Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

Zadowolone z życia kobietki-zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

hej :) dzieki za wsparcie:) jakos sie sprawa toczy...mam nadzieje ze niedlugo to pozostanie tylko zlym wspomnieniem. Co do zdjec to bardzo chetnie ale ja kurcze nie mam zadnego normalnego, tzn. wiekszosc w towarzystwie a i malo fotoogeniczna jestem wiec jakbyscie chcialy to mozecie wysylac:) zaraz sobie wrzuce a profil :)

Solni foty poszly, czekam na Twoje i nie ma ze to ze tamto:), moga byc foty w towarzystwie wiec czekam na Twoje:)moj meil w profilu sie znajduje-to wiadomosc dla krowki i vaneski:) Dobranoc:)

Nariska-no no, jak inne dziewczyny beda wygladac tak jak Ty to ja chyba z domu przestane wychodzic;) dzieki za fotki, ja postaram sie podeslac, jak znajde jakies fajne:) buzki

Hej Dziewczynki Solni bardzo Ci współczuję, dobrze,że się wszystko tak skończyło, chociaz dla twojej siostry takie przeżycia w ósmym mcu ciąży są nie wskazane :/ Naris - życzę Ci dobrej zabawy, tylko obcasów nie połam i wypij za zdrowie swoich internetowych koleżanek :D Super pomysł z tymi fotkami, ja mam nawet aktualne z ostatniego wesela na płytce to wam poprzesyłam, a dacie mi swoje chcę zobaczyć wasze mordki ;)

o nie wysłałam pustego posta 😠 a tyle się napisałam eh co do butów zimowych to kupiłam te: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=229370051 i jestem szczęsliwa tylko muszę je rozchodzić. Ja z kolei Narisku mam za szczupłą łydkę i to też jest ogromny problem mieć nogi jak patyki eh, dopiero te były na mnie dobre ;)

HEJ. nie wyslalam jeszcze zdjec bo nic nie znalazlam fajnego, poprosze kolezanke to mi przesle kilka, bo ma plytke zapelniona fotkami;) A ja jestem po obiedzie, ide sie czegos napic;) buziaki, zjawie sie tu jeszcze:D...nie znacie dnia ani godziny

oo witaj Krówko🖐️ mam maly posizg dzisiaj;) pije juz druga kawe, choc wiem ze bedzie mnie po niej bolala glowa, ale coz... po raz koleny czytam ten blog, w sumie nie pochlonelam go calego, ale mysle ze na pewno wkrotce mi sie to uda:) Narisek pewnie spi albo na orbitreku cwiczy:D hehe ech, zartuje, na pewno nie ma na nic sily usciski

Ja wypiłam drugą kawę o 13:00 , ale to i tak nic nie dało musiałam pójść lulu 💤 Straszne chmurzyska wiszą za moim oknem i nic mi się nie chce robić. U Ciebie Solni też taka pogoda? Nawet obiadu nie zrobiłam eh. Chyba poproszę mojego M ,żeby wyruszył do sklepu. Dziś postanowiłam,że zrobię naleśniki na kolację : mam dwa przepisy jeden to : naleśnik +dżemik egzotyczny + bita śmietana a drugi to : naleśnik + krem nutella + krojone bananki + bita śmietana - to jest wersja lux. Kaloryczne wszystko jak diabli , ale co tam ;)

Solni weszłam na ten blog, co żeście o nim wczesniej pisały, to o jakiejś zmarłej dziewczynie? Będzie mi się chciało płakać ? Dobra czytam... na chwilę znikam .... wchodzę na bloga

No nie nie mogę, robiłam już trzy podejścia, jestem jeszcze w styczniu, a juz ryczę jak bóbr, wy też tak macie? Solni też tak masz? Wrócę go bloga jak będę sama.bo mój M pomyśli ,że mnie skrzywdził i ryczę w koncie 😭

