Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

Szept, Ty też lewek? Myślę, że to najlepszy znak :P Ale nie chciałabym być otoczona lwami jednak ;) Dzięki, że mnie przyjęłyście, a co do Aleksa Szept, to wolałabym być raczej Olą niż Aleks, bo Aleks hmmm, jakoś bardziej z facetem mi się kojarzy :D Milutko tu u was :)

Nie udało mi sie pomóc...mimo szczerych chęci :( ALe wiesz. jak zapytasz, spróbuj wmanewrować swoje pytanie tak, by się nie domysliła ;) choć to nie łatwe. Ale podpytaj trochę....Wiesz, że Cie kocha...a Ty ją....tak więc nie denerwuj się i nie wściekaj.......Bo to piękne uczucie.....:):):) A....palisz....ja rzuciłam w czerwcu...ale nie definitywnie ;) Podpalam tylko do alkoholu....czyli...e nie bede się wydawać :p......czasem :D

Nelka, a może jakieś fajne winko, albo likier, w zależności co Twoja mama pije. Do tego np. pudełko eleganckiej herbatki albo jakieś fajne czekoladki.

Olu....zwracam honor....:) 🌻 w nagrodę :) Ja lwem nie jestem, koziołek ze mnie ;) Ale moja bratowa jest lwica.....spokojny i ugodowy człowiek :) Więcej nie znam :) Teraz już topikowe towarzystwo lwowskie :p Ola....mała wizytówkę poprosimy dla przybliżenia swojej osoby....:D

A ja mam odwrotnie. Jak piję to nie palę. Jaj nie da się delikatnie podpytać, zaraz się domyśli o co chodzi. Sprytna bestia. :) :) Chętnie bym ją wzięła na zakupy i kupiła to co jaj się spodoba. Ale u nas nie ma gdzie. :( Takie to małe miasteczko.

Szept, a ja ani spokojna, ani ugodowa :D Wizytówka: -latek aż 35 skończę :( -córka i synek - spore i fajne dzieciaczki, córka kochana, przytulańska, 10 razy na minutę mówi, że mnie kocha i dla mamusi wszystko zrobi, taka kochaniutka, synek bardziej tatusia niż mamusi, też dobre dziecko, uczą się bardzo dobrze, czasami leniwe:D -mąż jak to mąż, cóż o mężu można napisać ciekawego :D

Olu....:D:D piekna wizytówka..., najbardziej końcówka mi sie podobała ;)...............bez komentarza :p Jesteśmy prawie rówiesniczkami......ciesze się ogromnie, becia też zresztą :) Kate...też...Ale tak ja pisałam, wie....nie jest tu wyznacznikiem :)

becia_ - mam pytanko. Skąd wiesz, że jesteś uczulona akurat na nabiał? Miałaś jakieś testy? Wiesz jak chodziłam do dermatologa to przepisywała mi jakieś leki odczulające (zyrtek i jakieś inne, teraz nie pamiętam już jakie). A alergolog stwierdziła (po testach skórnych), że jestem zdrowa (wyszła tylko jakaś pokrzywka na skórze w jednym odczynniku). A ja i tak byłam (po tym stwierdzeniu) obsypana na twarzy jakimiś plamkami. Wiem na pewno, że mam alergie na wosk pszczeli (tak to się chyba nazywa), bo wylądowałam w szpitalu jak użyłam kosmetyku z tym w składzie. Chciałabym zrobić jakieś porządne testy na alergie. A nabiału (jogurtu) nie jem i mnie nie obsypuje. Próbuję metodą \"wyjdzie - nie wyjdzie\". Znasz może jakieś dobrego lekarza/laboratorium gdzie mogłabym zrobić sobie takie testy?

Moja kochana mamusia ma urodzinki 19 sierpnia. Czyli niedługo. I zawsze są kłopoty z prezentem, bo ja mam pomysłów bez liku, ale ciężko jej dopasować ten odpowiedni. :)

:):):):):) Witam. Dziś jestem spóźniony w Kąciku ale praca mnie usprawiedliwia Czy została jeszcze drożdżówka z serem iśliwką dla takiego łasucha jak ja?:) Humor miałem dobry ale jeszcze mi sie polepszył gdy dowiedzialem sie o zmainie terminu pracy ktora muszę wykonać:) Ola witaj w gronie Lwów:) Ja mam pojutrze urodziny. Szeptaczku 🌼, wspomiałas o weselu- wyobraziłem sobie wczoraj wieczorem jak wirujesz w tańcu na weslu-To musi być fajny widok ;) Tak wiec o diecie nie myśl bo na weselu kalorie pójda precz. Becia_niepracuj tyle;) Szeptaczku wysle Ci coś muzyczego na maila

Ignis_j Widzę że jest nas coraz więcej. :) To choróbsko strasznie się szerzy. Kiedyś chyba tak nie było? Praca pracą ale trochę przyjemności mam się należy. Ja idę na wesele 22 września. I do tego czasu muszę, no muszę schudnąć ta więc oddaję ci moją porcję słodkości Ignis_j. :) :) :)

