Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

heh a to sprzed 2 lat wiec...nie lubie sie fotografowac, jestescie w pewien sposob wyroznione ze je macie hihi :classic_cool:

Czesc dziewczynki Jestem tak rano, bo nie mogę spać :( Chora jestem strasznie, a najgorszy jest ten zawalony nos wrrr. Bling , Naris, Ejmi wy już jesteście zdrowe ? Solni załącznik już mam, ale się otworzyć nie chce :( ..... 😭

hejka, ja na chwilke bo remont ruszyl pelna para i jestem padnieta, jutro napisze wiecej, i pewnie pochwale sie bo okolo 9 rano powinnam juz byc ciocia hihi;), dobranoc:*

Kochane, ja też jutro więcej napiszę bo wróciłam dopiero z weekendu, miałam masę roboty a dziś też padam. No i powysyłam wreszcie zdjęcia:).Buźka:)

Hej hej wszystkim! Sorki za dłuższa nieobecność ale w weekend mieliśmy wesele a teraz w domu ciągle miałam do zrobienia. Dziewczynki dziękuję Wam za zdjęcia. Krówko, Solni wyglądacie na bardzo fajne, sympatyczne dziewczynki i macie śliczne mordki ;) Naris dziś została ciocią, a że to pierwsze maleństwo w rodzinie to wszyscy są zachwyceni:) Ale pewnie o szczegółach napisze sama jak jej włączą net bo coś neostrada jej szwankuje. Ja jestem na etapie grzybobrania i robienia słoików, bardzo to lubię i moge siedzieć w tym non stop. Pozdrawiam🖐️

HEJ. pustki tutaj __________ Ale jestem zla, kurcze dzisiaj jade po parkingu, a tu babsko samochodem wyjezdza...miala mi ustapic pierwszenstwa... dobrze ze zahamowalam, co za babsztyl. Potem wysiada a ja patrze....w ciazy, mysle sobie czy wszystkie kobiety w tym stanie sa takie rozkojarzone czy tylko ja na takie trafiam?! W ogole jakos wszystko ostatnio mi dziala na nerwy 😠 za tydzien o tej porze juz bede siedziec na zajeciach😭 brr..... pogoda passsskudna, szaro, wieje , leje.... Milego popoludnia :)

hej kochane, nie mam w domku netu do poniedzialku pisze od chlopaka, malutka jest zdrowiutka i juz w domu wiec moge ja nosic i lulac do woli:) zaczelam dzis prace w ING NATIONALE NEDERLANDEN jako telemarketerka i praca jak na razie bardzo mi odpowiada, zobaczymy jak bedzie potem:) kiedy tylko naprawiaa mi neta bede czesciej do was zagladac:)tymczasem zmykam:* vanessa czekam na fotki:)pospiesz sie prosze solni dobrze ze masz niezly refleks i zdazylas zahamowac, tak to jest Pani kierowco, trzeba miec oczy dookola glowy:)

hej Naris 😘 a odnosnie dzieciaczka... niedawno miala termin porodu kuzynka mojej znajomej. Gdy byla do ostatniego badania u swojego ginka to mniej wiecej powiedzial ile dziecko bedzie wazyc, i ile powinno przybrac na wadze do momentu rozwiazania. Mialo przybrac ok.300-400 gram (chyba dobrze podaje jednostke) a przybralo 100 g w ciagu dwoch tygodni...dlaczego.. straszna historia, pepowina byla tak owinieta ze ledwo przeplywal przez nia pokarm dla dziecka, i urodzilo sie(przez cesarke) wyglodzone i lekko niedotlenione. male dzieci sa super, takie bezbronne. Ja mam w domu malego dwuletniego wojownika;) i mam 5 cm kreske na moich meblach, zrobiona markerem;) ech...porzade tez ciezko utrzymac, i momntami chcialabym wzystkich wygonic z domu;) buzki

halooooo jest tu kto??ojjj jak nie ma zalozycielki to i pustka na topiku...tydzien nie mialam neta, ale juz mam i co widze....NIC!!!;)jestescie tu jeszcze??nie bede pisac co u mnie jesli jestem tu tylko ja:dczekam na odzew:)

