Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

niezastapiona-->hej hej milo cie widziec w naszym gronie;) uwielbiam browarki z soczkiem malinowym:)na razie musze zadowolic sie innym piwkiem, ale tez jest superek:) mawika no i widzisz udalo sie;) no to ja juz jestem wykapana pachnaca i czysciutka, pije piwko, wcinam wafelka(o zgrozo o tej porze tyle kalorii:P)i db mi z tym:D Ejmi hop hop gdzie sie podziewasz??cos czuje ze Ejmi chlupie sie pod prysznicem;)

Dzięki Mawika 🌼 Padnięta już jestem ale tak przed snem lukłam :p na Kafe i cudeńko :D Cieszę się, że Was znalazłam. Odezwę się jutro bo już nawet zapałki pod powiekami nie wystarczają :P Nie potrafię tego opisać, ale jakaś wybitna pozytywna energia od Was bije - będziecie jedną z moich sił napędowych ;) Dobranoc 👄

mhm.. to jest powod waszego milczenia... ;-) no dziewczyny a co tam z wakacyjnymi urlopami? gdzie sie wybieracie? :-)

Tak jest kobity koniec smęcenia i biadolenia...dojrzewamy do bycia szczęśliwą każdego dnia! Witam nową kolezankę:D A my z Naris byłyśmy pod prysznicem - heh oczywiście osobno :D

ja zauwazylam ze wszystko co jest niezdrowe jest najlepsze... no coz przekornosc losu... ;-) no a co z tymi urlopami? :-)

piwko sie konczy, tak jak mowilam skubane praktycznie bez % wiec nic nie zakrecilo:P, nic a nic;) ja juz urlopowalam, tydzien w Łebie-efekt wypoczeta zrelaksowana strzaskana na czekoladke:D, a wy dokad sie wybieracie panienki??;)

ja myslalam o tygodniu w tatrach albo chociaz 5 dniach no ale zobaczymy... ;-) uwielbiam góry... mmm :-D

Dziewczynki mam nadzieję, że jutro pokażecie siew komplecie, bo dziś towarzystwo powoli staje się senne. Mój mąż jest w trakcie urlopu ale w tym roku nigdzie się nie wybieramy - jesteśmy po generalnym remoncie mieszkania więc wiecie jakie są powody. Odpoczywaliśmy u rodziców - chociaż trudno to nazwać odpoczynkiem...jeszcze 2 tygodnie mężuś ma urlopu wiec spędzamy do w domku. Może we wrześniu wyjedziemy w góry :) W przyszłym tygodniu kupujemy sobie rowery i będziemy sobie urządzać wycieczki - bardzo się z tego powodu cieszę!

kurcze jeden maly osobnik zaklocil mi konwersacje z wami..mianowicie po ramieniu zaiwanial mi...kleszcz...malutki niepozorny, ale juz zostal zlikwidowany zanim zdazyl sie przyssac:O...wstretne male stworzonka......

dziewczynki ja sie niestety musze pozegnac buziaki jutro wpadne ;-)

Naris - ZABIJ DRANIA Będzie na krzywy ryj się doczepiał

Mawiko - wpadaj wpadaj bedziemy czekały dobrej nocki i MOKRYCH snów 🌻 :D

ja też powoli odpadam, jednak do tej roboty trzeba będzie wstać papa i do jutra w pracy też mam neta i moge sobie wchodzić na kafe, kiedy nie mam akurat nic do zrobienia :)

Zwyczajna osoba - fajnie że będziesz mogła być na bieżąco...my z Nariskiem też w miarę możliwości będziemy wpadać w ciągu dnia:) życzę wszystkim STOSUNKOWO udanej nocki :classic_cool: My z Nariskiem jeszcze dopijemy resztki i też pójdziemy lulać..ale ktoś musi posprzątać po imprezie :D

ok wiec Ejmi sprzatamy i lecimy spacku??mnie sie jeszcze nie chce...ale gadac sama do siebie...to nie w moim stylu;)w kazdym razie ja tu jeszcze bede pelnic warte pare minut:D

Naris - pełnimy warte we dwie...ja mam wprawę w pełnieniu warty - mąż mnie nauczył i wprawił ;) Poza tym razem zaczęłyśmy to razem skończymy...ja tam przyjaciółek nie zostawiam na pastwę losu :)

Witam wszystkie Panie ktore sacza teraz jakies browarki i w ogole... Ja osobiscie zdecydowalam sie rowniez otworzyc puszke Calsberga i pogadac troche z wami bo jestem Prawie Samotna...

Skorpioniczko - Witaj u nas - zapraszamy do grona zadowolonych wariatek ;) Co prawda my juz kończymy picie, ale z nową osóbką na pewno się napijemy:D Piszesz że jesteś prawie samotna - masz racje.. prawie.. bo już masz nas 🌻

Skorpioniczka witam witam;), dzis zdecydowana wiekszosc saczy browarki, albo przynajmniej ma na nie ochote:), ja juz swoja porcje na dzis zakonczylam;), no to zdrowko skorpioniczka!!!:)za nasz topik zeby jak najdluzej trwal:)jesli sen cie nie morzy to jeszcze troche pokonwersujemy;)to pisz no co tam u ciebie??;)

Zwyczajna osoba - 🖐️ śpij dobrze i do jutra!

Mężuś ściele łóżeczko...zatem powoli i ja się zbieram :) DOBRANOC.. i do jutra🖐️

zwyczajna osoba--> dobrej nocki i kolorowych snuuuuffff:)karaluchy pod poduchy;), a jutro czeka nas znow kolejny piekny dzien:), u mnie jutro szykuje sie dżamprezka rodzinna-imieninki moje i mamy, co prawda wg kalendarza moje wypadaja dopiero w niedziele, ale wyprawiam jutro co za oszczednosc czasu:D, co nie zmienia faktu ze na pewno skrobne pare slow na forum:), Ejmi nie wiem jak Ty, ale kompletnie senna jeszcze nie jestem......tak wiec warty ciag dalszy:)