Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gratuluje męża
tacy kretyni żone uwazaja za swietość a mozy im sie ostry seks i zdradzaja te swoje żonki z innymi:D

ja tego podejscia facetow jakos nie moge zrozumiec, po co wiec sypiaja z dziewczynami jak nie planuja im slubowac? jak juz chca dziewicy to niech tez beda nietknieci... no juz trzeba sie jakichs zasad trzymac a nie takie pieprzenie kotka za pomoca mlotka

Gość heheeeaa
pawel gdzie ty sie uchowales z tymi pogladami mysle ze jak cie ktos z dupsko porzadnie w......a to ci przejdzie heheh:D

Gość a ja byłam dziewica
dla mojego męza i tera juz go 4 razy zdradziłam, ale głupek z niego:D

Gość ukryje czarny nicck
Paweł ty głąbie pokazałes poziom ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem!!!!!! pisze ze gdybym nie była dziewicą dla niego to by sie ze mną nie ożenił. UMIESZ CZYTAC PO POLSKU???? CZY MAŁY FIUT CI ROZUM ZATKAŁ?

no nieźle, wyłaże z topiku, patrze a ja go wpakowałam w \"wybrane tematy\".. :O może ja też jakaś niewymiarowa jak pawełek cz chłopina28?...:O:O mojego męża musze zapytać, bo jakoś nie pamietam czy mu przeszkadzała moja cnota czy nie, jakos od początku liczyło sie cos innego niż pęknieta błona..

też byłam cnotką dla męża. I go zdradziłam z kolegą z ciekawości jak to jest z innym facetem w łózku. oczyiwscie mąz o niczym nie wie i sie nie dowie:P faceci są głupi:D

Gość czytam i pisze
Wy albo macie puste miejsce na mozg, bo nie wiem jak usprawiedliwc Wasze wypowiedzi... Ok kazdy ma prawo do swojego zdania, ale litosci...

Gość pinda*
22 dwuletnie dziewice się zdarzaja....jak wszystko w przyrodzie:p

Gość lepiej jak zdradziła z ciekawo
niz wianek z innym straciła. To się da wybaczyć

Gość czytam i pisze
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idac do ołtarza nie jest wazne czy laska ma peknietego jeza czy nie peknietego.... czy ktos mnie poprze w tym stwierdzeniu??????????????/

Gość nicktaki
Było już 150 takich tematów... Nudni jesteście...

a ten znowu z wiankiem... nie no, ja sie zalamie... 21 wiek a podejscie sredniowieczne... a na innych topikach sie rzucaja, ze kobiety sa za malo zainteresowqane swiatem... ehhhh

sippelsweg -> zostaje.. jakos do 15tej musze przetrzymać, a pracowac mi sie nie chce, lepszej rozrywki nie znajde.. pawełku, pawełku... jaki ty cymbał jesteś.. pedofil i cymbał.. czytam dajel..

Gość czytam i pisze
No wlasnie mozna sie posmiac z podejcia niektorych do zycia... i do slubu z dziewica badz nie dziewica... No nie moge tego zdzierżyć...

...tyle osób pisze że ma znaczenie czy kobieta jest dziewicą...a ty dalej nie potrafisz w to uwierzyć...bo wierzysz tylko w to co ci pasuje....

Gość czytam i pisze
bauahahahaha, no ok ma znaczenie dla niektorych czy jest czy nie jest, ale zeby to byl klucz do malzenstawa, to juz smiech na sali

Gość czytam i pisze
Jaroo no pokazałes klase... :>

staram sie nei smiac, bo jestem w pracy, ale jesto prawie awykonalne... pawel, jak Ci tak bardzo zalezy na tym by Twoja wybranka byla dziewica, to musisz poczekac na sex z nia do slubu, bo inaczej to bedzie naruszona przed slubem a wiec nieczysta, wiec nie powinna wtedy miec bialej sukni i welonu (jesli juz sredniowieczne podejscie to sredniowieczne)... a do tego to przeciez to grzech smiertelny czy tam ciezki... nie wiem

...tylko używane panny mają inne zdanie od facetów...Ciekawe dlaczego...chyba wiem co jest dla mnie ważne a co nie ....i napewno nie chciałbym aby inny facet spuszczał się ...w matkę moich dzieci...Jak widzę wielu kolesi myśli tak samo....

Znajdź sobie jakąś 10latkę i pilnuj chłopie,pilnuj...

paweł- pytanie zasadnicze- masz tą laske-dziewice, tak? i jej nie tykasz fiutem, wackiem zwał jak zwał, tak? ale sam pieprzysz sie z innymi laskami czy nie, bo juz głupia jestem.. tzn. nie czy sam, czy z kolegą, tylko czy ty JĄ zdradzasz, używasz sobie ile wlezie.. zreszta jak ją tkniesz to cie zamkną , ale to inna sprawa, to teraz pomijam.. ciekawie sie robi.. ;)