Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Ej kobitki co z wami?Gdzie ta poranna kawka?:O Nie czuje tego aromatu ;) Bling podaj mi przepis na te ciasteczka z piwkiem,z pewnością są pychota :P

Gość I dla niego
{kawa} a tous:)! ja piję;) Ale to skandal na kafeee nie ma emotka kawa:P

Zapraszam na kawusie lub herbatke z rumem:) zjawie sie tutaj dzisiaj jeszcze na pewno a teraz ide jakies ciasto zrobic, choc sama tego typu slodkosci rzadko jem, inni chetnie jedza:) milego dzionka🌼

hej ziewczynki! Z pewnością topik nie umiera Krejzolku, po prostu jest weekend i nasze kobietki spędzają czas ze swoimi rodzinkami, albo sprzątają albo odpoczywają w wyrku..w końcu weekend jest po to żeby odpocząć od kafe:) To prawda, że mógłby ktos popracować nad ematokinami na kafe, raz że są średnio ładne a drugi raz że jest ich zdecydowanie za mało, ale z tym to trzeba by już się odnieść do administratorów, którzy są wyjątkowo leniwi a czasem wręcz nieuprzejmi...więc wątpię żeby coś się zmieniło w tym kierunku. Ja właśnie siedzę w piżamce, zaraz zapodam sobie płatki z mleczkiem, potem prysznic i zaczniemy dzień - w ogóle nam sie nie spieszy, nie mamy żadnych planów na dziś oprócz zrobienia obiadu:) To ostatnie dni wolnego mojego męża w poniedziałek do pracy! Więc luzik na maxa:) Miłego dzionka życzę wszystkim 🖐️

Cześć poniedziałkowe 🖐️ Taaak, Annah, bardzo chętnie skorzystam z kubka kawy :)Aromatycznej, gorącej i mocnej...Od razu lepiej dzień zaczyna się...A do tego to poniedziałek...jeszcze tyle dni do weekendu ;) Pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek :) 🌻 Annah, jak minął weekend ?

Cześć dziewczyny! A ja poprostu jetem wykończona :O Znowu w pracy urwanie głowy!W sobotę wieczorem mieliśmy ponad 50-siat osób na kolacji,ale już mineło-cały tydzień dla mnie :D Kawusia pyszna :)

pyska-imprezę jakąś mieliście czy cuś :D,że tyle ludzi? U nas byli kuzyni z Niemiec-grilowaliśmy cały weekend :).A w piątek jedziemy na wczasy na cały tydzień :D.Już się nie mogę doczekać :D

annah u nas wiecznie s a jakie s imprezy-problem w tym że ja nie imprezuje tylko zapie***szam w robocie ;) hiszpańcy są wogóle bardzo rozrywkowi :P

Cześć dziewczynki ohh widzę że większość z nam jest zalatana. Ja ostatnio nie mam czasu na siedzenie na kafe, dziś miałam zabiegany dzień, a teraz jestem zmęczona po godzinnej jeździe na rowerku. Wzięłam sie ostro za ćwiczenia i dietę..zawziełam sie i muszę wytrwać żeby zrzucić parę kg. Mam cholerne zakwasy ale mimo że cierpię to i tak jestem happy- endorfina - hormon szczęścia jest zdecydowanie wyższy po wysiłku fizycznym:) Jutro biegnę na aerobik, a tak to codziennie drepczę na stepperze i robię brzuszki.:) Naris też zabiegana i zajęta remontem w chałupce wiec forum podupada delikatnie, ale mam nadzieję ze niedługo znowu będzie tu tłoczno! Pozdrawiam wszystkie kafeteriuszki:) i do poklikania!

