Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

bl

A znacie tak膮 sie膰 sklep贸w PEPCO?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
kto艣 pyta艂 o rejon 3??? jak dla mnie KA jest w porz膮dku. Jak to facet, przynajmniej wiadomo o co chodzi, i nie zaskakuje pmsem. Wiadomo, 偶e b臋dzie liczy艂 wieszaki, a偶 znajdzie za du偶o, albo kl臋knie i sprawdzi czy nie ma niczego pod rega艂ami.... Ale prawda jest taka, 偶e wol臋 to ni偶 niespodziewanie wizyt臋 na 30%, bo mia艂膮 z艂y dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Liczenie wieszak贸w to pora偶ka! Kto to wymy艣li艂 w og贸le ? wiadomo,偶e nie mo偶e towar spada膰 z belki ale bez przesady ! Jeszcze si臋 nie spotka艂am z tym,偶eby nasz kierownik to liczy艂?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukam przyjaci贸艂ki les lub bi, kt贸ra pracuje w Pepco najlepiej Bydgoszcz, b膮d藕 okolice :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej, jak to jest z tymi inwenturami? to prawda ze je艣li wyjdzie 藕le to potrafi膮 zwalnia膰 ludzi? jak to jest? niech lepiej premie zabior膮 , albo upomnienia dadz膮.. takie ploty chodz膮 ze po z艂ej inwenturze mog膮 zwolnic i to wszystkich albo kogo艣 dla przyk艂adu.. g艂upota totalna..niech bramki wstawia najpierw w sklepach w kt贸rych ich nie ma!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mag_gim2 p
a co tam s艂ycha膰 w rejonie 9 taka cisza nasta艂a -pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nieznajomej
masz racj臋 ja te偶 pracowa艂am do s膮du posz艂am i wygra艂am nie ma si臋 co ba膰 jak dostan膮 papier z s膮du to zaraz telefonami molestuj膮 aby wszystko za艂agodzi膰 trzymajcie si臋 dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kierownicy juz po imprezie to na jakis czas cisza. Integracja chyba sie uda艂a u nas po powrocie jest nie do poznania. A kto zgadnie gwiazde wieczoru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka jest rejonowa Cz臋stochowy? Da si臋 偶y膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 ; Zgaduj臋 - PECTUS ??? 呕a艂uj ,偶e nie by艂a艣-e艣 , no ale dzi臋ki temu mo偶esz teraz pisa膰 ,偶e kierownik wyciszony :):):) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiol9821
rejon 10 co mi o nim powiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pepcolandia
Jakie艣 ciekawostki z konferencji? Wrzucajcie zdj臋cia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, by艂am dzi艣 na rozmowie i powiedziano mi 700z艂 za p贸艂 etatu. Ale nie pami臋tam czy netto czy brutto! Kto艣 wie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up up????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystkie takie zapracowane? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1234567855
jestes ktos moze z Ostrowi Mazowieckiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mode
Witam, Jestem jedn膮 z tych, kt贸re " piastuj膮 " znienawidzone ( z tego co czytam ) stanowisko. Tak, tak... Jestem kierownikiem.Chcia艂oby si臋 dopisa膰 - i jestem winna... Czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam si臋 nad sensem egzystencji forum, kt贸re z tego co zaobserwowa艂am, przejawia cykliczn膮 powtarzalno艣膰 wypowiedzi - co rok " wa艂kujecie " te same tematy...a niby tylko kierowniczki s膮 ...