Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Witam🌻 Dea🌻 dla naszej solenizantki moc najserdeczniejszych zyczen i duzo 👄 z bukiecikiem🌻 przesyłam ,no popatrz jak to szybko minelo:)...ciekawam czy mimo dietki skusisz sie na kawalek torcika:P Rudamaxi🌻...to taki banał ,ale naprawde czas leczy rany i wiem ze teraz Ci ciezko sie podniesc,ale musisz znalezc siły chociazby dla Twoich dzieci,dla nich jestes najwazniejsza i na pewno czuja ze z Toba cos sie dzieje i pewnie tez nie daja sobie z tym rady...wiem ze nie idzie tak od razu, jednak malymi kroczkami musisz wrocic na stare tory,bedzie inaczej i nikt nie karze Ci zapominac ale musisz zyc dalej!!!....sorki ,ale to tak z glebi serca,jesli Cie urazilam to przepraszam,pisze bo przezyłam podobne straty i wiem cos o tym jak sie trudno podniesc i ze wszystko dookola denerwuje i czlowiek sie zastanawia czemu to mnie sie przytrafilo,ale po jakims czasie idzie zaczac na nowo...juz takie to nasze zycie ,ze jednych witamy na swiecie innych musimy pozegnac... Zielle🌻 mnie sie nie spodziewaj ,bo ja juz nie mam konta na NK... Erato🌻 no to spoznione ,ale szczere zyczenia rocznicowe ,by sie Wam razem wiodło jak najlepiej jeszcze wiele lat...🌻 i serdeczne dzieki za stronke zmiejszajaca fotki,rzeczywiscie bardzo prosta w obsludze i juz nie bede musiala wykorzystywac Kaszubki:P Kaszubko🌻jak tam praca nad filmikiem,z niecierpliwoscia czekam:P...jesli pogoda dopisuje to jeszcze poczekam ,a Ty korzystaj ijak najczesciej wychodz z domu,bo niedlugo znowu bedzie atak turystow:) no to tyle na razie...u mnie troszke burzowo w kontaktach z M,wiec cicho w domu :):P...ciekawe jak dlugo tym razem wytrzymam:) 🖐️i milego dzionka wsiem....

Dzień dobry 🌼 Annapo - wszystko mi się pozmieniało - mąż zaczął pracować [co drugą nockę - praca sezonowa] godziny teraz płyną inaczej - czas błyskawicznie przelatuje... no i to poszukiwanie odpowiedniej piosenki... już tyle ich wysłuchałam... dziś dopiero złapałam coś, co mi się spodobało i tu znowu problem :D bo to w tej chwili trzy piosenki... a może dojdzie i czwarta. jest też następny problem - można fotki podzielić - cześć - same dzieci... inne - wszyscy uczestnicy, jeszcze inne - głównie Wy - to znaczy te fotki, ma których jesteście. Ech - osiołkowi w żłoby dano. Dea 👄 ale ten rok szybko przeleciał - niech Córeczka dobrze się chowa - a to dla niej 👄 👄 👄 👄 Ruda - powtórzę za Annapo - czas leczy rany ----- i pamiętaj o dzieciach,

dzwczyny nibyto wszystko wiem przezylam juz smierc brata i tat a jednakteraz tak jest jakos koszmarnie inaczej ziele to ja

Witam....skro swit:D spijcie sobie spokojnie ,ja tylko tak weszlam ,bo syn ma kompa wlaczonego,ale juz uciekam...miłego dzionka zycze wsiem🖐️... Ruda🌻...bardzo dzieki za martini tyle ,ze ja o tej porze juz grzecznie spałam,korzystajac z okazji ,ze Maly spi,wiec wybacz ,ale moze innym razem sie zalapie:P... Kaszubko🌻 filmiki doszly i sa bardzo udane ,z reszta jak zwykle ;)

🖐️ Wrocilismy szczesliwie i melduje sie na starych smieciach :) ... czytanie i obszerniejsze pisanie bedzie musialo poczekac, ale zapraszam jutro rano na kawe to se poplotkujemy ;) Buziole kochane 😍 !! 😘

Witam kobietki 🖐️ Właśnie wróciłam z koncertu Kultu, było super. Pojechałam z moim synem. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy. Moje dziecko po raz kolejny mi zazdrościło jak mu powiedziałam, że mamusia tak się bawiła za młodu :-P Mieliśmy bardzo ochronę, bo był z nami kolega ze swoim bardzo barczystym kumplem, mój mąż mógł być o nas spokojny :-D A teraz idę spać, bo jutro będzie ciężka pobudka. Dobranoc 👄

