Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Samotny 60
Nic teraz nie mów,tylko przytul się do mnie MARI👄

Gość Samotny 60
Pomilczymy tak kochanie troszeczkę:)

Gość Samotny 60
Wiesz MARI! Naprawdę żałuje bardzo , ze to nie jest w świecie realnym...

Gość Samotny 60
Krzysztof Krawczyk i Edyta Bartosiewicz Trudno tak Trudno tak razem być nam ze sobą bez siebie nie jest lżej Ulice odbijają szary smutek nieba w sercu czuję chłód samotnej nocy zapach czarnej kawy filiżanki ciepło jak przystań gdy wokoł burzy się szaleństwo Zasłonięte okna cieniste podwórza tych cichych dramatów sceny nie zliczone gdy sił mi brak śnię o słonecznych czasach tak wspólnie z tobą spędzanych Trudno tak razem być nam ze sobą bez siebie nie jest lżej lecz trzeba nam trzeba dbać o tą miłość nie wolno stracić jej nam nie wolno stracić jej W twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu twe łzy niczym kołdra na moim nagim ciele smak kawy cię budzi a minuty wciąż płyną myśli ciążą bardziej niż wczorajsze wino Zasłonięte okna cieniste podwórza tych cichych dramatów sceny nie zliczone gdy sił mi brak śnię o słonecznych czasach tak wspólnie z tobą spędzanych Trudno tak razem być nam ze sobą.... nie wolno stracić jej(2X) nam nie wolno stracić jej(2X) Trudno tak razem być nam ze sobą... (2X) nam nie wolno stracić jej (2X) lecz trudno tak nam nie wolno stracić jej trudno razem być (3X) trudno tak razem być

Gość Samotny 60
Jesteś Boska👄

Biesiadne » Czerwone wino Znają nas knajpki i koty w zaułkach, letnią nocą lubimy włóczyć się. Zgubić nas łatwo i łatwo odszukać, śmiech przed nami biegnie i gitary dźwięk. Refren I: Już późno, a nam się wcale nie chce spać, głęboka północ zegarów graniem wita nas. Znów dzień przeminął - dał może mniej, niż pragnął dać. Czerwone wino będziemy sączyć aż po brzask. Nasze piosenki zbierane z ulicy mają wszystko, co nam przynosi dzień: szczyptę radości i kroplę goryczy, łzy miłości lub zawodu cień.

Gość Samotny 60
Sport na 1 miejscu, podróże, książki, no i oczywiście Teraz ty jesteś moim Lekiem na serce:)

Gość Samotny 60
A ty czym się zajmujesz? jeśli wolno mi spytać...

Gość Samotny 60
Mari, czyżby net znowu dziwnie nam przeszkadzał?

Gość Samotny 60
Moze , tez masz problem z wejściem?

Thinkadelic » Jesteś lekiem na całe zło Tu Thinkadelic, tu Thinkadelic Ref.: Jesteś lekiem na całe zło I nadzieją na przyszły rok Jesteś lekiem na całe zło I nie ważne kto, nie ważne co Zawsze znajdziesz lek, by zwalczyć zło Gdy głupota z biedą już cię mają Odwracasz się i patrzysz jak inni udają, Bzdury gadają, chcą brać wszystko Nic nie dają Na koncertach krzyczysz: więcej czadu Bo szukasz zmian Ja też to uczucie znam, nie jesteś sam Szukasz leku? Ja ten lek tobie dam Lubie pomagać ludziom przedewszystkim

Gość Samotny 60
Piękne to:) Zauważyłaś , ze rozumiemy się bez slow...

