Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

skok - jak wygląda rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Gość Nati<>
Ten adres obok mojego nicka, pojawił się niepotrzebnie i jest błędny.

Gość nowamoże
Jeśli ktoś jest po szkoleniach to proszę opisać jak materiał czy cięzko przyswajalne są procedury, jaka atmosfera, wrażenia itp.

Gość xmt
Atmosfera na szkoleniach FANTASTYCZNA !!!! Ale nauki dużo ;/ procedury na szkoleniu nie są najważniejsze. Głownie chodzi o to by oswoić was z systemem, który niestety łatwy nie jest :(

Gość nowamoże
a czy rzeczywiście są te kartkówki jak ktoś wcześniej pisał. Szkolenia od pn-sb? jak długo trwają? ktoś tam pisal że do 23 ale wydaje mi się że to totalna bzdura.

Gość zuzanek
jak siedzisz i sama sie uczysz to i do 23 mozesz. ale regulaminowo sie koncza zajecia kolo 16-17. my tak mamy. a kartkówki zalezy... zalezy od trenera. sa prace domowe:) robisz je sama i oddajesz do sprawdzenia trenerowi. moja grupa sie uczy ale chodzimy tez na plaze, zwlaszcza w nocy... wiadomo po co... :) generalnie kazdego dnia mamy kaca:) ale nauki duzo... trzeba umiec wszystko ze soba połączyc i jest oki:)

Gość kris.....
Hej jedzie ktoś może na szkolenie do Władysławowa na 22.08 z Rzeszowa albo okolic ? mój e-mail demon2518@wp.pl

Gość nattti
hejka ja jade z poznania :):):) a z jakich skoków jesteście??

Gość solux1
ciekawe czemu nikt o egzaminie końcowym nie pisze....?

Gość kris.....
skok stefczyka

Gość Angielotka
czy osoba która ma doświadczenie w pracy w skoku i zna programy, też musi jechać na szkolenie??? jak myślicie? chce się starać o pracę w innym skoku ale szkolenie mnie hamuje bo mam małe dziecko?? czy ktoś wie?

Gość ----anka---
hejka ja chyba bede jechaąła na to szkolenie 22.08 chodz jeszcze nie jestem pewna czy nie pozniej na razie w piatek ide na ostateczną rozmowe...a jest jakis bezposredni dojazd z Rzeszowa ????

Gość malastokrotkaupka
Wszystko jest fajnie dopóki nie postanowisz zalozyc rodziny. Bo jak sie dowiedzą że sie hajtasz albo sie hajtnęłaś to jestes od razu zwolniona. Pani kierownik (kobieta) powiedziała mi że takich osób to oni nie potrzebują bo skoro założyłam rodzine to teraz napewno będe chciała zajść w ciążę i dostałam wypowiedzenie. Szkoda że tego nie nagrałam. I każda dziecwzyna która wychodzi za mąż ma tak samo.

Gość kjl
nie koniecznie! pracuję w biurze kredytowym i współpracujemy ze skokiem stefczyka. Jedna z pracownic wyszła za mąż po roku zaszła w ciąże i od razu wylądowała na l4, urodziła była na macierzyńskim i obecnie jest w pracy. Miejsce ciągle na nią czekało. Wiadomo, że wszyscy byli niepocieszeni, ale to normalne.

Gość krupa18888
Słuchajcie mam prośbę co możecie mi doradzić. Mam do wybrania ofertę pracy, albo w opolskiej albo stefczyk. Jestem skłonna do stefczyka, lepsza reklama, lepszy portfel klientów. O Opolskiej ciągle złe opinie słychać. Poradźcie coś

Gość ag_222
jedzie ktoś na to szkolenie w niedziele o 7,03, z lublina, moze bysmy sie jakos zgadali w pociagu zawsze to raźniej

Gość n,dnndd,d
a Skok Wybrzeze? Ile placa?

Witam! Tak czytam te Wasze wypowiedzi i zastanawiam się, czy żyjecie w Polsce czy w Szwecji? Jestem pracownikiem SKOK-u, może nie długoletnim, ale mam już pewien staż i wyrobioną opinię na temat Kas. Nie wyobrażajcie sobie, że na poczatku pracy zaproponują Wam krocie. We wszystkich SKOKach, ale także w bankach zaczynasz pracę na stanowisku stażysty. Każdy SKOK ma swoja indywidualną ścieżkę kariery. Wiem, co dzieje się w mojej firmie. Pracownicy z "najniższego" szczebla bardzo często awansują na stanowiska kierownicze. SKOKi wbrew pozorom dają Wam możliwości rozwoju. W moim mam wspaniałą kadrę z działu rekrutacji - ludzie, którzy przygotuja Was do tego zawodu. Nie jest łatwo, trzeba walczyć ze stresem, a praca związana z bezpośrednim kontaktem z Klientem, raz zadowolonym raz nie, do najłatwiejszych nie należy. Wszystko tak naprawdę zalezy od atmosfery na Punkcie, w ktorym będziecie pracować i od Waszego zaangażowania. Da się dobrze zarobić, tylko trzeba pracować! Wszystkie SKOKi mają bardzo dobre świadczenia socjalne, daja mozliwość rozwoju i stabilizację finansową - bo wbrew pozorom pensje do najgorszych nie należą. Nikt nie zaczyna od milionów. Poza tym, bardzo dużo się nauczycie chocby o oszczędzaniu. W ten sposób nawet z pozoru niewielka pensa może dać Wam ogromną satysfakcję. Przede wszystkim nie sugerujcie się opiniami na forum. Bo są tu także osoby rozgoryczone po utracie pracy itp. Najlepiej popytać ludzi w punkcie, wybrać sie tam kilka razy, a przede wszystkim spróbować pojechać na szkolenie!!! Zobaczycie na co Was stać i przekonacie się, czy jest to praca dla Was, Tym bardziej, że szkolenie jest płatne, macie zapewniony nocleg, delegację i zwrot kosztów dojazdu. Jedni sie skuszą, drudzy zrezygnują. Ilu ludzi, tyle opinii. P.S. rekrutacja rzeczywiście składa się z kilku etapów, ale nikt nie każe Wam stać 6 godzin :) 3 h to max i jest to wstepne szkolenie połączone z testami wiedzy, psychologicznymi i asessment center dla sprawdzenia Waszych umiejętności. Gdy zostaniecie zaproszeni na rozmowę na 2-gi dzień, to znaczy, że zaczyna się walka o stanowisko. Pomyślcie, jak miło zostać wybranym spośród 140 osób składających aplikację. Pozdrawiam