(tu czytaj ci膮g najgorszych okre艣le艅) Przyznam- jest r贸偶nica pomi臋dzy " kierownikiem " a " kierownikiem ". Podejrzewam , 偶e tych " nieodpowiednich " sama omija艂abym szerokim 艂ukiem. Jednak... Czym, w tym momencie, r贸偶nicie si臋 od nich samych? Rozumiem, 偶e mniej lub bardziej czujecie si臋 藕le i chcia艂yby艣cie co艣 w tym kierunku zmieni膰. Czy my艣licie , 偶e anonimowe wypowiedzi na tym forum, pozwol膮 w osi膮gni臋ciu jakiegokolwiek celu? Czujecie si臋 poszkodowane - wi臋c m贸wcie o tym otwarcie i do konkretnych os贸b. Z pe艂nym szacunkiem - idiotyczne pisanie nic nie zmieni. Jak ju偶 wspomnia艂am....Jestem kierownikiem. Kierownikiem, kt贸ry 80 - 90% dnia sp臋dza na sklepie, kt贸ry pracuje cz臋sto " bardziej " ni偶 kasjer, a gdy po pracy wraca do domu -nadal jest w pracy. TaaaDaaam! Tak naprawd臋 takich kierownik贸w jest wielu... Z r臋k膮 na sercu - s膮 momenty, 偶e zamieni艂abym si臋 z kasjerem tylko po to 偶eby pokaza膰 jak lekko si臋 nam pracuje...I zobaczy膰 jego min臋 po ca艂ym dniu pracy... Dziewczyny... To my same stwarzamy sobie warunki, atmosfer臋 w jakiej potem pracujemy... Tutaj widz臋- toczycie piane...W sklepie - podejrzewam wygl膮da to zupe艂nie odwrotnie. To jest fa艂sz... Wiem jak bywa ci臋偶ko i wiem , 偶e nie jeste艣my zasypywane milionami ale wypisuj膮c bezsensowne bzdury, osoby kompletnie postronne maj膮 nas ( bez wzgl臋du na stanowisko ) za ograniczone sklepowe baby... Szukajcie m膮drych rozwi膮za艅, kt贸re naprawd臋 pomog膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Mode
Dok艂adnie to samo chcia艂am napisa膰 ;-) wyj臋艂a艣 mi to z ust ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
HALO POMO呕E KTO艢 ???!!! Hej, by艂am dzi艣 na rozmowie i powiedziano mi 700z艂 za p贸艂 etatu. Ale nie pami臋tam czy netto czy brutto! Kto艣 wie?? KTO艢 WIE????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie mog艂a艣 spyta膰? Na bank brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kierowniczko! pewnie jest jak piszesz, 偶e s膮 kierownicy i kierownicy, ale niestety Ci "drugiej" kategorii w wi臋kszo艣ci. Id藕cie i porozmawiajcie??? o nie = efekt odwrotny od oczekiwanego. I tylko sprawadza sie ciemne chmury na siebie, bo nie mo偶na wyrazic swojego zdania, nie daj boze krytycznego, ko艅czy sie zwolnieniem,bycie czarn膮 owca na kt贸ra nastawia sie pozosta艂e osoby. Ambitne osoby nie s膮 mile widziane w pepco niestety. Szczero艣膰 - niepop艂aca, zaufania - brak, warto艣ci- tylko materialne by jak najwiecej sprzedac, wsp贸艂praca - ka偶dy ch... robi sam. A je艣li kierownik nie reaguje na alarm, d藕wi臋k bramki w sklepie, to przyk艂ad idzie z g贸ry dla reszty jak "post臋powa膰"....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ared
piszecie 偶e dostajecie po 8 palet do roz艂adowania hmm chyba na tydzie艅??. Pracuje w Centrum dystrybucji Pepco i dobrze wiem ze srednia dostawa do sklepu to 2 max 4 palety wiec ktos tu k艂amie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuje w PEPCO od niedawna i na prawd臋 nienawidz臋 tej pracy. Marze o tym aby odej艣膰!!!!!!!! Nikomu nie polecam... Zapieprzasz i jak mr贸wka za najni偶sz膮 krajow膮.Chore wytyczne z g贸ry. Rejonowa ocenia nawet to czy masz kluczyk w zamku od swojej szafki :/ d艂ugo na pewno tam nie popracuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha ha brawo pi臋knie napisane co kt贸ra艣 osoba na tym forum mija si臋 z prawd臋 ale grunt 偶e temat si臋 kr臋ci i mo偶na ty艂ki obrobi膰 kierownikom i swoim