hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Martik duzo zdrowka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Martik zdroweczka :) a corcia nie zlapala od ciebie? moje zaczely lekko \"chyrlac\" i nosami pociagac :o ale postaramy sie zdusic w zarodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2007 musze sie pochwalic ze dzis pierwszy raz w zyciu lowilam ryby:)nawet zlota zlowilam:D co Wy wszytkie chorowite-zdrowka zdrowka zdrowka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 22, 2007 bry Hugolina a spelnila chociaz jedno zyczonko? ;) rybki lubie jesc :) ale do lowienia chyba bym nie miala cierpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Lipiec 22, 2007 hehe, dopiero ten topik obczailam:D to sie przylaczam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Pinezka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 22, 2007 aaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeee nuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddyyyyyyyyyyyyyyyyyy nic mi sie nie chce nie ma co ogladac nie ma gdzie isc bo pogoda nijaka :o spac tez nie ma jak bo dzieci mi chalupke wywroca do gory kolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrooo 0 Napisano Lipiec 22, 2007 :-))) welcome! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 22, 2007 hej! witam wszystkich ostro gonicie do 1000 kolezanki :) wczoraj poszlam do pracy nastukac troche nadgodzin, bo chcialabym przedluzyc sobie wakacje w Polsce. potem wieczor filmowy i tak zeszlo. co do ryb to ja czesto lowie - najlepiej biora mrozone kostki z supermarketu :D naprawde polecam. nawet dlugiej wedki nie trzeba bo wystarczy wysiegnik wlasny :) udanych lowow i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Valeriana no ja tradycyjnie na chlebek lowilam:)a o mrozonkach pierwszy raz slysze dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 dzien doberek :) hehehee no w supermarketach to ja tyz nieraz lowie :D:D:D:D lata nadal ni ma :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 przydaloby sie stronke nowa zaczac bo ta jest tu od 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 no to mamy nastepna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Martik a jak u ciebie zdroweczko??? mam nadzieje ze lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 23, 2007 witam kobietki kochane :) zdrowko juz calkiem dobrze jestem wsrod zywych :D nie bylo mnie na cafe pare dni i czytam zaleglosci milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 23, 2007 znalazlam fajny link.. polskie jedzonko dowozna na terenie calego UK i konkretny wybor maja, moze ktos skorzysta :) http://www.ekmpowershop3.com/ekmps/shops/tasteofpoland/index.asp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Martik dzieki za link :) moj maz od razu wola zeby zapisac w ulubionych :D super ze zdrowko juz lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 23, 2007 a u mnie pada :P znowu...:P dzisiaj odwolano pare pociagow, w tym moj. na szczescie u nas podstawili autobus. kolezanka mowila ze w gazecie bylo zdjecie kompletnie zalanych torow. ciekawe co bedzi jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 23, 2007 eternity maszza stronke Martik dobrze ze juz lepiej Valeriana u mnie tez pada:Oech do nizego takie lato:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 23, 2007 u mnie tez popadalo ale nawet nie duzo nawet sloneczko troszke poswiecilo a jeszcze jakies pol godziny temu termometr pokazywal 17 stopni rewelacyjne lato to nie jest niestety :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 witam :) sloneczko u mnie od samiuskiego ranka :D jeszcze jest chlodnawo ale mam nadzieje ze pozniej pogrzeje :) pranie wyschnie na pewno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 juz mi wyschlo pranie wrrrrrrr sasiad wzial sie akurat dzis za sprzatanie syfu w swoim ogrodzie i sprzata przez palenie wszystkiego co da sie spalic jakos mnie nie uszczeslwia zapach dymu na moich bialych koszulkach :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 przez caly zeszly rok wywalal rozne graty z mieszkania do ogrodu bo robil chyba remont caly rok lezaly te graty a on akurat dzis musi je sprzatac tak jakby nie mogl sprzatac ich na biezaco wiem marudze bo ma do tego prawo ale czemu dzis??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 nie orientujecie sie przypadkiem czy w jakichs konkretnych miejscach (supermarkety , inne sklepy) mozna zostawic zuzyte baterie???? gdzies mi sie to o uszy obilo ale nie jestem do konca pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 ruch jak w Rzymie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 24, 2007 i jeszcze jednego nabije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 24, 2007 jak wszyscy to i babcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 24, 2007 i jeszcze jednego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 24, 2007 sphaghetti robie, moze ktoras wpadnie na kluseczki i lampke wina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach