Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

zobaczcie co mu zrobiłam...

Polecane posty

skoro nie byliśmy prawdziwą parą to on nie miał prawa również mi robić wyrzutów kto mnie odwiózł do domu. A awantur wzcesnie o to nigdy nie było, tylko też już mu sie nieraz pytałam kto dzwonił czy pisał, też mi nie odpowiedział, le kłócic sie z nim nigdy nie kłócilam

Gość lusesitkaaaa
uważam ze autorka postąpiła bardzo dobrze i nie pozwoliła zrobic idiotki z siebie. W końcu o nic takiego sie nie zapytała aby on nie mógł odpowiedzieć, a skoro nie odpowiedział to jakieś tajemnice miał. Skoro ludzie są ze sobą w jakiś sposób to nie maja ze sobą tajemnic.

Gość Do ...nefrytowakotka
nie zgodze się z toba, nie raz pytam mojego faceta, kto dzwonil, czy przyslal sms-a i po prostu odpowiada, nie ma nic do ukrycia i odwrotnie ...

Do.... A ja zostane przy swoim zdaniu. Z jednym facetem mozesz miec tak i ok. Z innym nie wyjdzie. I istnieje jakis zakres prywatności. Jak chce, sam powie. Ja tak samo. Jeśli nie, trudno.

Gość przeciez ona
jest z nim od 9-ciu m-cy i chyba najwyższy czas zeby facet się zadeklarował. Uważam, że postapiła bardzo dobrze, bo jak dlugo mozna taki związek ciągnąć ? Tym bardziej, że zawsze ona się starala, jeździła ... czyli wychodziło na to, że jej zalezy a on tylko spija smietankę jak mu się ja dostarczy ... no ja dziękuję, nie tańczę... Przynajmniej teraz zrozumiała, że to nie ma sensu dalej to ciągnąć i sobie ułozy zycie z kimś kto ją kocha i dopiero zobaczy co to znaczy być kochana i kochać, powodzenia 🌼

do cholery co wy macie z tą prywatnością(nefrytowakota), prywatnosć to ja mogę mieć z sąsiadem a nie z kimś z kim jestem tak blisko. Ciekawe jaką Ty masz prywatnosć w swoim zwiazku, bo skoro jesteś tak tolerancyjna to pozwalaj swojemu facetowi również na spotykanie sie z innymi

Dorośniesz to zobaczysz - ludzie potrzebują prywatności i poczucia, że nie muszą się nikomu spowiadać. Na razie wyglądasz na cholernego niedojrzałego bluszcza. Jeśli jeszcze kilku facetów puści Cię w trąbę za zadawanie zbyt wielu pytań, to zrozumiesz o co w tym chodzi.

Gość Do ...Jako facet
A wiesz co ja tobie powiem, zakochasz się i może wtedy pogadamy, bo teraz opowiadasz bajki, a ja z wieku dziecięcego juz dawno wyrosłam ;)

Gość Widzę że na temat
prywatności się nie dogadamy, bo czytam co piszecie i ogarnia mnie śmiech Będziecie z kimś to się przekonacie ... Moja koleżanka tez uważa, że każdy musi mieć swoja prywatność, a wiecie na czym jej prywatność polega ? Jest z facetem 3 lata, razem mieszkają i od czasu do czasu ona ma małe romansiki na boku Jak on pyta kto dzwonił, gdzie idzie, z kim itd to się wścieka, że on nie ma do niej zaufania ... Więc dajcie spokój z prywatnościąbo ta prywatność nie raz ma różne oblicza ;) Nikt nie mówi, żeby w związku kogos kontrolować, bo to nie jest dobre, zaufanie trzeba mieć, to konieczne do życia jak woda, powietrze i tlen ... Ale tutaj w tym przypadku uważam, że dziewczyna postąpiła , wszystko ma swoje granice