Witam wszystkie Panie, kawka już na stole, nowy dzionek czas zacząć :) Dziękuje za dołączenie do mnie na nk - zapraszam inne osoby! Pozdrawiam🌻

Witam🌻 Rebeko🌻 witamy z powrotem na starych smieciach,pewnie na razie masz sporo na glowie ale jak znajdziesz chwilke to sie zamelduj... u mnie chmury i dosyc chlodno i w dodatku ktos wpuscił pana lenia...oj bedzie ciezko ,ale nie ma wyjscia trzeba ciagnac ten wozek... na razie posyłammoc 🌻 na poczatek i miłego dzonka wsiem zyczac uciekam pogonic tego nieproszonego goscia....

WItam 🖐️ Zawalona praca od rana jestem bo w pracy mamy maly sajgon i musialam z marszu za robote sie brac :O... moze uda mi siezagladnac po poludniu na dluzej ... Narazie buziam Was wszystkie 😘 !!

Dzien dobry :) Przeganiamy pana Lenia ;) zakasujemy rękawy i zabieramy się do pracy :P Kawę stawiam i drożdżówę ;)

Wesoła 🌻 ciezką walke stoczylam z tym panem i na razie wygrywam ,ale co sie namorduje to moje,dlatego mimo takiej delikatnej dietki ugryze kawaleczek drozdzowki na wzmocnienie:P i pedzem dalej gonic draba...tym razem z zelazkiem w reku... Rebeko🌻 tego sie moznabylo spodziewac po takiej długiej nieobecnosci,ale pamietaj ze my tez stesknione czekamy:P...

Macie tez te sliczna reklame pani ktora juz nic nie jada,bo ja jak to widze to mi sie zbiera na mdlosci i w ogole powiem ,ze do kafeterii nijak mi to nie pasuje:(...

Dzień dobry 🌼 Wróciłam [dość szybko] ze spaceru... zimno, za zimno jak na tą porę roku. Annapo - u mnie lenia w tej chwili nie ma, za to zawitał Pan Śpiący - jestem w jednym ziewaniu. Różne reklamy się pojawiają - jeśli mogę - usuwam. Rebeka - zaraz z urlopu do pracy - trochę za szybko - nawet porządnie wypocząć nie mogłaś. Wesoła - ja dostawię jeszcze truskawki z bitą śmietaną. Zielle - coraz rzadziej na topik wpadasz - już nie masz tyle czasu? Goja - tamte czasy były inne i miło się je wspomina.

Kaszubko - aż tak rzadko to tu nie wpadam. Annapo - ja też dzis miałam lenia, z trudem wstałam do pracy, a potem też było pod górkę, Rebeka - czy można wiedzieć gdzie pracujesz, bo z tego co przeczytałam, ,to mieszkasz za granicą.

🖐️ Kochane Dzien dobry,widze,ze wszystko wrocilo juz do normy i wszystkie panie juz zawitaly do nas-no moze poza Dea-Dea !!! gdzie jestes? Weekend jak to weekend-duzo whiskey,duzo spiewu a poza tym byl mily i uroczy.Starszy synus zabral brata do siebie,wiec mielismy z M wiecej czasu ...:D Rebeko 👄 Witaj po urlopie. Annapo 👄 Slicznie dziekuje za zyczenia,naprawde byl to mily czas ale bardziej obchodzimy nasza pierwsza rocznice,ta jakas taka slabiutka.hihi- a pana lenia przegon na dobre. Kaszubko 👄 Oj Kochana tyle wiadomosci masz? hhiiii,kiedy to wszystko odbierzesz,ale obiecuje sobie wyslac @ do Ciebie z zapytaniem,czy nie sklecisz mi pare filmikow z fotkami.Oczywiscie utwor juz mam. Ziele 🌼 Tak to juz jest,najpierw sie duzo pisze a pozniej czasu mniej :D przetrwaja tylko najwytrwalsi. Goja 👄 Wiesz u nas w zeszlym tygodniu bawili Limahl i Kajagogo,fajnie tak ale jakos nie mielismy ochoty jechac ale bylo blisko,swietnie,ze sie wybawilas. Wesola 👄 No dzieki za drozdzowke,przy takich pysznosciach na pewno nie schudne. Ruda 👄 Podpisuje sie pod wypowiedziami,nic wiecej juz nie mozemy dodac.Badz silna. Kobietki zycze wam milego dnia a ja zaraz spadam po M.Bylam dzisiaj na rozmowie o pracy,czekam do konca tygodnia na telefon. Sunus mlodszy wlasnie jest na spotkaniu (praktyki)zaczyna za dwa tygodnie. oki to na tyle papaaa.

