Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kóóólka22

15 kg do Sylwestra! Start-1.10.07..ktos sie przyłaczy???

Polecane posty

Gość slodka lenka =
kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel75.. ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel 70....Belfast funinka..........161cm....62kg... -0,0..............cel 57....Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....ce l50 ....Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel47......Wrocław miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel45......Wrześ nia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel56......Gdańsk ja poprawilam swoj wiek... bo bylo 19 a ja mam 18.. no ale teraz jest juz dobrze... hm... kurcze ja widze ze wu tutaj naprawde drastycznych diet uzywacie... ja tak nie bede.. ;] ja codziennie rano jem 1 duza bulke (Wieloziarnista albo grahamke) z szynka serkiem wiejskim no i pomidorkiem czy ogorkiem... w szkole dwie kromki chelbka orkiszowego z szyneczka, bialym chudym serem no i oczywiscie albo ogoreczek albo pomidorek. na obiad jem hm.. ryz z piersia z kurczaka (gotowana, albo smazona) albo ryz z ryba, albo duuuza salatke grecka... a kolacji to ja nie jadam... ale jak jestem glodna to biore jablko i jest ok :) takie cos jadlam jak sie odchudzalam.. nic nie cwiczylam i chudlam..( w koncu prawie wszystko mam dostarczone do organizmu) ale ja jak to ja.. odchodzilam od tego jedzenia i jadlam slodycze, lody, jakas kielbaske i tak mi sie przytylo.. do 57, bo jeszcze niedawno bbylo 53 :((( na tych wakacjach (schudlam z 63 do 53 po rozstaniu z chlopakiem, a potem wrocilismy do siebie i zaczelam jesc.. a teraz mowie STOP! MASZ BYC PIEKNA I UROCZA! ;) sa takie fajne ciuchy modne, a jan ie moge tego ubierac, bo zle w tym wygladam... br... ale to sie zmieni :) ale siem rozpisalam.... :D

skoro wrócił do ciebie facet, to wcale tak źle nie wyglądasz. ja powinnam schudnąć, może wtedy jakiś się znajdzie... taki fajny, inteligentny, miły i kochany... Jakoś nie mogę trafić na faceta, który odwzajemnił moje zainteresowanie, chociaż troszkę 😭

ja też jak ty słodka lenka, nie mogę nosić wszystkiego co bym chciała, bo źle w tym wyglądam. a do tego jestem dosyć wysoka i moja waga przeszkadza, bo czasem nie mogę znaleźć rozmiarówki dla siebie w moich ulubionych sklepach, bo numeracja kończy się na 38/40. Ja niestety nie zawsze w rozmiar 40 wchodzę :( Mam nadzieje, że to się niedługo zmieni! I będziemy nosiły to co chcemy! :D

Gość slodka lenka =
no wlasnie a ja jestem za to za niska i mimo, ze ciuchy w moim rozmiarze znajde w kazdym sklepie to i tak wygladam źle... jedna marudza ze sa za niskie a drugie ze na wysokie... nikomu sie nie dogodzi :D

Gość slodka lenka =
no wlasnie a ja jestem za to za niska i mimo, ze ciuchy w moim rozmiarze znajde w kazdym sklepie to i tak wygladam źle... jedna marudza ze sa za niskie a drugie ze na wysokie... nikomu sie nie dogodzi :D

WITAM !!!!!! Tym razem wieczorkiem!!!!! Postanowiłam, że wszystko razem napiszę, co zjadłam i zobaczę może w końcu, jak to wygląda. ŚNIADANIE: kromka chleba z białym chudym serem, jabłko - 3 śliwki OBIAD: grahamka z białym serem, plasterek żółtego, troszeczkę kapuśniaku (samo gęste), pół suchego ciastka KOLACJA: jogurt naturalny, znowu mała miseczka kapuśniaku (bez zasmażek itp.) - jabłko i jestem głodna!!!!!!!!!! Ciasta, które upiekłam nie spróbowałam, a kusiło jak diabli..... Na wekeend chcę upiec ciasto 3 bit - lubię piec i jakoś mniej chce mi się jeść wtedy. A znacie może jakieś skuteczne kosmetyki na cellulitis???? Tak patrzę na tą tabelkę i Wasz wiek i myślę, ale ja jestem już stara d......... !!!!!!

No i skusiłam się na 2 herbatniki pettite beurre (takie suche), trzeba było nie zaczynać, bo teraz zjadłabym najchętniej całą paczuszkę. Ja nie mogę po prostu 1-2 ciastka, potem mnie ciągnie. Od jutra wcale!!!!!

