Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Dzień dobry....:) 🖐️ Tak po cichutku zaparze kawy czekając na Wasze przebudzenie. Zostawiam na stole owoce, musli i jogurt. Jak ktos ma ochotę, proszę się częstować. Zostawiam zgrzewkę wody mineralnej, bo ma być tak ciepło dziś. Początke dnia, a ja wcale nie czuję sie po nocy wypoczęta...Jakoś ciężko mi dzisiaj, ale po kofeince może deko przejdzie.. Pozdrawiam Was dziewczynki. Jak się przebudzicie, dajcie znać :):) Miłego dnia 🌻

egipcjanka---ty jak zawsze o nas myślisz🌻 U mnie juz jest 24 stopnie,będzie gorąco :).Musimy się wybrać na zakupy,bo w piątek wyjeżdżamy i to w taką głuszę,że do najbliższego sklepu jest 10 km.Ale za to wokół jest 6 jezior :) i muszę kupić sobie kostium kąpielowy.Ja chcę jednoczęściowy,bo wiadomo figura już nie ta,piersi pełne mleka :P Ale mój mąż nie chce o tym słyszeć!Ma być dwuczęściowy i kropka :D :D :D Jak on mnie zobaczy w bikini to padnie ze śmiechu :D.

HEj Dziewczyny. Egipcjanka-> ja poprosze troszke wody:) Annah-> hmm...fajnie ze wyjezdzacie. Maz na pewno bedzie zachwycony jak ujrzy cie w takim skapym stroju:) przeciez urodzilas mu dwoje cudnych dzieci to jak masz mu sie nie podobac, nawet jesli figura nie ta. On to cie wielbic bedzie ze uczynilas go takim szczesliwym przez wydanie na swiat slicznych chlopakow:) na pewno bedziecie sie dobrze bawic:) Ja tez mam tyle zastrzezen do swojej figury ze gdyby mnie moj facet zabal gdzies na plaze to bym chyba w worku poszla, no, ewentualnie w gorze od stroju i jakiejs spodnicy bo tragicznie wygladam na udach i tylku, lydki juz ok:) Chyba dzis jednak skusze sie na rower;) pozdrowionka, milego dnia 😘

annah 🌻 jak tu nie myśleć o Was ? Kawa z Wami toż to przyjemność :D Zazdroszczę tego wyjazdu w głuszę. Sama gdybym tylko miała mozliwość, to bym uciekła...Tam gdzie tylko szum wiatru i szelest liści, spiew ptaka i szum jeziora...Z dala od ludzi i gwaru, z dala od skelpów...Aby tylko odpocząć...Zapomnieć, wyciszyć... Co do stroju..podzielam zdanie sol :) Spraw Mu tą radość, kup 2 częściowy. Dla Niego wciąż jesteś piękna, bo kocha Cię za wnętrze, a nie wyglą piersi pełnych mleka, choć one też pewnie na niego działają :P:P Kup sobie do tego pareo, i zakryjesz to co będziesz chciała. Wtedy i wilk syty i...itd ;) Sol 🌻 każdy ma coś do ukrycia, ważne by akceptować siebie samą. Wiesz, każdy by chciał miec idealną figurę..Ale czasem mozna połączyc przjemne z pożytecznym Rower jest jednym z tych elementów. Poprawi kondycję, sprawi przyjemność bycia na powietrzu i korzystania z uroków lata...choćby dziś :)

:) musze posprzatac bo mam w pokoju i w domu zreszta jak po przejsciu tajfunu. odezwe sie jeszcze na pewno:)

Dziedoberek! Oo jak miło że jest kawusia..mniaam:) Ja dziś ciężko wstawałam - nic dziwnego padłam wczoraj po ćwiczeniach i dziś nie chciało mi się wstać. Ale zwlokłam się i prysznic mnie obudził a teraz kawka:) Aniu - mam nadzieję, że będziecie mieli miły wywczas, nie ma to jak odpoczynek z dala od cywilizacji, człowiek zupełnie inaczej funkcjonuje:) a co do stroju to oczywiście kup dwuczęściowy tak jak mąż prosi - jemu na pewno będziesz sie podobała:) Zjadłam śniadanko wypiję kawkę i pomyśle o obiedzie. Maż przyeszedł ze służby i poszedł spać wiec znowu mam czas dla siebie. Ale wieczorkiem chcę go wyciągnąć na rowerki. Dzis będzie gorąco - czego ja nie lubie więc pewnie na wieczór wychyle nos z domu;) Miłego dnia wszystkim 🌻

🖐️ Macham do Was wczesnym przedpołudniem...Powoli mi się zasypia, aczkolwiek za godzinkę już się zbieram do domku :) Może wieczorkiem będzie ludniej....sama do siebie pisać ne będę ;) 👄

