Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Solni Ty to jak coś napiszesz :D hihi siedzę i się cieszę do monitora, a wszyscy w pracy na mnie dziwnie patrzą :D Wpadne do was wieczorkiem Życzę wszystkim dobrego dnia :)

No ja jestem! Nie śpie już od rana! Latam! No i od rana mam same przypały! robiłam z siebie głupka przy sąsiadach bo wieszałam pranie na balkonie i uzbierało się tego dużo i zabrakło mi miejsca na sznurkach wiec chciałam wywiesić 3 pary moich majtek na jednym spinaczu...no i ten spinacz się rozpieprzył i te gacie spadły na sznurki sąsiadów piętro niżej. Nosz kużwa...wzięłam szczotkę i dawaj przed blok żeby to ściągnąć...skakałam pod tym ich balkonem ale za cholere...nie mogłam dosięgnąć nawet za pomocą kija od szczotki. A tu akurat wszyscy wyszli z jednostki na przerwę i patrzą jak ja skacze w kapciach jak ten debil...no i sąsiad mi pomógł to ściągnąć(k**wa jeszcze moje gacie oglądał!!!) bo ten mój jełop to oczywiście ostatni wyszedł a już miałam nadzieję że obciach będzie mniejszy:O:O:O Dziewczyny co jest z Waszymi fotami he? Naris a Ty gdzie zakotwiczyłaś że Cię nie ma? melduj mi się tu raz dwa!

Witam witam:)Jestem Ejmi;)ino wczoraj sie zawieruszylam bo sprzatalam nowe mieszkanie brata i bratowej, jako ze kobita ciezarna nie powinna myc okien i podlog wiec (choc za nia nie przepadam)ja to zrobilam, umylam wszystkie okna i podlogi, wrocilam do domu ubita maxymalnie:O...przebywanie w przeciagach dalo mi sie we znaki co dzis owocuje big katarem w polaczeniu z pieczeniem zywym ogniem gardla:(zdazylam juz opluc i zakichac caly monitor i ogolnie czuje sie jakby walec drogowy po mnie przejechal.... dziewczyny ja zaraz wchodze na swoja poczte i jesli nie bede widziec tam waszych obiecanych zdjec to kurde takiego focha zarzuce, ze mnie popamietacie do konca zycia!!!;)slowa tzreba dotrzymywac czyz nie??:)tak wiec daje wam ostatnia szanse i bede baaaardzo zla jesli do wieczora nie zobacze waszych slicznych twarzyczek:) Ejmi, ale sie usmialam:D, wiesz gacie rzecz ludzka hehe i ciesz sie, ze ktos Ci pomogl je odzyskac:Dehh chcialabym widziec na wlasne oczy ta akcje ratowania majtek:D dobra ja spadam do wyrka kurowac sie i pamietajcie wielka siostra patrzy i czeka na wasze foty;)papapa

Witajcie dziewczyny:) Wiem Ejmi ,że dla Ciebie to nie jest przyjemna przygoda ;) ale ja leżałam ze śmiechu na biurku , przyznaję się bez bicia. Ta jednostka o której piszesz to jednostka wojskowa? Pozdrawiam wszystkie babeczki i życzę miłego dnia. Ejmi za tydzień będziesz się z tego śmiała :D głowa do góry:)

No popieram Naris jak nie będzie Waszych fot to zarzucamy focha takiego jak stąd do Warszawy...a że obie mieszkamy blisko siebie to do Warszawy mamy daleko :P Krówko - tak tak mieszkam na terenie jednostki wojskowej mój mąż jest oficerem i o 10.30 wszyscy jak jeden mąż wychodzą na przerwę śniadaniową.... no i ja z tym kijem tam....no ale nic już mi trochę przechodzi ten wstyd ale mój mąż miał z tego ubaw i widzę że wszystkich to bawi :) No żeby obcy facet mi gacie oglądał :O No ale nie ważne.... ja czasami mam takie przypałowe sytuacje.