Gość NOWY88
ile zarabaia kierownik w skoku zachodnia , czy szkolenie też dla kierowników trwa dwa tygodnie

Gość AS80
29.08.2011 ide na rozmowe do skoku wspolnota na stanowisko kierownika. Teraz pracuje w banku jako doradca, czy ktoś moze mi podpowiedziec czy taka zamiana moze byc korzystna. Mam wiele wątpliwości.

Gość basiek999
do PRACOWNIK SKOK WESOŁA: Ja też jestem pracownikiem SKOK Wesoła i nie wiem czemu tak bardzo narzekasz?! Może po prostu macie słabą kadrę dlatego tak ciężko jest Wam wyrabiać plany i nadsprzedaż? Nie zawsze jest kolorowo, to jest zrozumiałe, są tygodnie, miesiące kiedy najchętniej by człowiek wszystko pier**** i poszedł w jasną cholerę. Ja pracuję 4 lata i na dzień dzisiejszy jest to pensja 1950 brutto + premie od sprzedazy ponad plan i przyjęcia nowych depozytów. Miałam koleżankę z którą pracowałam i która odeszła do jednego z banków - bardzo popularnego, reklamującego się wszędzie... Myślicie, że dostała dużo więcej ??? Śmieszne pieniądze - na rękę co miesiąc ma ok. 1700 zł. netto - jest kasjerem a ma narzucone plany dzienne - sprzedaz dwóch produktów ( m.in.konta, karty, itp.) Więc, sory ale nie mówcie, że w bankach jest lepiej! Tym bardziej, że dziewczyna miała 6-cio letni staż w SKOK-u i studia magisterskie z bankowości. Teraz żałuje i to bardzo, że odeszła. I dla mnie jak ktoś pisze, że w jakimś SKOKu dostaje 3100 brutto, to chyba nie wiem, w głowę się przed chwilą uderzył, bo to na pewno nie jest za typowe stanowisko - pracownika obsługi.

Gość basiek999
P.S. A dlaczego nikt nie pisze o fajnych rzeczach w tej firmie? Dlaczego nikt nie napisał o wyjazdach integracyjnych organizowanych co roku ? Tak naprawdę to kiedy macie dobrych współpracowników w regionie i fajną osobę na Oddziale to bez trudu uda Wam się długo utzrymać w firmie, wyrabiać plany i mieć coraz większe wynagrodzenie... Tylko trzeba chcieć, a nie siedzieć 8h na stołku w pracy i narzekać ile to telefonów nie trzeba wykonać, ilu klientów nie obsłużyć i ile tabelek nie wypełnić! Pozdrawiam, Pracownik SKOK "Wesoła" :)

Gość bielsko.b
na prawdę nie ma nikogo z rekrutacji z Bielska do stefczyka czy opolskiej??????

Gość zotan
opiekun finansowy to zwykły KASJER !!!! jak macie zamkniętą kase to jestescie w dupie!!! no chyba ze macie fajny zespół ludzi i sie z wami dzielą... ojoj

Gość krakowianka :-)
Mam pytanie czy może jedzie ktoś 26 września do Wrocławia na podpisanie umowy ?

Gość hudzinka
Jedzie ktoś do Władysławowa na szkolenie 05.09.2011??Ja z woj.opolskie moje gg 2242468.

Gość bucz
oszukują już na dzień dobry aplikujesz na stanowisko doradca klienta - kasjer a zostajesz stażystą za marne grosze, oczywiście na rekrutacji nikt o tym nie wspomina . Jeśli chodzi o zarobki to co innego w rzeczywistości a co innego było mówione na rekrutacji./ Co chwilkę jakieś śmieszne egzaminy a najbardziej żenująca jest ścieżka kariery , podwyżka raz w roku może o 50 zł brutto i może po jakiś 8 latach wyciągniesz coś więcej niż minimum socjalne bo 1420 brutto to jest hardcor

do krakowianka Do jakiego oddziału w krakowie idziesz? czy w skok wspólnota są plany sprzedaży indywidualne czy na oddział?Ile można zarobić brutto jako doradca klienta podstawy na wejściu?

witam, ja dostałam się na IIetap rozmowy w Lubinie woj. dolnoślaskie jak wyglada 2 etap anulka.sucha@wp.pl niby wyjazd na szkolenie 5 września 2011 idzie ktoś na 11 etap w lubinie

witam, jade do władysławowa na szkolenie na 5 września 2011 własnie dostałam tel. po dzisiejszym IIetapie rozmowy czy jedzie ktoś przez wrocław będzie mi razniej obawiam się tak długiej drogi w samotności anulka.sucha@wp.pl