Irena Santor » Serce Pytałeś czemu w oczach moich blask Świat pełen słońca lśnień i prawd Dlaczego pieśń rozbrzmiewa I radośnie dźwięczy śpiewa W nas promienny czas Dlaczego miłość otuliła świat Ptak piosnki nuci pachnie kwiat Jest jedno małe słowo Co zmieniło w baśń tęczową świat Znasz słowo to Serce to najpiękniejsze słowo świata Serce to w życiu najcudniejszy skarb Serce - miłości hymn co w słońce wzlata To baśń skrzydlata to szczęście i zaklęty czar

Gość Samotny 60
Ale do emerytury to jeszcze daleko prawda..? Ryszard Rynkowski - Za młodzi za starzy Nie pytam panią o lata I Pana nie pytam też Zresztą jakie to ma znaczenie Każdy będzie miał nowy wiek Najlepsze dopiero przed nami Świat dobry jak dobry sen Więc śpieszmy się z toastami Ten toast odmłodzi Cię Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Wypijmy za błędy na górze Tam nie zmienia się nic mimo lat Znasz prawdę o głowie i murze Daj spokój za piękny świat Nie dajmy się też zwariować A gdy jest naprawdę źle Pod dach przyjaciół się schowaj I ten toast z nami wznieś Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Wypijmy za błędy na górze Tam nie zmienia się nic mimo lat Znasz prawdę o głowie i murze Daj spokój za piękny świat Nie dajmy się też zwariować A gdy jest naprawdę źle Pod dach przyjaciół się schowaj I ten toast z nami wznieś Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole by tu na dole źle nie działo się Za młodzi na sen za starzy na grzech Wypijmy przy stole za błędy na dole by ich było mniej Za młodzi na sen za starzy na grzech

Gość Samotny 60
Bardzo lubię piosenki z moich młodych lat...

Krystyna Prońko » Pocałuj na dobranoc NOC WCALE NIE JEST PO TO ABY SPAĆ. W NOCY NAJLEPIEJ SŁYCHAĆ CISZĘ. POCAŁUJ MNIE NA DOBRANOC, POCAŁUJ , POCAŁUJ NA DOBRANOC. ZA OKNEM CZYHA ZGROZA, ZA DRZWIAMI STRACH.. ZOSTAŃ TU ZE MNĄ NIE CHCĘ BYĆ SAMA. POCAŁUJ MNIE NA DOBRANOC, POCAŁUJ,POCAŁUJ NA DOBRANOC. PAMIĘTAM JAK SZLIŚMY POD GÓRĘ, STROMĄ, SKALISTĄ. CODZIENNIE MOGĘ SIĘ WSPINAĆ RAZEM Z TOBĄ. PRZEZ CZTERY PORY ROKU, NIEPEWNE I POGODNE, POD NIEBEM OTWARTYM BŁĘKITEM WYTARTYM GDZIE STRASZY SIĘ PIEKŁEM. NOC WCALE NIE JEST PO TO ABY SPAĆ. W NOCY NAJLEPIEJ SŁYCHAĆ CISZĘ. POCAŁUJ MNIE NA DOBRANOC, POCAŁUJ, POCAŁUJ NA DOBRANOC. POCAŁUJ, POCAŁUJ , POCAŁUJ NA DOBRANOC.

Gość Samotny 60
Ryszard Rynkowski - Intymnie Lubię naszą samotność we dwoje, Niepokoje schowamy w pokoje, zanurzymy się w fotele, Tak niewiele potrzeba, tak niewiele. Lubię naszą samotność we dwoje, Naszych uczuć leniwe postoje, Ty pościelisz sobie łóżko, Czas pocieknie wąska stróżką, Ja się wsunę w ciszę Jak w ciepłe bambosze Przepraszam Proszę Intymnie Intymnie Ja Tobie I Ty mnie Intymnie Intymnie Ja sam I Ty przy mnie Wreszcie czas na malarstwo włoskie, Na te nudę, że ... rany boskie ! Zacytujesz w myślach Bursę, Ja po uszy sobie usnę. I poczujesz przez skórę, najprościej, Że powietrze się składa z czułości, Wyciszymy serca łoskot I zajmiemy się wspólnie ... beztroską. Ty się wsuniesz w ciszę Jak w ciepłe bambosze. Przepraszam Proszę

Gość Samotny 60
witaj Dzika różyczko..❤️

Gość Samotny 60
Piosenka wspaniała:-D

Gość Samotny 60
Hmmm! To jesteś jeszcze młodą babką...

Gość Samotny 60
Dzika różo ! Fotki super:)

Gość Samotny 60
Co jest dziewiczy? Dlaczego się nie odzywacie?