Ej no nie zabijcie mnie, ale ok postanowilam wyslac zdjecie. dostaniecie wszystkie to samo, a jak kolezanka mi przesle to takie normalniejsze to i tamto dostaniecie:) niie wkurzajcie sie na mnie, ja taka biedna jestem chlip chlip :p ciepliwosci dziewczyny... buziaki, musze uciekac brrr ciao ciao

haha Ejmi alez numer. Ja ostatnio ubrlama po silowni majtki na lewa strone ,ale niestety nie mialam takiego szczescia jak ty zawsze masz. Narisku ja tez mam zawalony nos,zatoki i gardlo troche pobolewa. Ciekawe czy bratowa ci podziekuje. Zimno sie zrobilo,dobrze ze schudlam,moge nosic siostry ciuszki ktore sa na nia za duze. teraz wlasnie siedze w spodniach ,ktore kiedys kupilam mamie,fakt krotkie nogawki haha ale do kozaczkow jak znalazl Weszlam tez przed chwila w spodnie 29, jeszcze kilo mniej i beda w ogole super lezaly. O przypomnialo mi sie o kozaczkach zamszowych akurat na taka pogode. zaraz po nie skocze na stryszek.

Boshe ale ze mnie młotek, ja te zdjęcia to mam na płytce DVD a tam gdzie mam net to nie mam odtwarzarki DVD , jejću teraz muszę się usmiechnąć do kogoś kto będzie miał dvd i neta w jednym, albo z dvd przerobię na cd i wtedy otworzę na swoim kompie, jakie to wszystko skomplikowane , a ja jestem straszna blondynka Cierpliwości dziewczynki , mam trudności techniczne :(

witam:) u mnie chorowania ciag dalszy, moj nos wyglada jak czerowny kartofel, a gardlo jak pieklo tak piecze:O...:( Krowko ok jestes usprawiedliwiona;), ale to nie zmienia faktu, ze czekam na Twoje fotki i mam nadzieje, ze szybciutko sie pojawia, solni halo ty tez slyszysz??:D Ejmi co tam poarabiasz??:) pozdrawiam babeczki i zmykam:)milego wieczorku bling:* vanessa:*

Naris - odpoczywam sobie, jakoś oboje z małżem muła złapaliśmy mnie boli głowa a jego brzuch i sobie leżymy i narzekamy jak dwa staruchy;)

czesc kobitki, z tej stronu zasmarkana Naris;)Jeeezu dzis czuje sie sto razy gorzej niz wczoraj...:O piekna dzis pogoda swieci sloneczko, a ja gnije w domu...ale coz chyba kazdy w swoim czasie musi przejsc przez kichajaco kaszlace sprawy:) krowka vanessa solni dawac mi tu zdjecia!!!:Dtylko szybko:) bling jak tam samopoczucie??i ty z taka infekcja dasz rade cwiczyc??ja bym ducha wyzionela po kilku minutach, moze dlatego, ze kiedy mam katar lzy mi plyna z oczu i jestem nie do zycia, inni moze jakos latwiej przechodza niezyt:) Ejmi staruszko;)jak sie dzis czujesz??nic nie boli:D, majteczki na swoim miejscu??;) pozdrawiam was dziewczyny!:)

Hej hej No kurcze Narisko ja tez taka zasmarkana jak ty. Na silowni wczoraj mi cos nei szlo,zakwasy. Ejmi jak samopoczucie? Jesien nadchodzi duzymi krokami Dziewczyny a gdzi ereszta towarzystwa?

heej babulce! Naris - gacie na swoim miejscu:D Się nie martw teraz ich pilnuje :D Ty sie kuruj zasmarkatko;) Bling - samopoczucie ok, dziś sponiewieram sie na aerobiku, cieszę się bo po tych ćwiczeniach dobrze się czuję. Tylko mam kryzys bo już mi się ciężko zmobilizować do ćwiczeń w domu.. mam nadzieje że to minie. Poza tym to właśnie wróciłam z miasta, w ten weekend mamy wesele wiec zakupiłam prezent nowożeńcom. Jutro mój małż bierze sobie wolne j zaraz po moich badaniach w szpitalu jedziemy do rodziców. Tak wiec się ciesze bo troszkę dłużej jutro pośpimy:) A sen jesienią jest super - przynajmniej dla mnie :) 🖐️

Hej Kochane. Widzę, że kichająco tutaj. Ja sie jakoś trzymam, ale wszyscy dookoła chorzy. U mnie tez ładna pogoda, ale ja oczywiście gnije w pracy i mam tyle roboty, że nie wiem kiedy wyjdę. A miałabym, ochotę ruszyć się z moim BG. na popołudniowy spacer połączony z piwkiem na starym rynku:(:(. No zróbcie coś Dziewczyny w tej sprawie:(:(. Dziś wieczorem wyślę Wam zdjęcia, obiecuję. Miłego dzionka i zdróweczka.

