Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinakB

Właśnie się dowiedziałam że mąż mnie zdradza.

Polecane posty

tak sobie czytam powoli.. Czy ty nas czasem nie podpuszczasz? nie robisz akurat jakichs badań sondażowych? jesli jestes osoba na stanowisku to chyba umiesz podejmowac decyzje.. wiec podejmij decyzje, a nie wyplakujesz sie tutaj.. Nikt za ciebie decyzji nie podejmie.. to tylko twoja sprawa jak postapisz.. nawet nie chce wiedziec jak sie to skonczy..

kokuś jak masz gadać takie rzeczy to nawet sie nie wypowiadaj. Świat jest pełen ludzi bez uczuc i nie myśl że zrobisz na kimś wrażenie pokazując że jesteś jednym z nich

Gość PaulinakB
Astica, nie pójdę do niej. Ja mam taki charakter że bym się speszyła. Wolę załatwic to z nim. Powiem mu że wiem o wszystkim, nie będę udawac idiotki.

to wymaga oczywiście odwagi i determinacji by tam pójśc. rozumie że teraz jesteś w szoku i że to nie łatwe. A o ktorej twój mąż zaplanował powrót do domu?

Gość PaulinakB
Kokuś, umiem podejmowac decyzje. W sprawach bankowości mogę Ci pomóc, bo się na tym znam. Nie wiedziałam do tej pory jak to jest byc zdradzoną żoną, teraz się dowiedziałam. A tutaj się poprostu uczę jak sobie z tym poradzic. Rozumiesz?

Gość PaulinakB
No nie wiem kiedy przyjedzie ale na 20 ma isc na służbę to chyba wpadnie chociaż po to żeby się przebrac.

astica - wlasnie mi to uswiadomilas.. jestem czlowiekiem bez uczuc.. tak jest latwiej..

kokuś wiec skoro to już sam o sobie wiesz wiec uciekaj z uczuciowego bo to nie twoja działka i nie znasz sie na tym- sam to mówisz

Gość zanim go zostawisz
tutaj sie tego nie nauczysz poczytaj lepiej w spokoju sposoby zdradzonych żon ok str 1000 albo zycie po zdradzie apropos zachowania wobec męża, w takim szoku kazde twoje zachowanie wobec meza bedzi usprawiedliwione :)

masz racje.. to nie miejsce dla mnie.. ale mimo to zycze Paulinie zeby jej sie powiodlo... z mezem lub bez niego.. trzymajcie sie..

Gość a ja na twoim
miejscu bym poszla wtedy za nimi-i byloby wszystko jasne-tak zrbila moja mama,wiedziala o ochance ojca-posledzila go po pracy(on sie wypieral,ze ja zdradza) i weszla z ojca siostra do klatki schodwoej tuz za nimi-tak byli soba zajeci,ze nawet nie zauwazyli,bo sie nie spodziewali,ze moze byc taki numer.jestes góra(o ironio!)w tej sytuacji,bo Ty WIESZ O NIEJ,A ON NIE WIE,ZE TY WIESZ.Spróbuj to wykorzystac:))pozdrawiam

PaulinakB to chociaż zadzwoń do jego matki pod pretekstem skontaktowania sie z mężem albo/i napisz coś na jego komórkę żeby dac mu juz do zrozumienia że coś nie gra. oni sie teraz wspaniale bawia razem. pozwolisz na to? Zepsuj im te zabawe bo im sie to nie należy. Siedzisz teraz i sie stresujesz a oni? zabawa w najlepsze. napisz coś w stylu WIEM TO CO POWINNAM DAWNO WIEDZIEC

Gość aloppp
mowisz ze na tym samym osiedlu, widzialas jak szli do niej! ja bym normalnie nie wytrzymala i tam poszla, przyalapalabys na goracym uczunku

Prosze Cie. nie bdz cierpietnicą. pozwalasz im teraz na najlepsza zabawe a sama siedzisz i cierpisz. Dlaczego to robiszs? Prosze cie zrob coś z tym przynajmniej przerwij im ta zabawe bo nie moge słuchać o takiej niesprawiedliwości

Gość akurat akurat
Jak zadzwonisz i mu przeszkodzisz to sie dowie że juz wiesz.. i bedzie ostrozniejszy.. tak wszystko odkręci że nic już nie zrobisz i zostaniesz z nim, z poczuciem, że jesteś kolejna zdradzoną żoną..