JUSTA 007 =========== bardzo fajna stronka!!!!! Nie wiem tylko, na ile rzeczywiście może odnosić się do konkretnej osoby, bo przecież trzeba uwzględnić budowę ciała i inne sprawy. Wg tego kalkulatora waga, którą chciałabym (z powrotem) osiągnąć to wychudzenie, a ja już tyle ważyłam i po prostu wyglądałam szczupło, zgrabnie, rozmiar 36.

kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75.. ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70....Belfast funinka..........161cm....62kg... -0,0.....29L....cel.57....Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ....Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocław miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrześ nia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk

Gość Sykkylven
Hej! kiedyś byłam ale sie zmylam :) co nie znaczy ze zaprzestałam diete ;) Dołączam sie teraz w pełni i życze sukcesów wszystkim i sobie samej :) Niestety waga ani drgnie... Ja tam sie nie poddaje bo czas szybko leci a za trzy miechy bylabym zła na siebie ze mialam tyle czasu a zawaliłam i sie poddałam kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -0,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocła w miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrze ś nia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65......Sykkylven

Gość Sykkylven
Jeszcze raz bo coś mi nie wyszło :) kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -0,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocław miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Września warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65. .....Sykkylven

Gość gosiagosia
hmmm....któraś z Was napisała, że... "skoro wrócił do Ciebie chłopak to nie jest tak źle..." hmmm...zastanawiam się na jakim świecie żyjemy. dlaczego miłość wiąże się z figurą? coś tu chyba nie tak... jestem gruba i to bardzo (dopiero 2 dzień diety przede mną) ale...mam chłopaka, za trzy miesiące niecałe będzie moim narzeczonym a potem ślub...i co tu ma figura do rzeczy. warto dodać, że Mój chłopak jest przystojny, szczupły, wysportowany...a ja kulka i co? i nic :) jestem bardzo szczęśliwa i kilogramy nie mają tu znaczenia.

kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -1,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocła w miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrze śnia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65. .....Sykkylven Czyli 1 kg mniej A tu sprawozdanie z dnia wczorajszego: śniadanie - 50g bułka grahamka z pasztecikiem i pomidorkiem potem niestety skusiłam sie w pracy na kebaba jabłko obiad - trudno powiedzieć ile, ale nieduża porcja mięska z królika duszonego w warzywach (myśle, ze jakieś 100g) + 1/4 ziemniaka + kilka plasterków ogórka konserwowego kolacja - 150g jogurtu z musli (1 łyżka) + 3 śliwki suszone Do tego 3 kawy z mlekiem i jedna słodzona herbatka (1,5 łyżeczki), bo nie potafię pić bez cukru herbaty. Wczoraj nie byłam na spacerze, ale za to szorowałam podłoge. Wieczorkiem pokręciłam rowerki w powietrzu, trochę ćwiczyłam z agrafką, no i jeszcze ćwiczenia rozciągające.

kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -1,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocła w miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrze śnia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65. .....Sykkylven Samayane.......160cm....63kg....-0,0......23L...cel 50.......Warszawa dzisiaj zjadlam jeden jogurt wisniowy:-) ale to 10 dopiero hehe dolaczylam sue do tabelki

Dziendobry! chcialam tylko napisac ze w 100% popieram zdanie gosigosi! waga nie ma nic wspolnego z miloscia...a moj facet stwierdzil ze mimo,ze jest mnie szybciej przeskoczyc niz obejsc naokoło to przynajmniej ma wiecej cialka do calowania i przytulania...tylko problem tkwi w tym ze to mi samej jest zle ze soba,wiec musze schudnac.... pozdrawiam dziewczynki! ===a ja jak zwykle pije kawke z mleczkiem i słodzikiem....:)

Ja cce powiedzieć ze ods wtorku mam wysokie ciśnienie.Dzisiaj byłam w szpitalu i w srode kładą mnie na oddział KARDIOLOGICZNY. Brak mi słów...

Kinguunia001===jesssu mamy nadzieje ze to nic powaznego,chociaz z cisnieniem nie ma zartow....trzymaj sie cieplo! buziaki! bedzie dobrze

WITAM!!!!!!!!! A ja mam dziś strasznie stresujący dzień....... Na razie 2 kromki razowca z serkiem wiejskim, jabłko i jogurt, trochę dużo, ale cóż, nerwy.......Postaram się trzymać do wieczora. KINGUNIA001 ========= trzymaj się !!!!! Będzie ok!!!!!!! Grunt to pozytywne myślenie!