🖐️ :) Witam słonecznie we wtorkowy dzień. Stawiam express w takim razie, poprosze kubasy, filiżanki i co kto jeszcze chce. Zgrzewka wody mineralnej, bo ma być gorąco :) No i zaczynamy dzień ;) Już za 4 dni weekend :classic_cool:

Ja świeżo po prysznicu.. w końcu się dobudziłam :) Dziś mam dzień dla siebie...wiec co? :) Będę sprzątać, prać i gotować:P Ale za to wieczorem idę na aerobik:) Mąż ma służbie wiec mam 24 h dla siebie:) Ja poproszę leciutką kawkę na lekkie pobudzenie:)

🖐️ kochane ja poproszę duży kubek kawy z mlekiem :).Mam dziś dzień gospodarczy,pranie i prasowanie mnie czeka.Jak znajdę pózniej dłuższą wolną chwilę,to opiszę Wam co mnie wczoraj spotkało na placu zabaw.Zdarzenie można opisać jednym słowem:NIESAMOWITE. pozdrowionka P.S.Gdzie b.ona??!! Pewnie tylko nas podczytuje ;)

Aniu jestem, jestem. Miałam lekki zapiernicz w pracy, więc nie mialam jak pisać. Dzisiaj mam troche luźniejszy dzień. Bardzo jestem ciekawa co cię spotkało na placu zabaw. Ejmi naprawdę szczerze cię podziwiam, choć rowerek nie jest mi obcy - dostałam w tym roku na Dzień Matki Pyśka a tą kolację miałaś prywatnie czy pracujesz w lokalu?

Aniu - no to czekamy na Twój post..a Egipcjanka nalewa kawusie:)

Ejmi :) ja mam zamiar się zapisać od września na aerobic, tylko czy mi znowu czasu starczy ;) tego nie wiem. Tak troszeczkę Ci zazdroszczę tego całego dnia wolnego dla siebie :D...ale tylko troszeczkę :):):) Ja dziś mam tak dość luzny dzien w pracy, mogę posiedziec na kafe spokojnie...Ale jest tak pięknie na zewnątrz, że z chęcia pozostałabym we własmy ogródku...popijając kawkę i czytając książkę ...:0 Ech...

Gość Justynaaaa
Witajcie, Drogie Panie🖐️ Nie wiem, czy pozwolicie mi do Was dołączyć, jako że z życia jestem bardzo zadowolona, z siebie mniej. Ale kryterium zawarte w temacie spełniam.:) Nadrobię wielostronicowe zaległości później, ponieważ teraz nie mam za bardzo czasu. Obowiązki, wiadomo.:) Pozdrawiam🌻

Wpadam na kawunie! :D b.ona ja pracuję w restauracji.Kolacja była prywatna-mieli chrzest.Pracy co nie miara :O Justynaaaa Dziewczyny u mnie wczoraj od miesiąca padało-a nawet lało.Grad leciał taki jak grochy!Pokój mi zalało i trochę ściany:O,i tak ze nie wywaliło szyb-tak dawało....ale za to mamy dzisiaj chłodno :D

No w takim razie wg potrzeb...kawusia dla Was dziewczynki.... Anusia...Duzy kubas z mlekiem. Napisz co tam na tym placu się działo Czekamy na Ciebie, że oderwiesz sie na moment od obowiązków, żeby znależć czas dla siebie, choć takie przysłowiowe 5 minut ;) 🌻 Jak chłopaki ? b.ona 🌻 JA też próbuje nadrabiać w wolnej chwili z rowerkiem, nawet w niedzielę swoich chłopaków wyciągnęłąm, ale latorośl nie by ła happy ;) Kawa wg życzenia I_I> Ejmi...dla Ciebie też :) \\_/>

Justynka - wskakuj do nas, tylko zaczerń sobie nicka:) Nadrabiaj zaległości żebyś wiedziała o co kaman no i napisz nam coś o sobie ska jesteś i tak dalej:) Egipcjanko - ja chodzę na aerobik z przerwami, ale teraz do zimy mam zamiar chodzić regularnie, oprócz tego ćwiczę w domu.:) Dziękuje za kawcie - pyyszna:)

Aniu ja już po urlopie:( Krejzol - w czym się ojawia bra jaj twojego faceta? Justyna witaj wśród nas Egipcjanka - w jaim wieku masz latorośl? Ejmi ten aerobik to jakieś zajęcia zorganizowane? Mój Sebek też dzisiaj pojechał na służbę a mała u babci Pyśka to faktycznie niezła jazda!!!!

b.ona..ma 11 lat. Chłopiec (śmieję się czasem), że ma adhd...wszędzie go pełno, nie usiedzi w miejscu...;) Może to i lepiej. A Twoja dziewuszka ? Na jak długo u babci ?