Igi 👄....miło mi, że jesteś.... Kawę podaję świeżą, Nelki drożdzówka dla Ciebie, ale również jest przeznaczona dla Ciebie...pamiętałam o łasuchu :) PAtrzę, że wywołałam Cię...za minutke już byłeś....;) Cieszę się z Twojego humoru, bo pogoda mu nie sprzyja...To zaległa praca czy tez bieżąca ? Mój syn też- na wilgoć i ryby alergia :(

Nelka, nie przepadam za weselami...ale bawić sie lubię...to taka masówka rodzinna i nie tylko....Wolę imprezki znajomych i przyjaciół. Ja mam zawsze problem, co założyć na wesele....ech..odwieczny problem kobiet ;) Igi...wirować będę...mam nadzieję, jak ktos porwie mnie w ten wir :p..... Dzięki za meila z góry, odbiorę w domku....

Szeptaczku - praca bieżąca:) a na wesele ubierz sie tak,żebyś wyglądała Bosko!:) Tak ,zeby wszyscy widzieli jak wchodzisz na sale:)

szepcik - wesela to ja lubię ale nie za duże. W zeszłym roku byliśmy u mojej koleżanki, 250 osób, koszmar. Ścisk i wielkie chamstwo co niektórych ludzi aż biły po oczach (szczególnie gdy poprosiłam jednego z gości by lekko się przesuną - a było miejsce- bo nie widzę młodej pary na oczepinach - malutka jestem, 162 cm w kapeluszu). Zostałam kompletnie zignorowana. Aż cisło się na usta coś niecenzuralnego. :) :) :) Teraz idziemy do rodzinki mojego faceta, wesele na 100 par, w restauracji więc może nie będzie tak żle. Ja też uwielbiam tańczyć. Tylko nie wiem z kim to będę robiła bo mojemu facetowi to słoń na ucho nadepną i przy okazji dwie lewe nogi. :( Chyba muszę liczyć na innych mężczyzn. A co jak się bawić to się bawić. :)

Wpadłam na chwilke, dajcie to ciacho, bo ssie mnie okropnie.... Pracować musze, bo sezon urlopowy i troche za innych trzeba podgonic, ufff Co do alergii: Zyrtec to jest tylko na objawy, raczej nie odczula :) Najbardziej wiarygodne testy to te z krwi, a co do moich doswiadczen, to raczej metoda prób i błedów oraz wnikliwa obserwacja. Białka mleka krowiego nie trawie, co objawia sie nie tylko wysypka, ale takze dolegliwosciami żołądkowymi ale cóż, czasem trochę sobie pozwalam :D Do lekarzy to raczej z dziecmi chodze :).

ok, zapchałam sie, poziom cukru podskoczył, moge dalej pędzić (innych:)) do roboty

No jedzcie, częstować się proszę...Becia, głód nie pozwoliłby Ci pracować...(pracusiu ):) Nelka, to wesele jest na jakieś 150 osób. I też w restauracji....Mam mieszane uczucia ;) Ale powiem po weekendzie jak było .... Nelka, masz kreację, czy dopiero w zamyśle ? Odczuwam brak słońca :(:(...

Szeptaczku to chodźmy na spacer;) To Ty taka filigranowa jesteś? Ile masz wzrostu jeśli moge spytać?

Wy macie wesela, a ja mam chrzciny we wrzesniu. Małżonek będzie ojcem chrzestnym. Co kupic na prezent? Ratujcie, please (nie chcemy dawać kasy).

Ja kupiałam swojemu chrześniakowi krzesełko takie do karmienia ze stolikiem. Ale teraz jest masa takich bajeranckich wynalazków....;) kiedyś tego nie było....tak, że czasem się zastanawiam ku czemu ma to służyć....:p

Szepciku - kreacje już mam, z poprzedniego wesela (tylko pewnie będzie trzeba troszkę zwęzić bo udało mi się schudnąć a to jeszcze nie koniec). Po co mam kupować nową albo szyć. Byłam w niej tylko na jednym weselu i to u mojej koleżanki. U jego rodzinki nikt mnie w niej jeszcze nie widział. Więc szkoda kasy. Zwłaszcza, że to chyba nie ostatnia impreza w tym roku. A i w kopertę też trzeba coś włożyć. :) A ty? Kupujesz czy masz jakąś?

nowy pan nam sie pojawił - Buber przedstaw się , ja też musiałam :) czytałam Szepcie, że wstajesz 0 5 :(:(, straaaaasznie wcześnie, ja mieszkam i pracuję w warszawie i do pracy mam bliziutko, wstaję o 6.30 zazdroszczę wam tych imprez, też bym na weselisko poszła, niech mnie ktoś zaprosi :D

U mnie też dziś nie ma slońca. W ogole to jakaś pogoda jest dziwna.A żeby było zabawniej to ja też będe gościem na weselu w październiku. W Kobylce :) Co do prezentow na chrzciny to przyznam że nie mam pomysłu:)