A u nas chyba październik - jutro ma by 13 stopni :(. Erato napisz coś o tej rozmowie. Mnie też niedługo czeka szukanie pracy, gdy osoba, którą zastepuje wróci ze zwolnienia.

Witam🌻... stawiam kawke w termosie i na razie zyczac miłego dnia uciekam ....jednak prosze o trzymanie kciukow za mnie bo czekaja mnie zakupy z synem,w poniedzialek jedzie na 2 tygodniowe kolonie i musze go ubrac:P...a to wymaga ode mnie spooorej dawki cierpliwosci o kasie nie wspomne... Zielle u mnie tez podobnie,moze to Cie troszke pocieszy... no to 🖐️

🖐️ 😍 :) Wpadam do Was kawe Wam postawic i moze w koncu kilka slow napisac...moze mi sie uda nadrobic te 3 tygodnie ;)....? Wakacje i po wakacjach :(... udaly sie CUDNIE :)... chrzciny i wesele super, w tak zwanym miedzyczasie odwiedziny u rodziny (przyjemne ale na diete niekorzystnie wplywajace :D ) Spotkanie w Krapkowicach wspominam z lezka w oku 😘 mimo ze bylam praktycznie po nieprzespanej nocy... naprawde poczulam sie jakbysmy sie znaly osobiscie od kilku lat :) A na koniec, dzien przed wyjazdem, zafudnowalam sobie impreze z kumpelami ze Studium Nauczycielskiego z ktorymi nie widzialam sie od skonczenia szkoly i tez bylo super :) Objadalam sie przez te 3 tygodnie do wypeku samych dobrych rzeczy no i zrobialm sobie "diete sledziowa" :P ... zjadlam ladnych kilka kilo sledzi w smietanie i nawet nie staje na wadze bo sie najnormalniej w swiecie boje :D.... Ala super zniosla i podroz i pobyt, pieknie sie zaaklimatyzowala, od ciotek, wujkow, kuzynek i kuzynow nie mogla sie odpedzic, nauczyla sie nowych slow i pozowac do zdjec :D i wyszly jej dwa nowe zeby :) i na horyzoncie pojawily sie dolne trojeczki (nie ma nawet kilku tygodni spokoju, bidula :( ) .... No i rozpuszczona po tych 3 tygodniach jak dziadowski bicz :O :D ... juz spowrotem nad Nia pracujemy i mam nadzieje ze za kilka dni bedzie wyrazna poprawa :)... Podroz do Pl mielismy super ale za to powrotna juz z przygodami .... zaczelo sie jeszcze przed wyjazdem : mama miala wyjezdzac autokarem 4 godziny przed nami i .... autokar jej uciekl :O.... W firmie transportowej pod ZADNYM numerem telefonu nie bylo nikogo (czyli norma jak na sobote po poludniu :( ) wiec z kuzynem probowali zlapac autokar na postoju w Katowicach ale (zadzialalo chyba prawo serii :O ) za Pszczyna mu sie auto zepsulo i do Katowic juz nie dojechali... wzywali pomoc drogowa, drugiego kuzyna na ratunek, auto trzeba bylo holowac... Poczekalismy na Nia i w rezultacie wracala z nami tyle ze musielismu czesc bagazy zostawic (miedzy innymi rowerek ktory Ala dostala od drugiej babci, snifff :( ) Fatum chyba nad nami latalo bo zaraz na poczatku trafilismy na jakis objazd w Czechach odcinek Frydek Mistek Nowy Iczyn jechalismy ponad godzine przez malownicze pola i wioski :O ... a o 24h00 utknelismy w korku istalismy prawie 3 godziny :( bo byl wypadek i autostarde zamkneli ... Pozniej juz bylo ok ale dotarlismy do domu na ostatnich nogach i oczach ;) ... jedna Ala jak skowronek bo prawie cala podroz przespala :D Mama dzwonila wczoraj do firmy transportowej...i