Krowko, no ja plakalam, ale wchodze na tego bloga czesto gdy mam gorszy dzien. Wtedy jakos mi lepiej bo gdy czytam to co ten facet napisal to od razu lepiej sie czuje. Moja kolezanka uznala, ze ten maciek slabo znal Dage, dlatego wyidealizowal ja, ale mnie nawet nie tak bardzo podoba sie to wyidealizowanie, i slowa do Dagi, ale to ja on pisze. dawno nie czytalam o milosci tak pieknie, cieplo, z 100% przekonaniem ze ta milosc byla ta, ktora zdarza sie tylko raz w calym zyciu:)

hej kobitki:) ja tylko na chwilke, napisze wiecej jutro:)sluchajcie na weselu bylo super!!!!pojadlam popilam potanczylam i wybawilam sie extra:D, alkoholu wypilam sporo, ale tylko do pewnego momentu kiedy juz poczulam, ze dosc wtedy przestalam i takim sposobem nie mialam dzis zadnego kaca :)pobawilam sie dzis 3 godzinki na poprawinach i tak minal dzionek:)jesli chodzi o fryzure to mialam upietego fajnego koka, sęk w tym ze wszystkie wlosy byly najpierw tapirowane i teraz normalnie masakra...zdjelam wsuwki i tragedia...wygladam jakby mnie prad porazil...nie wiem jak ja umyje wlosy zeby wszystkie nie powypadaly:O...chyba pojdzie full odzywki... bling widzialam Twoje nowe fotki-to naprawde Ty??:)nie przyznawalas sie, ze tak mocno schudlas, ile to kg jesli moge spytac, ale podejrzewam, ze dosc duzo, wygladasz rewelacyjnie!!!powiedz jak tego dokonalas:) Solni dzieki za komplementa choc ja jak chyba kazda baba mam do siebie mnostwo zastrzezen...i czekam na Twoje fotki:) krowko czekam i na Twoje zdjecia, meil podany w profilu:) vanessa co u Ciebie??:) na weselu zlapalam welon, to chyba juz czwarty raz w tym roku hehe, czy oznacza to, ze beda wychodzic za maz kilka razy??;)jesli tak to niekoniecznie mi sie to usmiecha:) mialam napisac tylko kilka slow, a wyszedl niezly elaborat;) Ejmi wracaj do nas:) zmykam i zycze db nocki, dobranoc:)

ooo a ja tez chce fotki Blinusi:D przesle jakies zdj. na pewno, musze tylko znalezc takie gdzie mnie dobrze widac. Naris-ciesze sie ze sie wybawilas, wlosy teraz trzeba odzywic, bo tapirowanie nie jest korzystne dla wloskow:o ja sobie dzisiaj poprawilam grzywke...hmm...nozyczkami do paznokci, hmm..fryzjer mnie zabije jak go odwiedze. Ale scial mnie tak ze mam asymetrie na glowe, a glownie grzywka, zaczesana o przodu i polokraglo scieta..no i troche mi do oczu juz wchodzily wiec nie chcialam sie meczyc:D odrosna:) uciekam spac, rano pobudka i dzien jak co dzien;) dobranoc dziewczyny p.s. mam nadzieje ze wszystkie nieobecne sie zjawia bo beda mialy nieodpowiednie zachowanie😠 hihi zartuje papa

hej dziewuszki. Ja taka zaganiana ze nie mam czasu wpasc,kurcze ale czytam to co piszecie,tlyko odpisac jakos nie ma sil. Zdjatko zaraz zalacze. Narisku ja nie widze an wadze az takiego drastycznego spadku ,ale fakt czuje sie lepiej,ale mam nadzieje ze zaraz nie zaczne zajadac problemow bo znowu kilosy wroca. http://images24.fotosik.pl/82/e1080d9bfce29becmed.jpg

Bling, ladne zdjecie:) faktycznie jestes szczupla:) ale i super ze biust przy okazji odchudzania Ci nie spadl, tak mi sie wydaje:) Ja akcje odchudzania zaplanowalam na jesien-zima. Wiem ze to karkolomne bo wtedy chce sie jesc, ale tez wtey przynajmniej ja, tyje wiec przyda sie odpuscic troszke jedzonka. Teraz cwicze troche wieczorami, ale glownie na brzuch(ktorego nie cierpie) i ramiona, na nogi bede musiala zaczac bo nie wygladaja najlepiej. milego dnia dla wszystkich🌼 papa

