Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

eee trzeba na oko przymykac i sie nie wdawac w dyskuty które do nikąd nie prowadzą, ja się cioesze ze mam tu z kim pogadac o pierdoletach slubno - weselnych i czasem mi kto pomoze - jak z ta czerwona sukienka :D

a to też prawda :)) ja jakoś nie umiem rozmawiać na ten temat z moimi psiapsiółami, bo one albo jeszcze, albo już w tym nie siedzą i zadają takie pytania, że mnie krew zalewa :) a tu przynajmniej wygląda to jakoś w miarę normalnie, a z Wami to nawet fajne :)

no właśnie :) ja w sumie mam przyjaciółkę we Wrocku która wychodzi za mąż za rok albo nie wychodzi bo w sumie różnie to u nich bywa....druga koleżanka miała brac ślub 30.08 tego roku i też klapa więc z kim tu potaśtać o sukni o sali itp? Nie przecież z kims kto chce, a nie może... :( a tu zawsze ktoś podziela Twój entuzjazm, złość czy jakiekolwiek inne uczucie :D

A właśnie, zapomniałam się pochwalić, że w końcu wybraliśmy orkiestrę :) gra naprawdę świetnie :)))

Fantastycznie :) Ja sie trochę ostatnio zastanawiałam może i po lekturze tutejszych topików... sama nie wiem albo mam taki przesyt ślubny że pomyślałam by nie robić wesela tak jak myślimy ... może jakaś skromniejsza uroczystość na max 50 osób, kasa zostanie w kieszeni, będą sami najbliżsi ehhh jak pomyślę sobie że tyle kasy na to pójdzie to może wolałabym spłacić większą transzą trochę kredytu na mieszkanie albo zainwestować w duże rodzinne autko... sama nie wiem już, bo z drugiej stornie boje się że potem za parę lat będę żałowała że nie zrobiłam prawdziwego wesela bo to raz w życiu itp.... muszę nabrać dystansu już chyba do tego wszystkiego. Sala zespół i fotograf są w razie czego ;)

Też się nad tym zastanawiałam, ale niestety ten pomysł odpada. Ja jestem jedyną i najstarszą córą moich rodziców, a mój jest ostatnim i najmłodszym synem i nasi rodzice nam hucznego wesela nie podarują - musi być i kropka, więc nie będę się burzyła... jedyne co udało mi się zrobić, to ograniczyć listę gości do ok. 100 osób.. a z drugiej strony wesele ma się raz w życiu :) może więc warto zaszaleć, żeby później dzieciom i wnukom mieć co opowiadać :)

hej dziewczynki:) nie mam ostatnio za dużo czasu na kafe bo sesja się zbliża i przydałoby się troszkę pouczyc.. a mam takiego lenia że.. my uważamy że raz w życiu ma się wesele i chcemy żeby było takie jak nam się marzy:)

Właśnie tym się tez kieruję Krusyna jestem jedyna i najstarsza córką bo mam tylko jedynego brata który właśnie dzielnie chodzi do przedszkola :D:D:D więc wiem że następne wesele jeśli będzie to za 18 lat co najmniej :D więc chyba faktycznie nie ma co oponować...

Hej Dagaa :))) - oj jak ja Ci tej sesyjki współczuję ;/ ale będę trzymała kciuki :) tylko napisz mi kiedy masz pierwszy exam :) Broneczka --> Otóż to... a poza tym mnie mimo wszystko to paradowanie w białej sukni i to całe zamieszanie w gruncie rzeczy bardzo kręci :) i mogę się zapierać, opierać i wypierać, ale tego nie zmienię :) Będę więc miała wesele z kaszubskimi atrakcjami i świetną orkiestrą :)))

Hehe no mnie kręci bardzo jak wyobrażę sobie ślub ale wesele jako takie to nie bardzo ;) raczej właśnie sama ceremonia, sukienka w której jestem zakochana ( tak że raczej ją zakupie najpóźniej w lipcu bo jedziemy w kierunku Łodzi :) ) no i Kościółek , sam moment ślubu i błogosławieństwa bardzo mnie wzrusza, a potem mnie wzruszają Malediwy hehe a wesele może się odbyć w miedzyczasie w sumie :P nie będzie bolało

Eeech..my w podróż poślubna może i pojedziemy, ale najwcześniej 2 miesiące po ślubie :) a tak poza tym to wszelkie fundusze, które mamy i mieć będziemy przeznaczymy na urządzenie mieszkania - już teraz wprowadziliśmy reżim oszczędnościowy i w tym roku nie urlopujemy, ale pracujemy i ciułamy :)

No my raczej też się na wakacje nigdzie nie wybieramy do ciepłych krajów, tym bardziej ze mamy morze i plaże pod nosem, i że czeka nas za rok tak cudowna podróż i taka daleka. A jeśli gdzieś w tym roku wyskoczymy to pewnie zimą na narty :) choć i to nie jest powiedziane.