okazalo sie ze zmienili godzine odjazdu, ale nie raczyli jej o tym powiadomic :O... normalnie rece, nogi i wszystko inne opada :O... Obiecali ze sprawe wyjasnia .... tylko ja sie zastanawiam co tu, qrde, jest do wyjasniania !?!?! Ciekawe co by zrobila gdybysmy wyjechali dzien wczesniej i gdyby musiala szukac na gwalt jakiegos transportu ? Wiedziala ze na Nia poczekamy ale i tak Co sie biedna nadenerwowala to jej :( Zdjecia (ze spotkanie i nie tylko ;) ) oczywiscie Wam posle tylko .... nie moge plozyc lapy na aparacie foto :(.... pewno lezy lezy GDZIES bezpiecznie schowany zeby Ala go nie dopadla :P...albo przy goraczkowym przepakowywaniu bagazy wyladowal w walizkach mamy... ?Znajdzie sie :) ... oby szybko bo sama mam ochote fotki na normalnym ekranie poogladac :) Kaszubko 🌻 - slicznie dziekuje za przesylki !! Fajna ta kamerka, co ? Moglas dzieki niej choc w jakis sposob byc z nami :) Ania 🌻 - musze Was (Ciebie i Twojego M) goraco przeprosic !!!! Zgadalam sie z M, i okazalo sie ze w nie zaplacil w pizzerii za moja kawe ! Cala reszte z tego co pamieta zaplacil, ale nie zauwazyl ze kawe pilam i chyba poszlo to na Wasz rachunek :( !!! Mam wiec u Was dlug ... i bede sie upierac zeby go jak najszybciej splacic ;) :) Jeszcze raz przepraszamy 😘 !!!! Goja 🌻 - gratulacje dla syna ! Moj M po spotkaniu stwierdzil : "bardzo fajni ludzie, chyba sie naprawde musicie lubiec ze niektore taki kawal swiata przejechaly zeby sie spotkac" :) Wesola 🌻 - "nic dwa razy sie nie zdarza" ... to zdanie na dlugo mi w pamieci pozostanie :) mistyczna kobieto :) Wielki uklon dla Ciebie za te przejechane kilometry !! Dea 🌻 - przegapilam roczek ale mam nadzieje ze mi kawalek torta zostawilas ;) :D ? Duza [kiss) dla solenizantki i serdeczne zyczenia zdrowka i dni wypelnionych zabawa i usmiecham ! Zalowalam bardzo ze nie moglas sie na spotkaniu pojawic... ale ciesze sie ze sie imprezka udala :) Rudamaxi 🌻 - nie gniewaj sie ze tak pisze, ale mysle ze powinnas wrocic do normalnego zycia, do dzieci ktore Cie potrzebuja, stanac twardo na nogi ! Rozumiem ze cierpisz ale mysle ze powinnas sobie pozwolic na wyplakanie sie na ramieniu jakiejs bliskiej osoby ... takie catharsis pozwoli Ci "pozegnac" A i zaczac nowe zycie.... Pisze "nowe", bo oczywiscie teraz wszystko bedzie inne ale to wcale nie oznacza ze gorsze ! Glowa do gory kochana !!! 😘 Rzena 🌻 - jak postepuje remont ? Niewazne ze narazie plac budowy :P jeszcze troche i bedziecie mogli sobie usiasc na slicznej nowej kanapie i podziwiac rezultat.... wiesz jaka to bedzie radosc !? Sciskam mocno Ciebie i Twoich facetow :) Zielle🌻 - pracuje w Paryzu a mieszkam na jego poludniowym przedmiesciu :) Dzieki za fotke, mialo Ci wiedziec :)... zrewazuje sie juz tymi z Pl :) Troche sie rozpisalam ;) jka kogos pominelam to przepraszam ale mam troche jeszcze metlik w glowie... Przywiozlam ptasie mleczko i sliwki w czekoladzie ... wiem ze to dla Was nic nowego ale moze sie ktoras skusi i pczestuje ;) Zycze milego dnia i obiecuje ze bede sie juz teraz starala regularnie zagladac :) Buziole !!

