Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoanaaaaa

idzie boki zrywać- z serii jakich ludzi przyjmują do pracy!

Polecane posty

Gość kilaaaa
dzonaaa to wy robicie w firmie podpaski ?? :O Yes it agrees not has capability and we will not make pads be in thickness 0.2. They will be in thickness 0.3 with material ST1203.

To musiałyby być podpaski dla miłośniczek heavy-metalu ;-) ST1203 to gatunek stali.

Czyli w zależności od tego jak klient podpisze maila, w odpowiedzi będzie: Mr Best Regards, Mr All The Best, Mr Regards, Mr Kindest Regards, Mr. Take Care, Mr Thank You, Mr Have a Nice Evening (...) Boże, ale pustak:-D Trzeba ją wrobić, jak najszybciej:-D Do mojej koleżanki kiedyś pisała taka jedna klientka, okropnym angielskim, więc koleżanka poprosiła ją o wyjaśnienie, to tamta jej odpisała; please read between the lines and you understand:)

Gość szkoda że nie napisała
od razu Dear Mr. Best Retard

szkoda że u mnie sami inteligentni parcuja i nie mam zadnego \"kwiatka\" aby się z wami podzielić, ale ubawiłam sie setnie, szczególnie z Dear Unclefucker

No fakt - powalająca znajomość języka. Ale poza tym wyczuwam w wypowiedziach lekką zawiść.

Gość dżoanaaaaa
Laura hahahaha:-D nie, nie produkujemy podpasek hahahahaha:-D taknaprawdę powinno tam być: sealing strip, jako taśma uszczelniająca:-D napisałam jej do przetłumaczenia cos takiego: W załączeniu wasze zamówienia, proszę o potwierdzenie terminu dostawy, ponadto w bazie znalazłam zaległe opłaty,czy mogłabyś to wyjaśnić z Naszym biurem finansowym? chciałabym również poznać status pozycji podanych poniżej. z góry dziękuję za odpowiedź. P.S. W następnej przesyłce znajdują się łopatki do tarcz kierowniczych. Numer listu przewozowego rownież w załączeniu.

Gość eqqff
No dobra, ubawiłam się. A teraz wytłumaczcie mi jak można nie uświadomić tego pracodawcy? Ja rozumiem, dilbertoza dilbertozą, ale największemu niedoukowi należy się wiedzieć że jego pracownik zagraża firmie! No chyba że autorka zamierza odwalać za koleżankę jej pracę a ją samą kryć ale tego nie wyczytałam ;)...

Gość tez mysle ze powinnaś
podzielić się z pracodawca swoimi zastrzeżeniem. Nogi nogami, ale jeśli chodzi o interes to mysle, ze renoma firmy będzie dla niego ważniejsza. To przecież nie chodzi o to (a przynajmniej nie tylko;) o to), ze chcesz się jej pozbyć, ale jak będzie takie bzdury wypisywała to narobi tym więcej szkody niż pożytku. Pokarz taki list szefowi i powiedz mu co o tym myślisz, jeśli ci nie uwierzy to może dać komuś innemu do sprawdzenia.

Swoją drogą, klient ma prawo się obrazić za nazwanie go Best Regards, i o tym powinnaś wspomnieć szefowi. Kiedyś pewna kobieta, Polka, notorycznie pisała do mnie \"Panie Aneto\". Wkurzyłam się i odpisałam jej \"Panie Hanno\". Od tej pory kobieta pisze prawidłowo;)

Gość dżoanaaaaa
czekam na jej respons hahahah:-D oczywiście, ze nie będę odwalała za nią robaty, ale czasem cierpliwość popłaca, wiem, ze na pewno będzie miała rozmowy z Hindusami, chyba się przy tym zesra, a jeszcze lepiej jak żółtek zadzwoni, bo ni w ząb nie można go zrozumieć, ja już jestem stary wyżeracz to już się przyzwyczaiłam hehhehe logiczne jest, ze skoro jest finansistką to rozmowy dot. finansów będzie musiała prowadzić ona, do tej pory robiłam to ja! a nie powinnam, bo jestem technologiem.dlatego patience, patience my friend!

Gość Dezydery Rumpel
My name is Regards. Best Regards. Kultowe słowa. ;-)

Gość dżoanaaaaa
Dezydery hahahhahahahaha:-D umarłam!!!!!!!!!!!!!!!!!

w sumie cięzka sytuacja z jednej strony głupio zeby taka panienka reprezentowana firmę ale z drugiej donosicielstwo tez jest beeee

Gość dżoanaaaaa
UWAGA, UWAGA!!!!! LASKA ODPISAŁA HAHAHHAHAHAHHAHA PORTKI MI SIĘ RWĄ!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D In your enclosure order, please, about confirmation of target date, besides, I have found overdue charges in base, could you explain it with our financial office? I would like to learn status of position served also below. I thank from mountain top for answer. P.S.Spades be placed in next package for managerial shields. Number of consignment note in enclosure also

Gość tez mysle ze powinnas
Haris to nie donosicielstwo,ja bym powiedzial to samoobrona. Dzoanaaa czeka az nowej kolezance sie noga podwinie i upadnie na pysk. Owszem bedzie miala satysfakcje, ale moze tez miec problemy z szefem, bo wiedziala co jest grane a nie reagowala.

Gość normalnie boki zrywać
Nie masz nic do roboty tylko czytać cudze maile i pisać na kafe? To nie dziw się, że nie jesteś ulubienicą szefa. Laska przynajmniej się stara.

Gość dżoanaaaaa
TO JEST DO TEKSTU Z GODZIny 10.37. donosić nie będę, ale zachowam dowody zbrodni hehe:-D jak przegną pałę to wykorzystam:-D zresztą mówię Wam, że lepiej wyjdzie jak poczekam, ja nie wyjde na kapusia a z worka i tak szydło wylezie.

I thank from mountain top? No nie, to już - monen omen - szczyty! :-D :-D :-D

Gość SWINIA JESTES I TYLE

Gość dżoanaaaaa
do normalnie boki zrywać: wiesz co, lepiej się nie ośmieszaj! po pierwsze to nie są cude maile, bo przesyła do mnie w kopii, na wyraźny rozkaz szefa, po drugie jak się nie umie angola, to się nie pisze w CV - biegły, ja u siebie napisałam komunikatywny, bo nie śmiałam więcej, a i tak się bałam, bo różnie bywa. ona kochana za to dostaje cięzkie pieniądze, więc mam prawo sie nabijac ile wlezie:-D