dwie rany rozciete na glowie zadzwonila po brata,ktory zawiozl ja na obdukcje zastanawiamy sie czemu ten jej maz jezdzi ciagle tam do niej gdzie sie ona z dziecmi wyniosla....pogodzic sie czy co? okazalo sie ze ma jakiegos krwiaka na mozgu i wczoraj w nocy miala miec operacje...nie wiem jeszcze co i jak jessu mam nadzieje ze bedzie z nia wszystko dobrze...ma 2 dzieci pestka znasz ja pisalam ci o tym z leka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 loooo boooziuuuu , no wiem o co i kogo chodzi .... co za debil :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 o kurde martoszka no oby nic powaznego z ta kolezanka!!! od razu pisz jak bedziesz cos wiedziala. w takich sytuacjach zawsze kolo sie zatacza bez sensu bo tak:strona zdradzona moze sie tak wkur...ze wlasnie tak potraktuje te osobe no a z drugiej strony to dziewczyna mogla sie liczyc z tym ze jak maz sie dowie to nie poglaska jj za to po glowie :( teraz to najwazniejsze zeby jej nic nie bylo a ja sie wzielam za wielkie porzadki i male przemeblowania ;) po poludniu pewno padne i sie przekimam po tej nie pelnej nocce;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 jejciu srzatam i tak mysle o tej dziewczynie.... niezle sie musial nabuzowac ten jej maz ze ja pobil, no ale zeby az tak :O potepiam facetow ktorzy bija,nawet jesli chodzi o taka sytuacje i potem najbiedniejsze te dzieciaki sa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a ja sie wcale nie dziwie , ze ona sobie innego szukala , sokro on do niej z lapami skakal ... kto by wytrzymal z damskim bokserem??? na koniec tez pokazal co potrafi .. debil jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.gadu-gadu.pl/5429586463326757240/szok-myslisz-ze-kupujesz-czyste-ubrania-to-blad1 afuuuu przeczytajcie .. zaraz puszcze pawiaaaaa bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Rsvu5Sz8bTw tak na szybko bo lecem na zakupy , potem zajrzę na dłużej i poczytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 bueheheehehehehee eternity dobre to :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2010 cześć wszystkim :) ja z tych obrzydliwych i zawsze piorę nowe rzeczy....no chyba że fabrycznie jeszcze w folię zapakowane,to wtedy tylko przeprasuje ;) a z filmiku się uśmiałam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 lo boziu pertka no jaja z tymi ubraniami :O na bluzce -ślady odchodów?,,,kalu? bleee oooj pepunia ja wczoraj usnac nie moglam ,tak se mysle moze zadzwonic do niej...ale normalnie sie boje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a my dzis pojechali na zakupy spozywcze a oprocz tego wrocili z telewizorem LCD Philipsa, odbilo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ehehe ciastek dobre dobre :D ja tez kce takie zakupy 'spozywcze' :P dopiero co skonczylam uffff...ale chatka wylizana :D moja kicia mi tu koncertuje:)sprytnie próbuje sie wcisknąć na kolana:D i potem zawsze na klawiature chce wlazic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 moj maz nie wiem czemu nie chce zadnego LCD powiedzial ze teraz weszly z nowym systemem...jeszcze ciencze ledy jakies tam i ten juz kce: mi dobry i ten co mam bo i tak duzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ledy sa samsunga albo LG ... moja znajoma kupila tu taki .. wlasnie ta ta ta znajoma .. teraz sie podnieca jak oglada film hahah , ze jaki obraz jeszcze czarnoobialych filmow jakie piekne obrazyyy itp... no a jak bylismy u nich w gosciach to rozjebala tak glosno , ze wlasnych mysli nie bylo slychac ... w pizdu z tym jej leda haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 nooo ledy nie maja juz tych krateczek nawet jak sie patrzy z bardzo bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ja se kupie dopiero jak mi moja pudlo pierdylnie hehehehee :D :D czyli jeszcze to potrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 pikseli hehehee krateczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 haha pestka dokladnie wiem ze to piksele ale krateczka smieszniej brzmi hihi posle wam zdjecia z choinki malego przebralsie tak jak w tamtym roku za policjanta bo w tamtym roku choinka byla w przedszkolu a a tym roku juz w szkole i nikt go nie widzial bo inne dzieci hihi niestety w nastepnym roku trza bedzie kupic...albo wypozyczyc inny juz chce jednak byscie zwrocily uwage na smieszne przebrania dzieci najbardziej mi sie podobalo przebranie z krzyku z ta maska co ty masz pestka i ...choc nie udalo mi sie cyknac foty ale byl BEN 10...maska identyczna jak na filmie..(wtajemniczone wiedza co to za bajka) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ale my LEDA nie wzieli tylko LCD, na LEDA mnie nie stac-choc przyznam ze jak w sklepie stoja rozne marki to roznica w LEDZie zajebista w obrazie ,a plazmy moj stary nie chcial bo mowi ze LCD lepszy i tak na raty wziety wiec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach