Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Być może i ten topik zasili grono topikow, ktore tak szybko jak sie pojawily tak szybko umarly smiercia naturalna;), jednak milo by bylo stworzyc grupke kobitek, z ktorymi mozna poplotkowac o wszystkim i o niczym, zapraszam wiec na wirtualne pogaduchy:), w tym dziale jest juz tyle smutku cierpienia i lez, ze najwyzsza pora stworzyc cos optymistycznego:), babeczki pelne optymizmu i checi konwersacji jestescie tu??jesli tak pogadajmy:), o tym co nasz cieszy i o tym co boli, choc bolesne sprawy to mam nadzieje niezbedne minimum:)

Witam wszystkie kobiece wrażliwe serca w wirtualnym dziale wypłakiwania łez i dzielenia radości z dnia codziennego. Przedstawiam się jako współzałożycielka i współpomysłodawczyni topiku. Razem z szanowną koleżanką Naris pragniemy stworzyć topik gdzie każda z kobitek może ronić swe szczere łzy..czy to ze smutku czy to ze śmiechu - chociaż wolimy, żeby to jednak były łzy szczęścia i radości. Nie bierzmy życia zbyt serio, nie zamartwiajmy się, tylko żartujmy, śmiejmy się...niech to życie będzie lepsze, ciekawsze i świeże. Zapraszamy zatem wszystkie Panie (a może i Panów) do pogadania na wesoło...z jajem :P Ruuszamy?

Naris...otwieraj szampana na dobry początek 🌻

Ejmi nie ma sprawy:), bedziemy swietowac choc nie wiadomo jeszcze czy jest co:)pozyjemy zobaczymy:)nooo babeczki optymistki-ktora do nas dolaczy;)??

Narisku zawsze znajdzie się powód do świętowania :) Dziś inaugurujemy nowy topik...może ktoś przycłapie się do nas? Na lampkę szampana?

cosik szybko topik ucieka nam na dol....halo kobietki nie damy sie, piszemy piszemy:) uwaga :nadejszla wiekopomna chwila-zmiana stopki;)

Naris.. dawaj do tego szampana wkładkę...może coś mocniejszego rozrusza towarzystwo :D

Gość Rwąca rzeka
bo takto jest z kobietami, ze wola płakac i użalać się nad sobą i zastanawiać, dlaczego on to i tamto/.................................walić to:)

Rwąca rzeko - prawde piszesz , właśnie chodzi o to, żeby nie roztrząsać się nad sobą, tylko iść z podniesioną brodą przez życie. Kobity nie marnujcie łez tylko trzeba brać życie za bary!

BRAWO...kobiety czasami też mają jaja :D

Gość Brewka__
Hm cos mocniejszego to polecam Zubrowke z sokiem jablkowym:P mnie to bierze ostatnio padlam po 5kieliszkach i to w ciagu 3min urwal mi sie film:P Naris juz Ci o tym wpsomianalm :P pamieatsz:D

Witamy Rwaca rzeko w naszych skromnych progach:D, widze ze masz konkretne podejscie do sprawy hihi i bardzo db:D

Gość Brewka__
sorrki laski:P ale to jest spozniona odp ...wiec tak ni w 5 ni w 10 to pasuje:/ w Wasza aktualna rozmowe..:P upssss

prawde mówiąc to ja mam miękkie nogi już po piwie ( z czego cieszy się mój mąż:P)...ale z okazji święta postaram się trzymać! A żurbóweczki z soczkiem jeszcze nie piłam... zatem - stuknijmy się :D

Witamy wszystkie pijące (z umiarem albo i bez) panie 🌻....no to SIUP! Wypimy za nasze babskie życie :D

Gość Brewka__
hmm eh:|

ja mam łeb raczej mocny, też przy piwku, a co raz się żyje....oni mog to my też:D ale jak pomieszam to nie ręczę za to co powiem:D

Brewka - pij nie przejmuj się - nikt nie widzi :P

ciesze się, że jestem zadowolona z życia :D Pewnie, że to i owo by sięprzydalo jeszcze poprawić, ale ogólnie jest ok :) Stuk, stuk...

Rwąca Rzeko - nie musisz ręczyć... tutaj mówimy o wszystkim i szczerze beż owijania w bawełnę...a poza tym dziś impreza więc będziesz usprawiedliwiona :)

a z czego jesteście zadowolone? bo ja na przykład, że jestem z facetem, który jest w miarę normalny i nie przejmuje się, kiedy mi odbija :D

Gość Brewka__

zwyczajna osoba czesc czolem!!:D, super- grono usmiechnietych kobitek nam sie powieksza, zatem zdroweczko mile Panie!!:), mamy full pakiet-browarki, zubroweczke, a dla abstynentek soczek pomarnaczowy:)do dna!!;) Brewka witam witam;)i zapraszam do klikania;)

Kobietki..zatem wymieńcie wszystkie te rzeczy które spowodowały że jesteście zadowolone z życia...