Gość dorga autorko
masz szczescie w nieszczesciu, ze ich zobaczylas ze wiesz z kim zdradza cie twoj maz ze wiesz gdzie ona mieszka moi zdaniem powinnas to wykorzytac wiekszosc z nas dowiaduje sie od zyczliwych, lub cos podejrzewa a nie ma dowodow wiem, ze to boli, ze nie chcesz sie upokorzyc przed tamta kobieta gdy twoj maz wroci do domu i gdy mu powiesz, ze wiesz, musisz byc przygotowan na to, ze on bezczelnie bedzei sie wszytkiego wypieral a nawet wmawial ci ze masz apranoje i ze sobie cos ubzduralas idac tam nie dasz mu szansy na brniecie w klamstwo to bedzie dla niego kubel zimnej wody gdy on wroci do domu przytuli cie, i bedziesz chciala wierzyc, ze wszytko jest jak dawniej, moze nawet zamkniesz sie w sobie i nie odwazysz sie jemu powiedziec, ze wiesz bedziesz cierpiec jeszcze dluzej w samotnosci

Gość akurat akurat
będzie Cię to gryzło całe życie... nawet jak powiesz, że mu wybaczyłaś to i tak będziesz o tym pamiętać.. i to najmniej spodziewanych momentach.. np. jak bedziesz mu podawać talerz zupy.. i przez moment pomyślisz że powinnaś mu tym talerzem dać w pysk..

paulina po pierwsze współczuje po drugie jesli Cie zdradza odejdz, wiem, ze to trudno, ze może trzeba dać szanse, ze może nigdy nie zawodził, ale żyje się raz. Chciał się bawić, kłamać (jadę do matki) i nie liczył się z konsekwencjami. Dla mnie nie ma teorii, że to \\\"tylko pocałunki\\\", ciekawe ilu mężczyzn pozwoliłoby na obściskiwanie się ze znajomym-nieznajomym z okolicy?? Jesteś niezależna osobą, myslisz że dla Ciebie to już koniec? Że nikogo nie możesz zainteresować? A gucio, jestem pewna, że za jakiś czas będziesz kochała znów i bedą Cie kochac. Dziwi mnie to że on nie próbuje się z Tobą kontaktować? Wyjechał niby do matki i nie boi się, że tam zadzwonisz? Choć wiem, że trudno to nie przejmuj się \\\"co ludzie wiedzą lub widzą\\\", to on się powinien wstydzić i ta jego panna. Ty pokaż klasę, że nie z Tobą takie numery. I też uważam, że porozmawiaj z kimś (przyjaciółka), będzie Ci lżej. Trochę uważam, że jeśli zaczniesz rozmowę po jego powrocie w niedzielę to on się wyprze. Źle widziałaś, był u mamy, dziękował koleżance za przysługę, posłodzi i dalej nic nie będziesz wiedzieć a on pozamiata pod dywan.

Gość tez zdradzona zona
chociaż było to cholernie trudne - ja wybaczylam, a o jego zdradzie nie myślę wcale. myślałam przez ok 3 lata. najpierw dzień w dzień, a potem coraz rzadziej wiem co czujesz. ja tez sie nie spodziewalam. na twoim miejscu bym go obserwowala - zobacz jak sie zachowuje. nie mow mu odrazu. prawdopodobnie się wyprze, a Ty wtedy stracisz pozycję - sprobuj wybadać ile to trwa, jak często się spotykają. zbieraj dodwody. na pewno się przydadzą - jeśli zdecydujesz się rozwieść - w sądzie będą jak znalazł. a jeśli nie chcesz rozwodu - przynajmniej będzesz wiedziała jak długo Cię okłamuje. a to czy mu wybaczysz to zupełnie inna sprawa. najpierw wybadaj sytuację! musisz być silna! wywrzeszczenie, że wiesz co ci robi sprawi, że będzie tylko bardziej ostrozny, ale raczej nie przerwie tego romansu...

Gość PaulinakB
właśnie dzwoniłam do teściowej i on tam był dzisiaj rano. Mówiła że już wraca do domu, 90 km więc za godz będzie. Boję się jakbym miała ducha zobaczyc, ręce mi się trzęsą.

Gość dorga autorko
za 45 minu iddz pod jej blok i zlap go jak bedzie stamtad wychodzil teraz juz wiesz, ze tesciowej nie mozesz ufac

Gość PaulinakB
też zdradzona żona..., ale jak wybaczyłaś, nie myślisz już o tym, nie przypomina Ci się to. Nie boisz się że zrobi to znowu?

Gość tez zdradzona zona
a dlaczego teściowej nie może ufać? przeciez powiedziała, że był u niej RANO. a nie w nocy????

Gość PaulinakB
nie no co ty, pewnie był rano. Teściowej wierzę. Nie dorabiam teorii spisku.

Gość droga autorko
o co chodzi z ta tesciowa, on nie mial byc u niej na kilka dni? czesto mu sie zdrza nie spac w domu w nocy?

Gość PaulinakB
Powiedział mi wczoraj że jedzie do matki. Nie zdarza mu się często nie spac w domu, ale pracę ma zmianową więc teraz to już nie wiem jak te zmiany wyglądają. Ufałam mu nigdy nie zaglądałam w jego grafik. Mówił że idzie na noc to OK.

Gość PaulinakB
nie nic jej nie powiedziałam. Mówiła że był, ale już pojechał do domu.