Kingunia --> będzie dobrze, zobaczysz! Ja już od kilku miesięcy mam z kolei bardzo niskie ale byłam z tym u lekarza. Hmm.. To teraz spowiedź: śniadanie - to co zwykle, hehe :) obiad - właśnie kończę: warzywa mrożone gotowane, całe opakowanie (450g; wartość energetyczna: 28kcal/100g); ale już nie mogę i wmuszam trochę w siebie :) Zabijecie mnie :D Kolejny raz zapomnialam się zwazyć i nici z tabelki :(

Gość gosiagosia
żeby nie było ze robie coś dla faceta - ja też odchudzam się dla siebie samej :) póki co..... wczoraj zjadlam 2 jabłka, banana, kefir i kubusia dużego...a no i jogurt a dziś...pół szklanki zupki pomidorowej bez śmietany, jabłko, 3 plasterki wędzonej szynki i zaraz wypije jakiś kefir albo maślanke pozdrawiam

Ja na szczęście póki co nie mam takich problemów z facetami jak wy, bo jeszcze żadnego nie miałam :) A odchudzam się dlatego, bo jest mi żle w tej słonince.

a moglabym sie dolaczyc? ja tylko 5 kg bo juz schuuuuuudlam 8 czy 9 ale jeszcze 5 bym chciala:) moge moge prosze?:) zaryzykuje i dopisuje sie do tabeli

kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -1,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocła w miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrze śnia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65. .....Sykkylven Samayane.......160cm....63kg....-0,0......23L...cel 50.......Warszawa *tygryska.......160cm....55kg.....0,0......24L...cel 50.......Kraków

zawsze waga w pierwszych tygodniach leci szybko a u mnie tragedia a wszystko przez to ze dostalam okres ah musze uwazac bo w tych danich mam straszna ochote na slodycze i jeszcze jestem taka wzdeta mimo iz jestem na diecie nie mieszcze sie w jeansy wrr sniadanie 2 wasy z twarozkiem 2sniadanie jablko obiad makaron z serem i jajko

Hej! Dzisiaj się ważyłam na bardzo dokładnej wadze i ważę równo 72 kg. Proszę o wpisanie mnie do tabelki, będe tutaj codziennie - postaram się w każdym razie. Teraz lecę poćwiczyć:)

kóólka22........166cm....90kg....-1,5.....22L....cel.75. . ...Grudziądz magda_NI.......166cm....83kg....-0,0.....24L....cel.70.. ....Belfast funinka..........161cm....62kg... -1,0.....29L....cel.57.......Przemyśl forumianka.....166cm....60kg....-0,0.....17l.....cel.50 ......Rawicz slodka lenka....157cm....57kg....-0,0.....18L....cel.47......Wrocła w miss potter.....164cm....53kg....-0,0.....31L....cel.45......Wrze śnia warta grzechu.174cm....65kg....-0,0.....17L....cel.56......Gdańsk Sykkylven.......180cm....75kg....-0,0......23L...cel.65. .....Sykkylven Samayane.......160cm....63kg....-0,0......23L...cel 50.......Warszawa SunnyFunny.....175cm...72kg......0,0......25L...cel 56......Poznań

czesc dziewczynki :-) ja dzis mialam tu do Was zagladnac kolo 11 ale kolezanka zachorowala i musialam ja zastapic w pracy wiec dopiero wrocilam. umieram z glodu, ale widze, ze brzuszek juz jakis taki mniejszy sie wydaje wiec nie bede tego zmieniac i nie rzuce sie na slodycze, zaczekam na obiad :-) moje dzisiejsze jedzonko: - sniadanie - kanapka z kurczakiem+ coleslaw (1 lyzeczka) - lunch - jogurt activia z suszonymi sliwkami - obiad (wlasnie gotuje) - pieczony ziemniak + tunczyk + cebulka kolacji juz dzis nie bede jadla bo wychodze dzis ze znajomymi do klubu, wiec pewnie skusze sie na pare drinkow, ale czytalam gdzies, ze wodka z cola light ma duzo, duzo mniej kalorii niz np mala lampka wina, wiec mam nadzieje, ze nie zaprzepaszcze calej diety tymi kilkoma szklaneczkami ;-)