a ja mam pierwszy egzamin(zerówkę) już w czwartek:/ Wiesz Broneczka co Ci powiem, znalazłam sukienke która mi się podoba, nie wiem jak w takim fasoni będę wyglądac bo żadnej nie przymierzałam..i tak z ciekawości popatrzylam na allegro czy są takie..i znalazłam 2..ale jedna jakas przerobiona to już mi się tak nie podobała..i ta dziewczyna mi nawet zdjęcia posłała na maila..i nawet wymiary dobre i cena przyzwoita..ale daleko...i tak się zastanawiam tak jak Ty kiedys pisałaś czy czekac tak do marca kwietnia i wtedy szukac sukienkę..czy może wcześniej..a jak znajdę jakąs ładniejszą..a najlepsze w tym wszystkim jest to że mam tyle czasu że szok:)

No więc rozumiesz sama a daj linka do tej aukcji na allegro lukne na tą suknię :) Ja na szczęście egzaminy mam już za sobą ufffffff :P a ja wybieram sie na wesele 12 lipca w okolice Łodzi i zajade po moja suknie, przymierzę i jak będzie dobra to biorę bo nie ma sie co zastanawiać!!! potem będzie za późno... a nie chcę płacić za suknię 3500 w salonie albo iść w innej ze świadomością że to nie ta wymarzona... Jak zobaczyłam się w tej sukni właśnie w salonie wiedziałam że ta i żadna inna :) więc Ty też idź i przymierz...

link do tej sukienki, tyle ze tam nie ma zdjec tej dziewczyny w tej sukience, ale przysłała mi na maila. http://www.allegro.pl/item372041180_cudna_ecru_ze_zlotem_agnes_kolekcja_2008_zobacz_.html w piątek idę do salonu pooglądac..ale nie wiem czy się odważę przymierzyc tę sukinkę..a jak się zapytaja kiedy ślub to jak im powiem ze3 za rok to nie popatrzą na mnie jak na wariata? buu:(

Nie w moim typie ale naprawdę ma w sobie to coś :) A kto Ci karz prawdę mówić??? Mów że ślub za 4 miechy i tyle :D:D:D i przymierz to zobaczysz czy w ogóle Ci w takim kroju dobrze bo może się okazać że np tak jak ja będzie Ci lepiej w "rybce" a tak będziesz już wiedziała czego szukać dla siebie

Witam serdecznie. Mam na imię Ania,mam 24 lata i 23 maja 2009 wychodzę za mąż:)!!!! Chciałam się zapytać,czy któraś z Was jest może z województwa zachodniopomorskiego i czy może mi polecić jakiś dobry zespól muzyczny na wesele??? życzę udanego po południa🖐️

Broneczka, ja chciałam najpierw rybkę..ale nie wiem.. wiadomo, muszę poprzymierzac żeby wiedziec czego szukac:)

Witam Anię, która ma ślub tego samego dnia co ja :) Dziewczynki - mnie się wydaje, że już wiem, jaką suknię bym chciała, ale boję się już teraz kupować, bo przez prawie rok, to się dużo zdarzyć może ;P

Hmm... spis naszych ślubów był gdzieś na poprzednich stronicach tego topicu... musiałabym poszukać :)

Ania, Krusyna ma racje:) znalazłam:) proszę:) Stysia84- 06.06.2009 Katowice Polzonka- 16.05.2009 Krusyna - 23.05.2009/Trójmiasto Madzianietka - 6.06.2009 /Świdnica Śląska Teoria - 06.06.2009 Limonka - 06.06.2009 Sylwia86-86 - 13.06.2009 ZłotaRybka - 13.06.2009 karins - 13.06.2009 Cait - 20.06.2009--------------> Mikołów uk girl- 20.06.2009 Bajagaga - 27.06.2009 Broneczka - 27.06.2009 ----> Trójmiasto / ślub w Wałbrzychu Ewuska86 (lucky me) - 27 .06. 2009 Peienka - 25.07.2009 / //// Ruda Śląska Sunflowerka - 08.08.2009 / Czeladź k.Katowic Sweet Cat - 08.08.2009 Blumisss - 8.08.2009 dagaa - 08.08.2009 / Bielsko-Biała MGwiazdka86 - 09.08.2009 / Katowice Katowiczankaa - 15.08.2009 / Katowice dziubas 29 - 15.08.2009 / Józefów (przy Warszawie) Czarna IwI - 22.08.2009 Ewa182 - 22.08.2009 Patula - 22.08.2009 fruttella - 29.08.2009 Eliana - 29.08.2009 / Kraków Mercury - 29.08.2009 Katowice Myszencja 23 - 05.09.2009 Ponga - 05.09.2009 margaretka1510- 05.09.2009 Kalisz Taka jedna kobitka - 12.09.2009/ Wodzisław Śl. anti - 19.09.2009 misiaczkoala - 26.09.2009 Bajbajka1986 - 03.10.2009/Turek Fionaa21 - 10.10.2009 smerfetka23 - 17.10.2009 Katowice Wrotka85 - 17.10.2009 / Oława

