Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia_24

Dieta 1000 kcal, zaczynamy od 2 sierpnia

Polecane posty

pora napisac jak poszlo: rano kawa z mlekiem 11.30 musli i platki owsiane z mlekiem 250kcal 14.30 zapiekanka z makaronu, ryzu, warzyw i kurczaka+pomidor 350 kcal 15.30 nektarynka 60kcal 16.00 maly wafelek w czekoladzie 40kcal 17.30 jablko 50kcal 18.00 2lyzki platkow owsianych zalanych wrzatkiem+jablko z cynamonem 100kcal a potem jeszcze garstka chipsów :o 2 lyzki tej zapiekanki z obiadu :o no i teraz jablko jak ja mam nie podjadać? to jest jak nałog...a kalorie lecą:( pozatym zrobilam 15km na rowerze i znalazlam hula hop (ale nie umiem nim kręcic) zrobilam tez sobie skakankę z 5 smyczy do telefonu :P i troszkę poskakalam...wiecie moze skąd spalamy tluszcz na tej skakance? męczące ale spodobalo mi się:D

Gość elektryczna pomarańcza
skakanka ze smyczy do kom.??? :D :D :D kurcze ja tez podjadam - tego skosztuje, tego skubne, tu plasterek, tam oblize lyzke :-o co do skakanki - to jak pisalam moja lezy w szafie i czeka na przyplyw energii, a co spalamy skaczac ? ogolnie tluszczyk z calosci (!) bo to cwiczenie aerobowe, skacz najlepiej przy otwartym oknie albo na swiezym powietrzu, zeby jak najlepiej dotlenic organizm :) ja po kolacji zjadlam jeszcze 2 sliwki :/ nie duze ale powinnam je sobie darowc, ehhh ja jednak strasznie lubie to jedzonko ! mam nadzieje ze po kilku dniach pzejdzie mi ochota na to "skubanie" :-o

swietnie cie rozumiem elektryczna...codzien rano mówię sobie NIE PODJADAM...a potem jeszcze podczas przygotowywania sniadania kroję np twaróg-plasterek dla siebie na teraz a plasterek kladę na kanapkę:o Przez to zjadam duzo więcej tych kalorii:(

Ja problemow z podjadaniem raczej nie mam chociaż kiedyś też to było moją zmorą. Jak widać można sie tego pozbyć :) Jeżeli mi się udalo to wam napenwo też :) Ja od rana mam taką ochote na rafaello, że to masakra. A najlepsze, ze nawet nie mam go w domu a ochota sama przyszła.

heh..wiecie co ja mam w domu... mam calą szufladę chipsów, batonow, ciastek kilka kartonow sokow owocowych(do sokow to mnie akurat nie ciągnie:P) i jak ja mam się odchudzic? :o ktos na innym topiku napisal ze zezarlam 1500kcal przerazilam się mam nadzieję ze to wplynie na moją wypaczoną psychikę:D monia jak ty to robisz ze nie podjadasz?

Gość libre
to zjadlam dzisiaj: 2kromki chleba z soja z wedlina i ogorkiem jogurt jogobella light 2 ziemnaki z surowka znowu jogurt tym razem bakoma owsianka z 3 lyzek platkow owsianych z cynamonem i jablkiem jeszcze nie liczylam ile to kcal ale mysle ze sie zmiscilam:) pilnowalam sie bardzo. widze ze wam tez niezle idzie. co do podjadania to trzeba sie po prostu spiac w sobie i powiedziec: nie bede. Dziewczyny, w koncu dieta polega na cwiczeniu wlasnej silnej woli! bez tego ani rusz! a tymczasem ide juz spac.. w brzuszku mi burczy wiec im szybciej sie poloze tym lepiej. Do jutra!