wsp贸艂pracownikom jeste艣cie tak bardzo zm臋czeni praca ale macie si艂y aby wypowiada膰 si臋 na forum jeste艣cie zak艂amani i fa艂szywi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li pracujesz w centrum dystrybucji to musisz wiedzie膰, 偶e jak nie przyjedzie dostawa na czas to w przypadku kolejnej dostawy wszystko jest podw贸jne i zamiast 3 palet jest 6.....mo偶na odm贸wi膰 i nie przyj膮膰, ale kto tak robi????NIKT. Ka偶dy po 艂okcie si臋 urabia. Co do kierownik贸w - mo偶e s膮 i tacy kt贸rzy s膮 lud藕mi....nie wiem, nie spotka艂am. Spotka艂am si臋 za to z chamstwem i ob艂ud膮. Nie wiem czym kieruj膮 si臋 ludzie kt贸rzy rekrutuj膮 na stanowiska kierownicze, ale oni s膮 chyba z tej samej bajki co 3/4 kierowniczek.1/4 kierownik贸w (tych prawdziwych dobrych kierownik贸w) to moim zdaniem przeoczenie os贸b rekrutuj膮cych. Takie jest moje zdanie po 3 latach pracy w tej firmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka, 偶e ka偶dy ma prawo wypowiada膰 si臋 na forum, ci zadowoleni i ci zgnojeni te偶. Kierowicy, kt贸rzy s膮 lud藕mi nie wypawiadaj膮 si臋 na tym forum i nie dotyka ich gadanie innych.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PSEUDOpepco
w kilku zdaniach : zapierdzielasz jak g艂upi osio艂 10'tego dostajesz 1200 z艂 na konto grafik zmienia si臋 po sto razy w miesi膮cu, ja np. nigdy nie wiem jak pracuj臋 nast臋pnego dnia mam przyj艣膰 do pracy i ile godzin tam b臋d臋 siedzie膰, bo co z tego, 偶e w grafiku mam 5godzin jak si臋 okazuje, 偶e musz臋 siedzie膰 ca艂y dzie艅 (a co tam 偶ycie rdzinne, Twoje plany - LICZY SI臉 TYLK PEPCO) - takie mam kompetentne kierowniczki, co nie potrafi膮 napisa膰 grafiku, a co dopiero o m贸wi膰 o zorganizowaniu pracy. ca艂y czas s艂yszysz : za wolno, za ma艂o, niedok艂adnie - kiedy kierownik przez 12 godzin siedzi w biurze i nawet nie kiwnie palcem 偶eby co艣 zrobi膰 na sklepie/magazynie ( bo przecie偶 tyle biurokracji) TAK呕E DROGI CZYTELNIKU, JE艢LI MASZ WYB脫R OMIJAJ T膭 FIRM臉 JAK NAJSZERSZYM 艁UKIEM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie kochani jak wam m贸wi jedna osoba, 偶e co艣 z wami nie tak to mo偶ecie my艣le膰, 偶e bredzi, ale jak w ten spos贸b m贸wi kilka - kilkana艣cie to trzeba zacz膮膰 si臋 zastanawia膰 nad problemem. W PEPCO problemu nie ma....kierownik, kierownik rejonowy, kierownik regionalny i ci jeszcze wy偶ej. Oni problem bagatelizuj膮.Wyjeb....maj膮 na zwyk艂ego szaraka - nie pasuje ci, zmie艅 prac臋, na twoje miejsce jest 20 CV. Tylko, 偶e to nie rozwi膮zuje kompletnie nic i PEPCO si臋 kiedy艣 o tym przekona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuj臋 w Pepco ju偶 kilka dobrych lat, te偶 narzekam ale i chwal臋 sobie. Mia艂am(em) okazj臋 pracowa膰 w kilku sklepach, bo tak wypad艂o i ka偶dy sklep jest inny, bo inni s膮 ludzie. Ca艂a atmosfera w sklepie i organizacja pracy zale偶y tylko od ludzi. I pami臋tajcie w pracy nie ma przyjaci贸艂, bo ten najlepszy ,jak to si臋 m贸wi, utopi艂 by Ci臋 w 艂y偶ce wody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia k
napiszcie w ko艅cu co艣 o rejonie 10 i o rejonowej najwi臋cej ma do pisania sklep w wyszkowie kierowniczka wszystko wie jak s膮 objazdy to wie kiedy gdzie i u kogo b臋dzie troch臋 daje to do my艣lenia a kompetencje niekt贸rych zostawi臋 bez komentarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edyta ppp
pepco w wyszkowie piszcie

Udost臋pnij ten post