Stysia84- 06.06.2009 Katowice Polzonka- 16.05.2009 Krusyna - 23.05.2009/Trójmiasto Annaa20-23.05.2009/Szczecin Madzianietka - 6.06.2009 /Świdnica Śląska Teoria - 06.06.2009 Limonka - 06.06.2009 Sylwia86-86 - 13.06.2009 ZłotaRybka - 13.06.2009 karins - 13.06.2009 Cait - 20.06.2009--------------> Mikołów uk girl- 20.06.2009 Bajagaga - 27.06.2009 Broneczka - 27.06.2009 ----> Trójmiasto / ślub w Wałbrzychu Ewuska86 (lucky me) - 27 .06. 2009 Peienka - 25.07.2009 / //// Ruda Śląska Sunflowerka - 08.08.2009 / Czeladź k.Katowic Sweet Cat - 08.08.2009 Blumisss - 8.08.2009 dagaa - 08.08.2009 / Bielsko-Biała MGwiazdka86 - 09.08.2009 / Katowice Katowiczankaa - 15.08.2009 / Katowice dziubas 29 - 15.08.2009 / Józefów (przy Warszawie) Czarna IwI - 22.08.2009 Ewa182 - 22.08.2009 Patula - 22.08.2009 fruttella - 29.08.2009 Eliana - 29.08.2009 / Kraków Mercury - 29.08.2009 Katowice Myszencja 23 - 05.09.2009 Ponga - 05.09.2009 margaretka1510- 05.09.2009 Kalisz Taka jedna kobitka - 12.09.2009/ Wodzisław Śl. anti - 19.09.2009 misiaczkoala - 26.09.2009 Bajbajka1986 - 03.10.2009/Turek Fionaa21 - 10.10.2009 smerfetka23 - 17.10.2009 Katowice Wrotka85 - 17.10.2009 / Oława Pozwoliłam sobie się wpisać;p Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko temu:) Postaram się przeczytać 62 strony,które zapisałyście,oby mi sie udało!!!Chodź przy dwuletniej córci to będzie nie lada wyczyn,hihi.

Cześć Laski! Witam też nową koleżankę! Wiecie co, tak dziś mi się smutno zrobiło, bo jak zobaczyłam ile Nas już jest na tej liście, a pisze tu tylko garstka osób. Rozumiem, że nie wszyscy mają czas. Sama tu bywam ostatnio z doskoku, ale się chociaż staram być na bieżąco. A teraz z innej beczki - macie jakiś skuteczny sposób na nadmiar ciałka? Kurde, tyłek mi się rozrósł! Jakby to chociaż raz nie mogło pójść w biust, tylko zawsze w zadek! Dodam, że zaczęłam trochę biegać, ale temperatury mi to trochę uniemożliwiają...

Wrotka jesteś??? Bo słyszałam, ze dieta kopenhaska jest super skuteczna :) moja przyjacióła była i spadło jej 7 kg. :) no i nie ma po tym efektu jojo...

czesc Dziewczyny:) ja Was czytam,bo mi na poczte przychodza powiadomienia,ale nie zawsze mam kiedy pisac:( widze ze mamy nowa koleznake,witaj:) wrotka🌼a mi smutno z innego powodu:(z sob.na niedziele zginely w wypaku samochodowym ludzie z mojej szkoly sredniej:(nie wiem co z pozostala trojka:( a u mnie w sprawie slubu nic nowego!chce obkrojic liste gosc,ale chyba sie nie da:/ wracam za miesiac,wiec bede juz dzialac wiecej:) a narazie mysle nad grawerem na obraczki:)

halo jestem ja :) do znudzenia juz z tą Bronką co nie? hihihi :P:P:P wrotka----> ja słyszałam że dużo dużo seksu pomaga :P;):D co do graweru i obrączek - my sie jeszcze wstrzymujemy ale dla zainteresowanych mowie iz firma APART wprowadza na rynek w przyszlym tygodniu 18 nowych wzorow obrączek z ktorych wybiora i wdroza do koloekcji na stale te wzory ktore sie ciesza najwiekszym zainteresowaniem. Wiec jak cos to popytajcie gdzie w waszych miastach beda do obejrzenia :) Witam równiez nowa kolezanke :) !!! Za błedy przepraszam ale jestem po 2 wareczkach STRONG i mam easy going hyhyhy :D:D:D buziaczki for everyone :*