Hej dziewczyny Jestem już po weekendowych wojażach... Mieliśmy do obskoczenia podwójne imieniny a odległości też spore, wczoraj zrobiłam ponad 250 km - i odpadłam na sam wieczór. Mój mąż za to świetnie się wybawił :) Widzę że Naris zapodała temat ze zdjęciami. Ja też Wam chętnie jakieś powysyłam ale aktualnych to mam mało....ale wyśle cosik tylko muszę pozerkać na Wasze adresy :) Naris - fajnie że fajnie było na weselu..ja będę tańczyć za tydzień :) Bling - rzeczywiście schudłaś:) Mi spadło 5 kg ale drastycznych zmian nie widać jeszcze, moze jak zejdzie dycha to dopiero. No w każdym razie takie imininowanie to nie działa dobrze na dietę.. od dziś znowu zaciskam pasa i dietka i ćwiczenia:) Dziś nie czuje sie najlepiej boli mnie głowa i czuje jakby mnie choroba brała, muszę coś wziąć na wzmocnienie i biorę się za porządki w mojej szafie. Miłego dzionka! Bużka M

Solni,Krówko - wysłałam Wam swoje zdjęcia...niestety nie mam maila do Vaneski!!! Może ktoś mi podrzuci?

Hej Babki. Mam dziś kocioł w pracy, ale później jeszcze zajrzę by nadrobić zaległości. Co do zdjęć - podaje w stopce mojego maila. Ja wczoraj byłam z moim B. i jego siostrzeńcem nad jeziorkiem, więc będę mieć nowiutkie fotki, jak tylko mi przyślą. Od razu zaznaczam, że jestem koszmarnie niefotogieniczna, nie cierpię zdjęć, lubię komuś robić i oglądać. Ale jak tam sobie chcecie...ja na Wasze czekam:). Weekend minął mi fajnie, była ładna pogoda, wyspałam się, spotkałam z przyjaciółmi, pobyczyłam przed tv. A dziś znowu praca, bleeee. Jutro oddaje swoją pracę mgr, trzymajcie kciuki żeby promotor za bardzo mi się nie doczepił:). Wpadnę później, trzymajcie sie Babole i miłego popołudnia:).

vanesko - zdjęcia poszły mam problem z mailem krówki...maile do mnie wracają...nie wiem oi co kaman:O

czesc:) jak mija dzien dziewczyny??:)u mnie dzis leniwie:)mniej wiecej za tydzien bede ciocia i szczerze mowiac nie moge sie juz doczekac tej malej kruszynki:) remont nadal trwa konca nie widac...:O...a to wszystko przez brak czasu mojego M, oczywiscie mozna by bylo wynajac fachowa ekipe, ale to wszystko kosztuje i to drugie tyle ile materialy do wyremonotowania lazienki wiec dlatego sami probujemy wszystko zrobic:) vaneska, krowko zdjecia poszly:)czekam na wasze:)Solni to dotyczy rowniez Ciebie;) milego wieczoru, nie mam dzis wielkiej weny do pisania dlugiego posta, jutro sie natchne;):Dpapapa caluje wszystkie:):*

przysle przysle zdjecie:) zobaczycie moja facjate to pospadacie z krzesel , taka jestem sliczna i w ogole :classic_cool: hehe :D ale sie mnie zarty trzymaja. Ide na film, nikogo nie zaskocze ze ogladam M jak Milosc hihi napisze wiecej pozniej 😘 😘mua :)

Witam Dziewczynki :) Naris dzięki za zdjęcia :D teraz jesteś blondynką czy brunetką ? Ejmi, nie wiem czemu maile wracają, Naris mail przyszedł i w ogóle do mnie raczej przychodzą maile. Tego konta uzywam do allegro, także powinno być dobre. Co do moich zdjęć , to nie chce mi się płytka ze zdjęciami na tym kompie co mam neta otworzyć . Jutro pójdę do siostry i hurtowo wszystkim wyślę, także zobaczycie mnie jutro. A ty Solni tam się nie wymiguj, to nie wybory miss, dla nas jesteś piękna ,bo jesteś wartościowym człowiekiem :) Chyba,że ty Solni jesteś chłopak a nie dziewczyna, ale wątpie czy udałloby ci się tak ściemniać, bo teksty masz babeczkowe ;)