Hej.No ja jestem, zagladam i pustka. Dziewczyny albo zajete albo zapomnialy o naszym topiku :)

Hej Kobietki:) rozłożyłam się jak betka, leżałam tydzień z anginą, nadal nie czuję się najlepiej, mam okropny katar, ale muszę jutro wrócić do pracy:(ogólnie mam niedługo obronę i też się z tym stresuję, no i w ogóle jakoś tak szaro się zrobiło za oknem, piszcie Kobiety, bo mi Was brakuje:( pamiętam o zdjęciach i obiecuję szybko sie zrewanżować!!!postaram się jutro wygrzebać te najnowsze fotki, czekam na wieści od Was, nie dajmy się jesieni:) Buźka!!!

Hej. Ja wlasnie myje akwarium, niewdzieczna robota:o jutro jade na zajecia plus sobota i niedziela, umre chyba, a nawet jesliby szlo o scislosc nie mam zaklepanego noclegu tylko kantem u przyjaciol;) Ja mam same zle nowiny, nie dotyczace bezposrednio mnie ale znajomych mi osob. Co do wystroju, to znalazlam kiedys w Claudii ciekawe propozycje do samodzielnego zrobienia np.ladnych ramek na zdjecia, przyozdobienie poduszek, obrusow czy doniczek z kwiatami, zawsze ide na gotowe a tu zobaczylam tyle ciekawych pomyslow ktore mozna zrobic samemu:) moze sie kiedys zmobilizuje i cos sama stworze?:) buziaki

ojojoj i znowu pustki no to dziewczyny decyzja zamykamy topik??:(widze ze ciezko u was z czasem wolnym podobnie jak u mnie, jestem zabiegana praca studia remont, ale podgladam co dzieje sie na topiku, a tu jedno wielkie NIC sie dzieje;)piszcie co u Was slychac??) Vanesko ja czekam nadal na fotki takze wiesz-mobilizacja pelna bo jak przeloze przez kolano;) Solni wiem cos na temat akwarium bo moj M posiada takie dosc duze na 200l i ma troche przy nim roboty, ja generalnie nie widze w tym zadnej przyjemnosci, ale moze sie nie znam wiec nie neguje:) krowko jestes??:) jutro jade do lekarza poniewaz zle sie czuje bola mnie wezly chlonne i ogolnie jestem jakas oslabiona....potem praca i do domku remontu ciag dalszy:)ciekawe jestem czy zastane tu jakies wpisy:Dbuziaki papa

Witaj Narisku No ja tutaj zagaldam ale tez widze pustki to tak glupio do samej siebie pisac. Co do akwarium...nie cieszy mnie to, choc jest to male akwarium, pewnie kolo 50 litrow, odrobinka ;) ale zamiast cieszyc wpedza mnie we frustracje bo jak to, zlikwidowac akwarium i ryby co, w klozecie spuscic? niech sobie jeszcze pozyja troche, choc te i tak sa wytrzymale bo nieraz kupilam ryby i tydzien-padaly wszystkie, a tym niestraszny nawet domestos ktorym myja akwarium hih mam nadzieje ze kiedys nie wyrosna z nich jakies mutanty...nie chce mi sie im kupowac zamiast karmy kielbasy albo schabu zeby mogly sobie podjesc hihi:D pomalowalam dzisiaj paznkcie na czerwono, robie to moze 2 razy do roku, dla kaprysu, zrobilam peeling (cukrowy) cudo jak dla mnie, jeszcze jakis balsam musze wsmarowac i do lozka uciekam. Szkoda tematu ale trzeba przyznac, bez owijania w bawelne. Zostalysmy kopniete w tylek, dziewczyny nie znajduja choc 10 minut czasu w tygodniu zeby cos skrobnac:( smutne ale prawdziwe ja tu w kazdym razie bede zagladac i pisac cos, nawet sama do siebie zebysmy nie spadly na koniec tabeli, bo to wstyd! buziaki , mam nadzieje ze kobietki sie tutaj pojawia:) dobranoc

