Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

No to hej, witaj, to odpowiednie miejsce:P ja juz dzis nic nie jem bo mam zbyt duzy wpetyt bez fajek, wiec teraz kawa i wytzymam do jutra. Papa ps. a kropka mysle ze obiadek cieply o 17 jest super rozwiazaniem, bo potem juz Ci sie nie chce jesc do nocy. Papa

witamy nowa osobe:). co do obiadku to fakt-pozniej juz nic nie jem-staram sie bynajmniej:) ale teraz sobie zaparzylam cappucino ale takie bez cukru nescafe-byla probka w gazecie i sie skusilam:) ale tylko 60 kcal wiec chyba nienajgorzej:)

no wypilam i zawijam sie do domku zaraz:) dzis na imprezke ide wiec pewnie jakis alk wypije ale postaram sie nie jesc choc z reguly chce mi sie jesc po piwku czy drineczku...albo dwoch:) pozdrowionka dla was wszystkich i badzcie wytrwale dzis!!! ja jutro sie pojawie i zdam relacje ze swoich szalenstw:P:P:P

hejka dziewczynki kochane ;* jak tam samopoczucie? ja dopiero teraz sie odzywam bo nie miałam dostepu do kompa wczesniej :( wiecie co mi sie pod brzychem zrobiło... jakos tak 10 cm pod pepkiem taka jakby dziura tzn to nie jest dziura tylko takie zassane ciało ;/ i nie wiem od czego... :( może niedługo reszta brzuszka mi sie wyrówna do tej \"dziury\" hehe a tak w ogóle to zaówarzyłam ze mi sie nieźle brzuch skurczył bo kupiłam jakies 3 tyg temu spodnie były na mnie troche przyciasne a teraz sa luzne hehe - normalnie jestem z siebie dumna :D teraz tak sobie mysle zjeśc cos czy nie bo w sumie nie jadłam od 5 godz i troszke sie juz chce... jak myslicie?

Gość przyszły dietetyk
dziewczyny mozna sie jeszcze dolaczyc? ja tez chcialabym stracic pare kg. jednka tak jak mowicie na to potrzeba troche czasu ,nie ma co katowac sie rygorystycznymi dietami bo pozniej kg i tak wroca :P

przyszły dietetyk - witamy ;) tu i teraz ona - nom tez tak pomyslałam więc zjadłam a raczej wypiłam bulion warzywny ;) i tak sobie pomyslałam że zwaze sie dopiero w pon jak wstane ;) i oczywiście napisze wam o moich postepach ;p jak w ogóle jakie będa hehe

dobra dziewczynki ide ja pocwiczyc ;) odezwe sie później :P a włąsnie stosowałyście kiedyś ćwiczenia A6W ?? ta 6 weidera czy jakoś tak :P słyszałam że są dobre ale sama nigdy nie próbowałam ale włąsnie mam zamiar zaczac hehe jak cos wiecie na ten temat to mi powiedzcie :P

wiec ta szostka weidera to moj brat stosowal np, super uksztaltowalo mu to brzuch ,a el trzeba sie zdyscyplinowac:P no i z tym ulionem to dobry pomysl:P Ja tez mam s=zamiar w pon sie zwazyc i dac znac o efektach. POzdrowki

offsec a dużo masz tłuszczu na brzuchu?? bo jeśli tak to zgub go wcześniej a potem zacznij wzmacniać mięśnie .... a6w poprawia wizualnie brzuch ... a6w wzmacnia mięśnie .... ale jak masz dużo tłuszczu na brzuchu nie zauważysz różnicy zbytnio bo owe wzmocnione mięśnie będą pod spodem :) pozatym te ćwiczenia są nudne dla niektórych , monotonne ... nie można raczej opuścić żadnego dnia ... są osoby co kończą i gratuluje im ;) a kiedy byś chciała zacząć ?? może od poniedziałku? byśmy skończyły 4 listopada :) w sam raz ... bym miała prezent na imieninki - 3 listopada :) co Ty na to?