Pinakolada oduczyłam się, Tobie też się uda. Jakoś sobie zawsze to przetłumacze, że nie wolno i nie jem. Wtedy z wielkim oczekiwaniem czekam na posiłek który jest najbliżej. U mnie w domu też są słodycze ktore kuszą i do tego gotuje rodzince obiady których ja nie mogę jeść :(

Gość liebre
witam wszystkie odchudzaczki w tym pieknym slonecznym dniu! obiczylam wlasnie ilosc wczoraj pochlonietych kcal i wyszlo 925, chyba niezle co? dzisiaj trzeci dzien...podobno najgorszy, wiec musimy sie podwojnie wspierac.

ja wczoraj około 1000kcal, ale napewno nie przekroczyłam :) czy trzeci dzien najgorszy? hm...dla mnie nie:) dla mnie najgorsze są weekendy gdzie nie umiem się powstrzymać od słodkiego i innego jedzenia

Gość liebre
dla mie weekendy sa jak kazdy inny dzien, bo wciaz szuam pracy:( studiuje zaocznie wiec spokojnie moglabym sobie popracowac... mam nadzieje ze cos sie znajdzie w najblizszej przyszlosci.

ja też nie pracuje ale weekend to jednak zawsze coś innego, szczególnie niedziela. Cała rodzinka jest w domu i siedzi przy smakołykach. Slodycze, grille i inne pyszności. Weekend to wróg mojej diety. A co studiujesz?

Witam drogie Panie:D ja jem wlasnie sniadanko. Grahamka (pol z twarozkiem a pol z szynką) a do tego pomidor i ogorek:) dzisiaj nie podjadam:P zobaczycie ze mi się uda :D

pewnie, że się uda :) Pinakolada kusisz samym nickiem :P a ja już dzisiaj i tak zjadłam Aero czyli jakieś 200kcal bo 35gram miało.

witam:) Ja narazie spałaszowałam 2 cienkie kromeczki chlebka z rzodkieweczka no i z serem zoltym mialam taka ochote ze skusilam sie:) i serek bakus:)a na obiad planuje leczo:) Dzis wybieram sie na aerobik:)

Gość milka87
cześć dziewczyny ja dzisiaj tez zaczynam dietę 1000 kalorii wiec pomyslałam ze może się do was przylączę to będzie mi łatwiej wytrzymać

Milka jasne, przylacz się :) Milagros podziwiam ja mam za sobą już 600kcal, do konca dnia zostało mi tylko 400 a przede mną jeszcze obiad i kolacja

wakacje mam to siedze i nic nie robie i jakos super głodna nie jestem:P ale jak dzis pocwicze na aerobiku to pewnie zjem wieksza kolacje:(

Witam nową koleżanke:D Zapewniam Cię ze w grupie na pewno łatwiej jest trzymać się diety...nasze motto to w końcu W KUPIE SIłA! :p za mną juz jakies280kcal a na obiad mielony...:( jeden ma 250kcla :o

moze zjedz cos zamiast mielonego??ani to zdrowe ani dietetyczne:Pmielone to najgorszy rodzaj chyba miesa:P tzn dla mnie;) sama nazwa mielone :P sorki jesli Ci obrzydzilam:P

Gość tufta
a ja sie troche podlamalam- na kazdej stronie internetowej podane sa inne wartosci kaloryczne dla tych asamych produktow!!! ktorej wierzyc???? zeby na 1 stronie pisalo ze srednie jablko ma 36 kcal a na innej ze 47 ??? tak na marginesie to chyba zrezygnuje z jedzenia jablek ;-/

bo srednie jablko to pojecie wzgledne;) dla kogos to moze byc 50gr a dla innego 80gr;) najlepije zaipatrzyc sie w wage;)

Tufta napisalam Ci na moim forum co do tego jabłka. Najlepiej zaokraglić i policzyć jakieś 50kcal.

Gość liebre
witam nowa kolezanke:) zapraszamy do wspolnej walki! monia, studiuje stosunki miedzynarodowe, a ty? za mna juz 700 kcal, ale jestem juz po obiedzie. na kolacje planuje kontroweryjne(:P) jablko z cynamonem i jogurtem naturalnym wiec jesli wszystko dobrze pojdzie to dzisiejszy dzien bedzie mozna uznac za udany.ja kozystam z licznika na dieta.pl i tam srednie jablko ma 75 kcla a wazy 150g. czy to mozliwe???

