Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinakB

Właśnie się dowiedziałam że mąż mnie zdradza.

Polecane posty

Gość przysłuchująca się74
czy gdyby nie poszli do łóżka to też odejdziesz? BO PRZECIEŻ NIE MASZ 100% PEWNOŚCI 99 to nie 100 a ten 1% CZYjest dla Ciebie ważny ? jeżeli tego nie zrobili ?

Gość Avantiave
biedna jesteś bo go jeszcze kochasz, może on też cię kocha tylko taki skok w bok to był

ale przecież to że sie całowali to już ból

Gość PaulinakB
Chyba miałoby dla mnie znaczenie że nie poszedł z nią do łóżka. Wtedy byłoby dużo prościej. Wiem jaki jest w łóżku, uwielbiamy się kochac. Gdybym wiedziała że z nią nie spał byłoby mi łatwiej.

Gość droga autorko
jesli wiesz gdzie ona mieszka to proponuje do nije pojsc i z walizakami meza i powiedziec, ze nie chcesz z nim byc , zeby go sobie przygarnela jesli chodzi o male miasteczko, to nie ty powinnas sie wstydzic tylko on, to on cie zdradzil i nie chowaj tego w sobie, powiedz, jak najwiekszej ilosci osob, powiedz tez z kim cie zdradza ostracyzm w malych maisteczkach ma straszna sile dzialania zadzwon tez do jego matki, powiedz jej ze on cie zdradza powiedz tez swoim rodzicolm i rodzenswtwu najgorsza sprawa to zostac sama z myslami i rozpacza ludzie, nie sa zlmi, pomoga ci glowa do gory

Paulinko prosze Cię... zamknij ten komputer i wyjdź na świeże powietrze - otrzeźwiejesz. Wtedy myśli są normalne - nie podburzane przez obce kobiety. Jesteś dorosłą Kobietą , żoną i matką. Wszystko dotąd robiłas rozsądnie więc tę sprawę też załatwisz rozsądnie - bez podpowiedzi obcych. Ty musisz zdecydować - SAMA! Pogadaj po powrocie ze spaceru z męzem! A teraz PA!

Gość PaulinakB
Właśnie ten wstyd mnie ogranicza, boję się że wszyscy wiedzą. Tak to małe miasteczko, plotki szybko się rozchodzą. Głupio mi przed moimi rodzicami, jeszcze nie czas by o tym mówic.

Gość PaulinakB
Nie chcę nigdzie wychodzic, piszę tu bo nie mam z kim pogadac. Lubię czytac opinie innych. Widzę że niektóre kobiety przeszły wiele, wybaczyły ja narazie nie mam na to siły.

Paulina jak piszesz o swoich przeżyciach to tak jakbym sama to pisała.Tez kocham meza bardzo,tez wstydzilam sie ludzi , bo myślalam , ze wszyscy wiedzą oprócz mnie, też chcialam go zostawic od razu definitywnie, bez rozmowy, też wyobrazałam sobie rózne rzeczy.Ochłoń troche i pogadaj z nim.Zobacz co ma do powiedzenia i wtedy podejmij decyzję......

Gość a Twój mąż wie że Ty wiesz
sorka ale nie czytałam wszystkich wypowiedzi

Gość droga autorko
czy ty juz podjekas decyzje czy chcesz z nim zostac czy nie? zdrada boli, cholenir z doswiadczenia wiem, ze ze zdradzajacym facetem nie mozna postepowac za miekko, tak jak toba wstrzasnela jego zdrada, tak ty musisz nim wstrzasnac znajdz kogos z kim bedziesz mogla pogadac i naprawde nie ma sie czego wstydzic, to on cie zdradzil i zranil

Gość chuja takiemu ukręcić a nie
wybaczać

no więc musisz być pewna! jakoś to sprawdzić kiedyś coś takiego przeżyłam i to było "tylko" całowanie MUSISZ BYĆ PEWNA CO ZROBIŁ ŻEBY O TYM ROZMAWIAĆ bo zapytasz spałeś ?a on powie że nie może skłamać to Ty masz wiedzieć co zrobił a nie on ma Ci powiedzieć

Gość PaulinakB
on nie wie że go widziałam, dziewczyny to było dopiero wczoraj a dla mnie już cała wiecznosc.

Gość zanim go zostawisz
a dlaczego masz udawac ze nic sie nie stalo??!! zapytaj go gdzie byl wczoraj i co robil, dlaczego nie byl u matki skoro tak ci powiedzial, nie jestes ciekawa co ma do powiedzenia?? tylko wyrok zaoczny ucieczka z dzieckiem z domu i co jeszcze?a n ajlepiej wymien zamki w drzwiach wtedy on zacznie te rozmowe :)

Gość PaulinakB
ale tego czy z nią spał to się nigdy nie dowiem. Wiem jedno nie wrócił na noc do domu, wieczorynki przecież razem nie oglądali. Nie spałam całą noc, miałam nadzieję że wróci. Rano nie mogłam opanowac łez nawet przy dziecku.

facet i tak się nie przyzna do zdrady, choćby go kroili w paseczki.Musisz miec namacalne dowody.....