Wróciliśmy z zakupów :) tak gorąco,że paść można :P.Strój mam oczywiście dwuczęściowy :D czarny w srebrne esy floresy.Nawet fajny :D.Ale wojna była w sklepie,matko kochana!!Mąż chciał,żebym kupiła takie bikini,gdzie majtki są na sznureczkach, a stanik składa się z dwóch trójkącików.Nie dał sobie wytłumaczyć,że takie coś jest na małe piersi a nie na moje duże D.I kazał przymierzyć.I kazał kupić,ale przynajmniej ja wykazałam się zdrowym rozsądkiem i powiedziałam nie.Przy każdym ruchu piersi mi wyskakiwały :D :D :D z tego stroju.No i poszliśmy na kompromis :D.Jak zrobię fotkę to wrzucę na fotosika :) oczywiście samego stroju :P,żebyście mnie nie obgadywały ;). buziaki

Witam w mgliście ponury poranek :D 🖐️ Kwiatki na poprawę nastroju 🌻🌻🌻 Do tego obowiązkowo kawusia i świeże rogaliczki z marmoladą. Porozpieszczam WAs troche :) ;) Zapraszam do konsumpcji :) Annah...A jednak, cieszę sie z Tobą, że jednak poszliście na kompromis :) Ciekawe, co powie, jak się zaprezentujesz już przed nim na plaży ;) :p Miłego dnia Kobitki 👄🌻

Czesc dziewczyny:) Ja dzis sprzatania cd. potem wam napisze co moj luby wymyslil, dokad mnie chce na weekend zabrac:D milego dzionka🌼

Egipcjanko - za ciasteczka dziękuje - dieta, ale kawusia jak najbardziej:) Jejku ależ dziś ponury dzień, u mnie pada jest ciemno i grzmi w oddali..ehhh

Jestem:) otoz, moj K. chcial mi sprawic niespodzianke ale wyciagnelam z niego. co prawda termin jeszcze nie ustalony ale spedzimy weekend w dworku, pelna nazwa to \"Pałac Czarny Las\" no i zdecydowal ze spedzimy go w apartamencie. wow, dwie laznienki, jacuzzi, panel do hydromasazu, dwie sypialnie, salon z kominkiem, aneks kuchenny, dvd, tv sat.itd. a widoki przepiekne. I caly taki apartament tylko dla nas dwojga:D swietna niespodzianka, a ponoc do przygrywania przy kolacji mozna wynajac skrzypka:) ech, sama sobie zazdroszcze:) Ale nie myslcie ze sie chwale, po prostu chcialam sie dobra nowina podzielic:) milego dnia😘

Solniczko - a przepraszam z jakiej to okazji? zaręczyny?:P

ej dziewczyny nawet mnie nie straszcie! zareczyn nie ma w planie:D moge wam dac linka na ta strone tego palacyku to sobie zobaczycie:) faajnie:) no i bez okazji, a moze w przeprosiny po tej ostatniej akcji, ale pow.mi ze myslal o tym od mesiaca zeby mnie tam zabrac:)

Super pomysł ma twój facet :),normalnie zazdroszczę ;).Solni a może on ma w planach tam Ci się oświadczyć co??!!! A ja byłam dziś z Bartkiem u laryngologa,bo na uchu coś mu wyrosło :(.Lekarz mówi,że to torbiel i trzeba wyciąć,w znieczuleniu ogólnym...jestem przerażona,bo minęły dopiero 3 miesiące od poprzedniej narkozy...eh ciągle pod górkę...już mi się odechciało wyjazdu na wczasy...

Aniu... to moze ochrzcijcie Bartusia.. może ta karta rzeczywiście się odwróci? Solniczka- gratuluje pomysłowego faceta i romantyka! A ty chciałas juz kurcze spisac go na straty;)

Annah- moze ochrzcij malego, ta historia z ta kobieta byla niesamowita co do wyjazdu to super, ale troche duzo to kosztuje bo do 1tys.zl za jedna noc tam! i dlatego sie waham czy go na spory jakby nie bylo wydatek narazam. Ale sam tego chcial, jeszcze chyba dzisiaj poruszymy kwestie wyjazdu, wiec wszystko juz konkretniej bede wiedziec:) Ejmi, romantyk z niego- to fakt, ale i prawdziwy mezczyzna:) i chyyyyba nie oddam go zadnej kobiecie:D A co do oswiadczyn to watpie, nie znamy sie nawet pol roku. robi czasem pewne rzeczy zanim pomysli ale w tym przypadku to chyba by tak nie szalal hihi choc kto go tam wie;)

cześć kobietki :)) no poptrzcie gdzie ja was znalazłam:P mam nadzieję ze nie macie nic przeciwko temu ze zasile wasze progi kobietek szczęśliwych i zadowolonych z życia????