Gość liebre
witam nowa kolezanke:) zapraszamy do wspolnej walki! monia, studiuje stosunki miedzynarodowe, a ty? za mna juz 700 kcal, ale jestem juz po obiedzie. na kolacje planuje kontroweryjne(:P) jablko z cynamonem i jogurtem naturalnym wiec jesli wszystko dobrze pojdzie to dzisiejszy dzien bedzie mozna uznac za udany.ja kozystam z licznika na dieta.pl i tam srednie jablko ma 75 kcla a wazy 150g. czy to mozliwe???

Gość liebre

Gość tufta
no wlasnie o te 75 kcal mi chodzilo- glupie jabko tyle kalori ;-( wiem ze tam jest fruktoza ale mimo wszystko- w porownaniu z innymi owocami i wazrzywami :-/ mi zycie ratuja" przy tej diecie pomidory i pieczywo chrupkie. dzis za soba maja juz OKOLO 620 kcl a jeszcze obiadku nie jadlam- na szczescie planuje kalafiora- pyszne i sycace a pozniej ide na silownie wiec to co spale nadrobie i powinnam wyjsc na 1200... nie jest to takie proste chociaz wsuwam caly czas praktycznie jedzenie dla konia!!!

Gość tufta
dobra spadam Dziewczeta bo koniec pracy.moze zjawie sie pozniej z domku a jak nie to jutro z pracy. zycze smacznej marchewki ido pozniej ;-)

Gość solidniezdesperowana
Witam Was, nie było troszkę mnie tu bo miałam trochę spraw do pozałatwiania, ale muszę Wam powiedzieć, że jestem dumna z siebie:) dziś trzeci dzień mojego (naszego) odchudzanka a ja się dzielnie trzymam :) nawet nie czuję się jakoś tragicznie:) dieta 1000kcal- czad:) Wczoraj zjadłam o 100kcal więcej ale miałam dużo ruchu, więc chyba tak źle nie będzie;)

Ja juz dzisiaj 1200kcal zjadłam wiec do konca dnia nic nie jem i idę na spacer. Czas w koncu ruszyć ten tyłek.

a ja po moim wczorajszym \"obżarstwie\" mam dzis calkiem przyzwoity dzien:) na razie za mną: sniadanko(juz opisalam) 280kcal jablko 50kcal obiad... no cóz milagros skutecznie mnie zniechęciła do tego mielonego i tu wielki uklon w Jej stronę 👄 i zjadlam sporego ziemniaka z sadzonym jajkiem a do tego lyzka mizerii i pomidor...a wszystko posypane bazylią:) jak myslicie ile to kalorii? ja obstawiam ze ziemniak 100,jajko (smazone na lyzeczce margaryny) to ok. 120, a pomidor i mizeria 50. Do tego podjadalam sobie zapiekankę z wczoraj w czasie jak mi się smazylo jajko...zjadlam jej jakies 2 lyzki stolowe...ale myslę ze to ok 50kcal. Robilam to swiadomie i wliczam to w obiad,i muszę się pochwalic ze nic więcej nie podjadalam przez caly dzien:D no to mam na koncie 650 kcal kolacji juz nie planuję poniewaz przed chwilą zjadlam dopiero obiad. Zaraz wybieram się na rower, a za to ze tak dzielnie się dzis trzymam funduję sobie batonika...taki malutki ...cos jak twix...ale oczywiscie zjem tylko jednego paluszka, czyli ok 120kcal a drugiego oddam bratu.O jak dobrze ze moi bracia się nie odchudzają:P Pozatym skakalam na mojej smyczo-skakance:P, mylam samochody,a teraz zmykam na rowerek,znowu planuję 15km:) To do zobaczonka wieczorkiem:) PS. Dzisiaj odkrylam ze taki rozklad posilkow bardzo mi odpowiada: solidne sniadanie i pozny obiad,a w międzyczasie jakies owocki,kawa i duzo wody. I kolacji juz nie trzeba jesc:D