Gość no to super że nie wie
Powinnaś zrobić zasadzkę perfidną...albo iść do niej kiedy on tam będzie i przyłapać na gorącym uczynku, albo podejść go i powiedzieć, że wiesz wszystko od jakiegoś anonima.

Gość no to super że nie wie
zapytaj co teraz???Jak on sobie to wyobraża?Znajdziesz sobie faceta godnego, nie bądź głupia, olej go

autorko ktoś tu powiedział mądre zdanie. Idż do niej z jego rzeczami. I niech jak najwieksza liczba osób o tym wie. Wierz mi byłam w podobnej sytuacji i nikt nie chciał mi uwierzyć bo on wszystkiego sie wyparł i naopowiadał o mnie niestworzone historie. skontaktuj sie z jakaś koleżanka. powoedz jej o wszystkim. potem idzcie tam razem. niech poczuje w jednej chwili że zawalił mu sie świat. upokorzysz i jego i ją. a jesteś silna osoba. nie masz sie czego wstydzić.to on powonien sie wstydzić

Gość PaulinakB
Czuję że nie dam rady. Chyba nie chcę się dzisiaj z nim spotkac. Boję się mojej reakcji.

Gość droga autorko
zgadzam sie,ze najlpeij byloby zlpac go an goracym uczynku, np jak od niej wychodzi faceci to tchorze i w takich sytuacjach klamai jak znut, wiem, bo przezylam taka sytuacje, najgrsze jest to, ze tak bardzo chciala mu wierzyc, ze az uwierzylam najlepiej byloby do niego podejsc, wtedy gdy calowal tamta kobiete i spytac spokojnym glosem kiedy przyjdzie do domu zabrac swoje rzeczy tylko radykalne posunieca potrafia otrzezwic faceta

Gość PaulinakB
chciałabym miec taką osobowosc, a ja zacznę to w sobie tłumic. Może jeszcze za szybko, niech emocje trochę opadną. Najpierw byłam zła, wydawało mi się że wiele mogę. Teraz jestem bardzo słaba.

Gość zanim go zostawisz
a jakiej swojej reakcji konkretnie sie boisz??

on sie wyprze wzystkiego jeśłi tram nie pójdziesz teraz i jeszcze z ciebie zrobi winna. jego matka też powinna wiedzieć ze zasłaniając sie nia zdradza cie. Inaczej bedzie miał czas by wymyślić sobie alibi i cała wine zwali na ciebie że panikujesz. wtedy nie tylko poczujesz ból ale i dotkliwa bezradnośc. zabierz koleżanke weżcie cześc jego rzeczy i do niej z pozdrowieniami od jego mamy

Gość PaulinakB
że skończę z nim ostatecznie, że to będzie koniec.

Gość zanim go zostawisz
no przeciez chcesz go zostawic przeciez cie zdradzil przeciez nie mozesz tak tego zostawic ;)

Gość PaulinakB
Nie ja chcę, ale on sam za mnie zdecydował. Do wczoraj był mi najbliższą osobą na świecie. Wszystko bym dla niego zrobiła, a on tak mnie rozczarował. Nawet nie miał powodów, żeby mnie tak poniżac.

Gość droga autorko
z doswiadczenia wiem, ze musiz mu dac do zrozumienia, ze to konieci ze powiniene poniesc konsekwencje swojej decyzji tylko to go otrzezwi i wtedy zobaczysz jak zareaguje- czy jest gotow byc z toba i zaczac wszytko od nowa, czy tezchce byc ze swoja kochanka ( co jest dosc malo prawdopodobne, kochanki sa atrakcyjne dopoki sa tajemnica na boku, potem przestaja byc) jesli bedzie chcial wrocic, wtedy mozecie porozmawiac i zdecydowac co dalej teraz anjwazniejsze, zeby wiedzial, ze ty wiesz i nie zgadzasz sie na takie ciebie traktowanie najgorszym dla ciebie rozwiazeniem jest czekanie na niego w domu i udawanie, ze nic sie nie stalo,

to nie musi byc wcale koniec ale kubeł zimnej wody. ty jesteś teraz gora on jest winny nie ty. musisz mu to pokazać. Ze zdradzającymi facetami nie wolno sie cackać. powinnas znalesc w sobie siłe i pojśc tam. wiem że boisz sie widoku że są razem ale przejdz przez to. on musi sie pozuć zaszokowany. oddajac mu rzeczy powiedziałabym mu jeszcze że skoro on rozpoczął nowe życie z kim innym to ty też zaczniesz ale tym razem z FACETEM. zobaczysz jak pogna do ciebie. jJeśli od razu poczuje ze wiedzac o wszystkim nie podejmujesz konkretnych kroków i sie z nim obchodzisz jak z jajkiem będzie wiedział ze teraz może zrobić z toba i tobie wszystko