Aniu myślę podobnie jak dziewczyny!To chyba baył znak żeby ochrzcić małego. A wczasy dobrze wpłyną na waszą czwórkę - zmienicie klimat i wierz mi - odpoczniecie. Trzymam kciuki za bartusia Solni no no no! Gratuluję i zazdroszczę ( ale to pozytywna zazdrosć). Cieszę się że wszystko oki. Cześć Elcia!!!!

Elcia - heloł:) Fajnie że nas znalazłaś - kaman do nas :D Przedstaw sie dziewczynkom bo my to już prawie wszystko o Tobie wiemy:) Solniczko- bardzo fajny pomysł ma Twój mężczyzna mam nadzieję ze milutko spędzicie ten czas:) Gratuluje tak romantycznego mężczyzny:) No to co.. kto robi kawusie? Egipcjanko - Ty masz już wprawe:)

jak tam dziewczyny, dzionek mija spokojnie:) weekend nastal, jupiii teraz tylko sie obijac, choc w miom przypadku to jakos nie wychodzi;) ide przewietrzyc mozg bo mi klepki z glowy gdzies pouciekaly, a moze z wiatrem wroca;) choc nie wierze w takie cuda hihi

Cześć śpiochy!!:) Dzisiaj ja zapraszam na pyszną kawusię z pączkami?Jest ktoś chętny?:D

hej hej Ależ gorące powitania:)) dzięki bardzo. Ejmi, Basiar,Naris i annah wiedzą o mnie duuuzo. a dla reszty kilka informacji. Jestem mężatką, szczęśliwą od 12 lat. mamy dwie córy Sara 11 i Julka 3. Pracuję albo inaczej zaiwaniam we włąsnej rodzinnej firmie, którą prowadzimy razem z moim bratem i naszą przyjaciółką. To tak po króce i w małej dawce tabletkowej:)) dzisiaj nie będzie mnie u was duzo bo jade na spotkanko z koleżankami a potem - bawię się w aktorke hihihi. Wystawiamy w Chorzowskim parku super spektakl \"Bramy nieba Płomienie Piekła\" Jak któras jest z Chorzowa albo oki=olic to serdecznie zapraszam!! Park Chorzowski - Wioska Rybacka godz. 20,30. Późno - ale tam sa potrzebne efekty świetlne. Całyje Was dziewczyny wszystki. I wpadne jutro. Buziaki!!

Witajcie dziewczyneczki:) po chwilowej nieobecnosci i opierdzielona delikatnie przez Ejmi-wspolzalozycielke topiku wracam do was ze skrucha hihi:), ostatnio mialam kiepskie dni, remont itd, ale juz jest lepiej wiec jestem:D Ejmi podziwiam Twoja wytrwalosc w walce z kg i pojde chyba w Twoje slady, kiedys udalo mi sie zrzucic kilkanascie kg wiec moze i tym razem sie uda:D, cwicz dzielnie i chwal sie efektami:) Elcia milo Cie tu widziec:), trzymam kciuki za Twoj dzisiejszy wystep powodzenia:) solnitshka no to Twoj chlopak wykazal sie romantyzmem to sie chwali:)swietny pomysl:)tez mi sie marzy wyjechac gdzies na pare dni tylko z moim M, kiedys zrobilismy sobie wypad latem na mazury, tylko my jeziorko i romantyczna atmosfera mmmm, ale sie rozmarzylam;) dziewczyny postaram sie wpadac czesciej o ile czas na to pozwoli:)zycze milego dnia i zmykam ogarnac chalupke:)buziaczki:*

Witam serdecznie Miłe Panie :) Czy mogę zostać Waszą przyjaciółką. Mam na imię Ania i mam 28 lat, to pierwszy topik do jakiego dołączam :) więc jestem nowicjuszką :)

czesc krowko;)zapraszamy do zasilenia naszego grona:), a swoja droga fajny masz nick, az mi sie facjatka usmiechnela;) a ja juz posprzatalam w domku, wlasnei zabieram sie za szykowanie obiadku, niebawem moj ksiaze wroci do domku wiec trza jakies papu zrobic:), a po papu tzreba spalic kalorie w sposob dosc przyjemny hihih:) i tak mi sie pomyslalo vanessa gdzie ty jestes?? pozdrawiam:)

Krówko w koniczynie - Witam Cię serdecznie na naszym Topiku :D Mam nadzieje że Ci się uda zagościć u nas na długo;) Powiedz coś wiecej o sobie...o nas możesz poczytać w poprzednich stronkach :) Pozdrawiam 🌻