Kochane, mam w piątek obrone pracy mgr, o niczym innym nie myślę od tygodnia. Przepraszam, ale chce to już mieć za sobą. Uczę się dzień i noc, a i tak czuję, że będzie to jedna wielka klapa!!!Masakra. Odezwę się jak tylko będzie po...trzymajcie kciuki. Pamiętam o zdjęciach, szkoda, że takie tu pustki, no ale też jestem winna. Trzymajcie się. Buźka

Hej. Vanessa- powodzenia, bede trzymac kciuki, ale to nic strasznego, jasne, strach jest ogromny, ale jakos splywa to cale napiecie gdy juz przyjdzie na nas kolejka:) Zostalam ciocia, moja siostra dzisiaj urodzila zdrowego, slicznego i duzego synka. 4,680 spory chlopczyk, sliczny:) zagladam tutaj, mam nadzieje ze frekwencja tutaj podskoczy papa🖐️

I nadal pustkaaaa:( pewnie i tak nikt mi nie odpisze...przynajmniej na czas. Otoz... ide we wtorek do fryzjera, i chcialam jakis kolor zrobic..i myslalam o jakochs pasemkach, 2 kolory, ale jak przeczytalam w necie ze takie cos to obciach straszny. No i w zwiazku z tym pytanie. widzialyscie moje zdjecie... jaki kolor proponujecie? nadal blond czy...ech na pewni odradzicie braz...taki chlodny, nie sloneczny, a szaleje ze takim, ale mam za jasne karnacje i czy wiec... Mam nadzieje ze ktoras z was pomoze mi podjac decyzje papa:) P.S. Vanessa jak po obronie? wytrzezwialas juz czy jeszcze oblewasz?;)

czesc czolem...:) jestem zabiegana i zmeczona, pracuje w dwoch miejscach do tego studia i remont, doba jest za krotka:( Solni ja wlasnie wrocilam od fryzjera:D, scielam wloski cos w stylu victorii beckham zrobilam sobie asymetryczna grzywke i czerwone pasemka:D hehe to juz byl akt odwagi;), ale nie zaluje bo fanie kontrastuja z moimi czarnymi wlosami:P, Solni pasemka to zaden obciach, jesli Tobie sie podobaja to je po prostu zrob, jakbym ja miala zastanawiac sie co ludzie powiedza to bym szybciej osiwiala;), tak jak niby biale kozaki to obciach i pare innych rzeczy tak ja od zawsze mialam jedna prae bialych kozakow i to nie byle jakich tylko porzadnych i w dupie mam co kto pomysli o mnie, jezeli ktos ma ochote ocenic mnie po tym jaki kolor butow nosze ewentualnie jaki Ty masz kolor wlosow to jest kretynem i nie warto sie przejmowac oo:) vanesko jak tam obrona??pisz no szybciutko:) krowko:* buziaki wielkie laseczki:)dobranoc lece spac bo padam na pyszczek:)

Aloha ;) mialam juz kiedys napisac ale cos mi sie net wieszal. Masz racje Naris, nie ma co sie przejmowac ludzmi, kazdy ma wlasna opinie na rozne tematy i obgadywac beda zawsze, niezaleznie od tego co sie zrobi;) Na razie postanowilam pozostawic kolor sam sobie, nie mam pomyslu, a jak juz pisalam \"choruje\" na brąz. Co do fryzury i koloru to na pewno spuer wygladasz bo wlosy Victorii, szczegolnie to ostatnie sciecie jest super, a i te czerwone pasemka, to musi byc ekstra efekt:) w weekend mialam zajecia, troche dretwo, bo tam juz wszyscy prawie sie znaja z poprzednich studiow, bo na SUM szli grupami, a ja sama, no i moze jeszcze kilka innych osob, ale grupy wciaz sie mieszaja wiec ndal nie wiem kto jest kim hihi pogoda, blee obrzydliwa. Kupilam sobie ostatnio taka kurteczke-zakiecik, tzn.dlugosc tako bioder, moze krotsza, z paskiem w takii, i taki jakby kolnierz szeroki, liliowa, raczej ciemna lilia. Ladny, i mysle ze w blond czy brazowych wlosach bedzie w tym do twarzy:) buziaki dla czytajacych i obecnych....jak i nieobecnych 😘 🌼

skoro nikt nic nie pisze to faktycznie umarl smiercia naturalna...