Hmm..krowko, odkrylas prawde. jestem mezczyzna, mam 80 lat, na imie Krzesimir i szukam mlodej, jedrnej opiekunki-masazystki :p dziewczyny, cierpliowsci. ja musze zdobyc zdjecia od kolezanki, ona ma nagrana cala plytke, moja kopia gdzies zaginela. jeszcze dzisiaj poszukam ale chyba same paskudne zostaly. Zreszta jestem tak szalenie nie fotogeniczna ze az strach. ale coz, obiecalam, wysle:)

Dobry wieczór. Oj pewnie wszystkie już sobie śpicie. Zazdroszczę, ja muszę kończyć p****ą pracę mgr. Jutro na szczęście oddaje i niech się dzieje wola niebios:). Naris, Ejmi - piękne z Was Kobietki, zresztą w ogóle się nie zaskoczyłam, bo Polki to naprawdę super zadbane fajne i ładne Babki. Jak byłam w Irlandii dwa lata temu to nie wierzyłam własnym oczom....ale w sumie z każdej Kobietki moim zdaniem da się wycisnąć to \"cóś\", co sprawia że jej facet chce ją i tylko ją, niezależnie od koloru włosów, wzrostu, wagi, czego tam jeszcze. Jezuuuu....ale mnie wzięło. No ale wiecie o co chodzi. Jak zaczynałam do Was pisać, to miałam Was na kompie wypisane:), bo nie mogłam się połapać. Teraz to już wiadomo, poznałyśmy się i większość się wykruszyła, w każdym razie dołączę Wasze fotki do tego zestawienia:). Ja moje może będę miała już jutro, więc też Wam hurtowo walnę na maile:). Na Waszą odpowiedzialność:). Krówko, mój mail w stópce, czekam na foteczki:). Wiecie Dziewczyny, że ja się nigdy w życiu nie odchudzałam? Właśnie jak byłam młodsza to byłam za chuda i w tą stronę miałąm znowu problemy. Jakoś genetycznie od strony mamy wszystkie babki są szczupłe. Babka urodziła piątkę dzieci i do dziś ma super figurkę. Mama ma dwie cudowne córunie tzn. mnie i moją siostrę:):), też jest szczupła, ale dużo jeździ na rowerze. Też bym chciała zacząć coś robić, już nie chodzi o wagę, ale o to żeby się lepiej czuć. Tylko, że nie wiem co bym miała robić i kiedy. Bieganie odpada, bo skończy się na dwóch razach, na basen mam daleko więc skończy sie na jednym razie:), w domu ćwiczyć to też nie wiem czy przejdzie. Możecie coś polecić:)? Zastanawiałam się czy z moim szanownym B. nie zapisać się na jesień na jakieś tańce. W szare długie wieczory troche poskakać byłoby fajnie. A że lubię tańczyć to chyba nie skończy się na dwóch razach:). Dobra, spadam do tej pracy, bo cały wieczór szukam tylko pretekstów, żeby jej nie kończyć. Mieszkanie już błyszczy, byłam na spacerku....Będę wieczną studentka jak tak dalej pójdzie. Narisku, zazdroszczę Ci tego, że zostaniesz ciocią. Koleżanka z pracy urodziła niedawno małego bobaska, śliczny po prostu. Często z nim do nas wpada, jest mega grzeczny, jak go miałam potrzymać pierwszy raz, to myślałam, że zjadę na zawał, ale jak już u mnie był to myślałam że się poryczę. Tym optymistycznym akcentem kończę ten dłuuugaśny wywód. Do zobaczenia jutro Babeczki. Ogromna buźka dla WAS:).

Hej hej Bling - ja też schudłam 5 kg ale po mnie tak tego nie widać jak po Tobie! i z czego Ty chcesz dalej się odchudzać? Teraz wyglądasz bardzo dobrze! Tak zostaw! Dziewczynki mam nadzieje że dotarły do wszystkich moje zdjecia jak ktoś nie dostał to reka do góry bo już zamotałam się w tym wysyłaniu... Miłego dnia Wam życze no i czekam na Wasze foty!! raz dwa wysyłać!;)