eseczka - hmm skoro nawet nie będzie widac puki nie zrzuce tłuszczu z brzucha to ja so bie narazie daruje ta A6W hmm dalej będe robić brzuszki i krecic hula hopem a za jakis czas zastosuje na 100% te A6W ;)

ale brzuszki też Ci nic nie dadzą jak robisz je od razu bez rozgrzenia mieśni :) jak zaczynasz ćwiczyć na pierwszy ogień idzie cukier .. potem glikogen a na końcu spala się tłuszcz czy po 25-30 minutach :) wiec najlepiej zrobić taką solidną rozgrzewkę i potem na matę :) i robić na początku brzuszki na mięśnie dolne potem na skośne a na końcu na górne :) a jakie masz wymiarki?

Dzien dobry:P O ,zonu szostka weidera:P Nie dla takiego lenia jak ja:P Wzoraj byl slabszy dzien diety ale dzis jest nowy i bedzie lepiej:P Napisze tu co zjadlam wieczorem to mnie zmobiluzuje:p Mulego dzionka Kropka melduj sie po imprzie:P

hej dziewczynki ;) eseczka - oj wymiarów to ja zabardzo nie znam swoich tzn w biuście mam gdzies tak 93 w biodrach cos ok 100 talii ne wiem... a co do ćwiczen to ja najpierw ok 20 min kręce hula hopem potem sie rozciągam a na końcu brzuszki i takie tam hehe ;) więc może mi to coś da ;)

a zapomniałam dopisac że właśnie jem sniadanko czyli sałatke z papryki pomidorka i 2 plasterków szynki [tej papryki to było 5 pasków cienkich czerwonej i tak samo żóltej i pół pomidorka takiego średniego] a sałatka wyszła duuża więc spokojnie sie najem i nie będe chodzić głodna do minimum 15 ;)

tu i teraz ona - rowerek napewno coś da tylko że uda musza być prostopadle do tułowia ;) i napiętre mięśnie brzuszka ;)

ale podczas hula hop nie rozgrzejesz tak mięśni jak podczas skakania :) a rozciąganie robi się na koniec :)

kup sobie jakiś film na DVD z aerobikiem :) np. z serii : Ćwicz razem z nami :)\" np. aerobic dance :) abyś poćwiczyła 30 minut - i jeszcze troszkę ćwiczeń na mięśnie piersiowe a potem na matę ... na początku ćwiczenia na mieśnie dolne potem na skośne a na końcu na górne a na koniec rozciąganie :) no i potem hula hop

Czesc dziewczyny:) Jaka ja jestem niewyspana po imprezie:P Dzisiaj trzymam dietke ostro.Sniadanie zjadlam o 9 a obiad zjem dopiero kolo 13 i pozniej moze jakis owoc bo ide wieczorem na kolacyjke do chlopaka wiec musze sie wstrzymac dzisiaj z jedzeniem

Gość nimma84
Witam !!! Jestem tu pierwszy raz, chętnie sie przyłącze do Was dziewczyny.... o ile macie jeszcze dla mnie miejsce :) pozdrawiam serdecznie !!!

no wiec przy 170cm waze 55kg pas 70cm talia 64cm udo 54cm lydka 36cm biodra 93cm

Gość nimma84
Ja podjęłam walkę ze swoją nadwaga już trochę temu. Odchudzałam się w miarę z głową, odrzuciłam słodycze, które wcześniej stanowiły główny produkt spożywczy, białe pieczywo, teraz nawet ciemnego nie jem często, tłuste posiłki, soki, kolorowe gazowane napoje. Ale przede wszystkim stałam się wielbicielką zajęć fitness, aerobiku...To uzależnia. Kilogramy traciłam bardzo wolno, bo czasami nawet i 1kg na miesiąc, ale to dobrze, bo wolne chudnięcie nie powoduje efektu jojo... Zrzuciłam 25 kg. Obecnie ważę ok 74 -75 kg, bardzo bym chciała pozbyć się jeszcze max. 10 kg,,,jednak mój metabolizm już się zwolnił, organizm przyzwyczaił się... Myślałam o przejściu na dietę bogata w białko, podobno sprzyja ona ćwiczącym... Jak sądzicie ??? Buziaki !!!!!!