Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoanaaaaa

idzie boki zrywać- z serii jakich ludzi przyjmują do pracy!

Polecane posty

Gość japierdole
lup lup czekam dalej

Gość az nie moge wyjsc z domu
bo czekam na rozwoj afery :)

Ale się uśmiałam. Przypomniała mi się przy okazji tępota sędzi młodej (chyba z parę miesięcy robiła). Miałam sprawę, bo mnie były mąż okradł. M.in. ukradł mi drogi telefon. kom. Ona dociekała- wiadomo , w jaki sposób go ukradł i takie tam i była zszokowana, że ja po kradzieży dalej miałam ten sam numer, pytała się czemu nie zmieniłam numeru, to ja jej, że ja nie mogłam zmieniać bo to był służbowy i musiałabym powiadamiać o zmianie zbyt wielu klientów, dlatego zablokowałam kartę (kupiłam duplikat karty sim) i dalej miałam ten sam numer kom. Ona nie wiedziała o czymś takim i pytała się protokulantki- ta wybałuszyła oczy i nic, to sędzina znowu odwlekła sprawę żeby się dokształcić ( a miała czas bo kilka razy odwlekała), mówię Wam masakra

Gość gvujgui
dżoana pisz co i jak

Gość eeeeeeeee
oj oj chyba sie nie docczekam ciagu dalszego joanna nie trzymaj na sw niepewnosci

Gość Coś mi się zdaje...
że Joannę szef opierdolił za nudzenie się w pracy !!!

Gość laleczka czaki
Owszem , laska niedobrze zrobiła, że nakłamała, ale inaczej by nie dostała pracy. I stara się. Tak się człowiek uczy. Nigdy nie ma tak, że ktoś przychodzi do pracy i umie wszystko. Jeden nie za bardzo zna język, inny nie wie, co to jest bateria łazienkowa. Ale tego się człowiek uczy właśnie w praktyce. Idxcie się lepiej czyms zająć. Jakby was tak posprawdzać to też by to albo tamto wyszło

Gość Coś mi się zdaje...
że cycata Monika dała szefowi i się wybroniła !!!

Gość japierdole
do laleczki - wiesz, jakby sie starala, to raczej by zarywala angola 24 godziny na dobe, ale laska taki pustak, ze sobie nawet sprawy nie zdawala, ze swojej wlasnej glupoty- to taki typ, jak to kazik spiewal-debil nie wie, ze jest debil, a madry to wie./ Takich rzeczy nie trzeba sie uczyc sie w praktyce, takie rzeczy po prostu sie wie. Klamac sie po prostu nie oplaca.

Gość eeeeeeeee
laleczka czaki jak ci cos nie pasuje to tu nie wchodz i nie czytaj co piszemy, a co do tego pisania w cv umiejetnosci ktorych sie nie posiada to jest przesada jak cyc monia nie umie english w takim stopniu jak zadeklarowala to niech poczuje konsekwencje swojej glupoty

Gość laleczka czaki
mnie osobiscie szkoda tej dziewczyny, autorka tak się zapiekła, jakby zapomniała, jak jest w pierwszym tygodniu pracy, jak sie nie ma pojęcia o niczym ciesz się , ciesz, już ci cyce nie zagrożą żenada

Gość eeeeeeeee
czaki zdaje mi sie ze chyba masz jakies kompleksy a moze jestes taka jak monika i dlatego ja bronisz

Gość japierdole
joanna jest wlasnie awansowana-pije szampana z szefem i kolegami. jak bedzie miala czas to napisze szczegoly :) Cycata monisia wywalona z pracy poprawia sobie humor u fryzjerki. gut lak

Gość eeeeeeeee
widze ze laleczka czaki zamilkla ciekawe dlaczego?

Gość laleczka czaki
cieszycie sie z porazki kogoś , o kim nie macie pojecia bardzo ładnie to o was świadczy jak jakas babka jest atrakcyjna i podoba się facetom, to trzeba ją zniszczyć, nasrac jej na głowę pustak ? a skąd wiesz, że pustak ? wiesz tylko tyle, że jest ładna i nie zna angielskiego; ale widac dla ciebie to juz wystarczy, zeby wystawic kompletną opinię o osobie

Gość laleczka czaki
a zamilkłam może dlatego, że mam co innego do roboty i nie mogę co pół minuty odświeżac jakichś pierdół

Gość eeeeeeeee
sluchaj malenka moze byc cyc monia zajebista laska ale jak czegos nie umie to niech nie udaje ze jest inaczej

Gość frgfhf
Czaki, nie pisz głupot tylko przeczytaj topik... :/ albo masz klopoty z czetaniem ze zrozumieniem... nie chodzi o cycki, ale o troche pokory, o nic wiecej...

Gość Coś mi się zdaje...
że joanna dostała suuuper premię i sobie duże cyce zrobi !!!!! Będzie miała za co !!! Hehehehe

Gość japierdole
laleczka czaki>> ty w ogole jakas tepa jestes! tu nie chodzi o to, ze na poczatku nie ma sie pojecia o niczym! ta cycata laska czula sie dobrze, pisala joana przeciez, ze z nia rozmawiala i cycata byla zarozumiala i takie tam. Skoro byla taka przestraszona bo nowa praca to czemu byla taka wyniosla? po drugie mogla wpisac w cv english - podstawowy, jak juz chciala, ale nie perfekt! to jest k*(*wa po prostu klamstwo i odbieranie miejsc pracy ludziom, ktorzy cos potrafia

Gość az nie moge wyjsc z domu
laleczka, a ty co jej tak bronisz? moze sama taka jestes ? autorka zauwazyla glupote, zarozumialstwo i to pietnuje co inego jakby dziewczyna sie przyznala, mzoe poprosila o pomoc ... ale nie- woli cyckami i figura przykryc niewiedze takich mi nie zal

Gość eeeeeeeee
to po jaka cholere tu wchodzisz i wdajesz sie w glupie dyskusje skoro to sa dla ciebie pierdoly?

Gość eeeeeeeee
do az nie moge wyjsc z domu tez mi sie tak zdaje ze laleczka jest taka samaa jak cyc monia i dlatego tak jej broni to dopiero zenada

Gość laleczka idz rob te
swoja niby robote popiluj tipsy :P