Annapo 👄 trzymam kciuki. Erato 👄 to czekam na Twój @. Coś na wesoło: Trzech gości w hotelu zadzwoniło po room servis i zamówiło dwie duże Pizze. Delivery boy wkrótce je dostarczył razem z rachunkiem na $30,00. Każdy z gości dał mu banknot $10,00 i chłopak wyszedł. Na razie wszystko jasne. Kiedy delivery boy daje kasjerowi te $30,00 ten mówi mu, że zaszła pomyłka. Rachunek powinien być tylko na $25,00, a nie na $30,00. Kasjer daje chłopakowi pięć banknotów $1,00 i mówi mu żeby zaniósł je z powrotem trzem gościom, którzy zamówili pizze. Na razie wszystko OK. W drodze do ich pokoju chłopak wpada na pewną myśl. Przecież oni nie dali mu napiwku, więc kalkulując iż i tak nie da się podzielić tych $5,00 na trzy równe części, on zatrzyma sobie $2,00 jako napiwek, a im zwróci $3,00 . Jak dotąd wszystko all right. Chłopak puka w drzwi i jeden z gości otwiera. Chłopak wytłumaczył jaka zaszła pomyłka i daje mu $3,00 po czym odchodzi ze swoimi $2,00 napiwku w kieszeni. Teraz zaczyna się zabawa! Wiemy, że $30-$25=$5 Co nie? $5-$3=$2 Prawda? No to w czym jest problem? Wszystko się zgadza? Niezupełnie. Odpowiedzcie na to: Każdy z trójki gości dał początkowo $10,00. Każdy dostał z powrotem $1,00 reszty. To oznacza, że każdy zapłacił $9,00 co pomnożone przez 3 daje $27,00. Delivery boy (czyli "chłopak") zatrzymał sobie $2,00 napiwku. $27,00 plus $2,00 równa się $29,00. Gdzie do jasnej jest jeszcze jeden dolar?

Erato 😘 - no wlasnie, wiedzialam ze o kims waznym zapomnialam !!! Trzymie kciuki za prace ! No i czekam caly czas na ta obiecana wiadomosc... a moze czegos nie doczytalam ....?

Kaszubko - chyba dla Twojej wnuczki, tej informatyczki ten dowcip z $ nie jest zagadką? ;)

Witam 🖐️ Ja bardzo pracowicie rozpoczęłam tydzień i czasu na nic nie mam. Jutro jadę na dwudniowe szkolenie muszę wstać o 4:30!!! Nie pamiętam nazwy miejscowości ale gdzieś w okolicach Poznania. Piątek też już mam dosyć "ciasno" zaplanowany. Nie mogę doczekać się weekendu. Rebeko 🌻 cieszę się, że dojechaliście szczęśliwie do domu. Kaszubko 🌻 dziękuję za przesyłki. Zdjęcia i filmik super jak zwykle :-) Annapo 🌻 też mnie to samo czeka, mój syn wyjeżdża 30.06 :-) Kochane całuję i pozdrawiam i muszę spadać. Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a chcę się wcześniej położyć spać. Jutro wieczorkiem postaram się do Was zaglądnąć, chyba że w hotelu nie dadzą mi łącza :-) Pa 🖐️

Zielle - informatyk nie musi być dobrym matematykiem - wystarczy, że potrafi z sensem i logicznie myśleć :D Dobranoc :D

🖐️ Witam cieplo, slonecznie i radosnie :) i aromatyczna kawa cczestuje : (_/? (_/? (_/? (_/? (_/? (_/? (_/? (_/? (_/? .... dzisiaj takie filizanki troche zdziwiane ;) , ot tak bo mam dobry humor :D Wczoraj w biurowych zakladach bookmakerskich postawilam wynik 2:1 dla RPA a ze bylam jedyna to zwinelam cala pule :)... Duzo tego nie ma ale na obiad wystarczy :D No i znalazl sie aparat, rzeczywiscie byl u mamy idzisiaj rano go przywiozla wiec bede sie Wam mogla odwdzieczyc ifotki poslac :) Kaszubko 🌻 - dobra zagadka, pochwale sie ze znalazlam odpowiedz ale nie jestem pewna czy ma to zwiazek z moim zawodem :) Ania 🌻 - jak sie udaly zakupy ? Przezyliscie oboje :P ? Goja 🌻 - az sie boje zapytac co w Twoim wydaniu oznacza "ciasno zapakowany" ;) Udanego szkolenia ! ZIelle 🌻 Dea 🌻 - HOP, HOP !!! Przestan sie juz odchudzac bo znikniesz tak jak znikasz z topiku :D A tak na marginesie, jaki wynik na dziesiaj ? Zycze wszystkim milutkiego dnia !! 😘

🖐️ Kochane. Rebeko 👄 dzieki za kawke,przyda sie bo jakas zaspana jestem i juz spozniona. Kaszubko 👄 Ale on mu wydal 25 $ Napisze pozniej bo teraz niemam czasu. do uslyszonka,papaaaa