Cześć laski . Powysyłałam wam moje fotki . Nie są za bardzo aktualne,bo robione były tuż po moim ślubie, stąd ta moja wyciągnięta łapka. Ale chyba się za bardzo nie zmieniłam ;) To mój M i ja.

Ejmi twoje fotki do mnie nie przyszły. Proszę o ponowne próby, moją gębę dostałaś ;) A teraz uciekam jestem chora, wzięłam ferwex i idę pod kołdrę . Misja - fotki - wykonana 🖐️ 🌻

Witajcie:) Krowko dostalam od Ciebie fotki, sliczna z Ciebie babeczka i masz taki fajny blysk w oku, wydaje mi sie, ze jestes bardzo otwarta rowna babka:):D vanesko solni gdzie wasze zdjecia??:) a ja nadal choruje, czuje sie paskudnie i ani troche lepiej:(w zwiazku z tym spadam zaraz do wyra grzac gnatki:)i choc taka piekna dzis pogoda, az grzech nie wyjsc z domu na jakies spacerek to niestety jestem zmuszona zakopac sie w koldre i wylezec chorobsko, uwazajcie na siebie kobity zeby i was choroba nie polozyla do lozka krowko Tobie zycze zdrowia i lacze sie z Toba w bolu infekcyjnym;) Ejmi pozdrawiam:) bling a Ty gdzie sie podzialas??:)

Solni skarbie tekst doszedl jednak zdjecia brak:)zalacznikow jakichkolwiek ni ma;), poprosze o powtorke wyslania fotki:)buziak

hej jestem, wyslalam zdjecie, ale znajca moja yntelygencje to moglo nie dojsc, jakby cos to komunikowac brak maila. Zdjecie sprzed 2 latek, ale przysle jeszcze jedno, normalne, bo to to...sama spaprałam:p Wygladam tam jak...ale obiecalam to przysylam, na zywo lepiej wygladam ale coz;) prosze o wyrozumialosc;)

probuje wyslac, cos mi net slabo chodzi. w kazdym razie checi mam:) jak nie teraz to pozniej sprobuje:) 😘

ooo i to mi sie podoba:)-Solni dziekuje za foteczke-co ty chrzanisz kobieto, ze zdjecie Ci sie nie podoba-ahh ten samokrytycym, wygladasz swietnie:)w ogole to jestes baaardzo podobna do mojej kolezanki, nie masz rodziny w Białymstoku hehe??:) pozostalo mi tylko czekanie na zdjatko vanessy:) spiewac mi tu szybciutko ptaszynki kochane czy moje fotki do Was doszly?? pozdrawiam i emigruje do wyrka:)

kurcze wstalam jak skowronek o 7,mialam popisac,poczytac i jak na jeden temacik odpisywalam to komp mi sie zawiesil a potem juz nie chcial sie wlaczyc . No nic. Za to szybko wyszlam z domku. Bylam w aptece,w dwoch sklepach z farbami i w trzecim kupilam kolorek. W sypialni bedzie zwykla farba kolor:posrebrzane zyto. A do lazienki i kuchni dokupilam barwnik bo mam biala Duluxa. Na razie salon i przedpokoj sobie odpuszcze,zobacze czy ja to bede malowac czy ktos inny Tak w ogole to ja tez zcekam na fotki,w koncu moja dostalyscie wszystkie hihi , bo rzucalam ja na forum. Tak sie cieplo zrobilo a ja dzisiaj smigam w kozaczkach ,zamszowych co prawda,ale moze glupio to wyglada,chociaz juz widzialam laski w zimowkach.

Naris- ja mam maultka rodzine i raczej az do Białegostoku moja familia nie zaszla;) racja, wieeele osob mi mowi, ze jestem za bardzo krytyczna wobec siebie, ale juz tego chyba nie zmienie. A jak ogladalam wasze zdj.to juz mnie dreszcze przechodzily ze kuzwa faktycznie te polki to sa piekne:) Ale tlumacze sobie ze kazdy ma inny gust i ktos moze nie byc wobec mnie tak krytyczny jak ja sama jestem:) Blingus- 😘 :) zaraz powysylam do reszty zdjecie:)

:) wyslalam maile, mam nadzieje ze doszly... prosze o nieskładanie kondolencji z powodu wygladu;) ;p zartuje bede wieczorkiem😘