Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

DAJE SObIE 60DNI ZMIENIAM NAWYKI ZYWIENIOWE

Polecane posty

Gość do paskud
nie rozumiem ,co wam przeszkadza,że anulka pyta o to i owo ?Fora temu służa,więc dajcie dziewczynie spokoj bo chcecei wariatki ją zakrzyczec

Gość do anulki
olej wpisy głupich,zawistnych ,pytaj ile chcesz i gdzie chcesz,odchudzaj sie tez jak wolisz,gówno im do tego

Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia:D jutro chyba pocwicze tez za dzisiaj

dzieki dziewczyny:)niektorzy sa chamscy TRUDNO...wlasnie pije wode niegazowana i wrocilam ze spacerku z kolezanka:)wiec luz sie czuje:)

Co tu tak cicho., czyzby wszyscy jeszcze spali??:) ja juz po sniadanku jestem, zjadlam sobie jajecznice z 2 jajek i bulke pelnoziarnista. A teraz pije sobie wode niegazowana A jak u was?

ja dzisiaj zjadlam na snaiadanie owsianke z chudym mlekiem:) i 2czerwone herbaty a teraz pije wode:)zaraz zjem sobie activie:)

Gość hej anulka
jak sie robi te owsianke??

owsianke kupilam w sklepoie taka zwykla bez dodatkow:)i bez cukru:)i jem z mlekiem pyszne a jakie sycace:)zjadlam z 10lyzeczek i juz nie moglam

Gość do anulka
to jest taka gotowa owsianka ?

Gość do anulka
jakiej firmy,ile gram? gdzie ,mozna kupic ?

Gość do anulka
Anulko a ile to ma kalorii w 100 gr ? dostanę to w jakims markecie typu Real?

Gość do anulka
i jeszcze spytam ostatni raz gdzie tego szukac,na dziale z kaszami czy zdrową zywnoscią? sorki za kłopot,pzdr

Gość o to krotko
dziękuję Anulko:)

kupilam sobie zielona herbate rozne smaki pomaraczowa,mietowa,mocna zielona,grejfrutowa,opuncja:)uwielbiam ta herbate

To moja dzisiejsza dieta poszla na marne:/ mama wziela mnie na kebaba:/ dzisiaj juz nic nie jem i ide na rower. A od wrzesnia zapisuje sie na aerobic polaczony z kick-boxingiem:)

a ja sie 3mam wsumie tak zawsze bede juz sie tego 3mac:)ale dopuszczam tez fakt ,ze czasem zjem cos grzesznego:)ale nie bede miala wyrzutow sumienia:)

Ja nie mam wyrzutow bo smaczne bylo:) u mnie w miescie jest najlepszy kebab na swiecie:) a nie jadlam juz z 2 miesiace wiec sobie pozwolilam

gratuluje Anulka zdrowego podejścia do sprawy :) ja już dawno sobie to uświadomiłam ;) chudnę jak szalona, ale nie tylko dzięki zdrowemu odżywianiu - bardzo dużo się ruszam i nie przekraczam 1300 kcal. i obowiązkowo hektolitry wody niegazowanej :) nie wiem, ile teraz ważę, ale w talii poleciały 3 centymetry :D aha, dodatkowo nie łączę białek z węglowodanami i jestem wege :D jeszcze raz gratuluję mądrej decyzji ;)

hej DZIewczynki:)dzikeki za wsparcie:)wlasnie pije sobie wode:)tak mysle czy isc zrobic sobie jeszcze pilling kawowy plus balsam na celluitus i folie na cala noc

Witam z rana:) ide dzisiaj sie zapisac z kuzynka na aerobic, a pozniej moze na basen skocze:) Zaraz ide sobie zrobic sniadanko, moje ulubione pomidorki