Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

nie zatkalo,bo nie mam dziecka.o co ci chodzi?juz wczesniej pisalam ze nie mam dziecka i kim ty wlasciwie jestes prostaku zeby mi tak pisac?zajmij sie wlasna dupa szmaciarzu.temat topiku byl inny a nie czy mam dziecko czy nie.idz spac tepaku. :)

Gość Preferka
jestes zalosna... mniej niz zero... a synek w domu czeka... a matka niebawem zacznie kolejna przygode... tylko czekac... ze takie rodza dzieci to szok...

spadaj niedorajdo.nie masz co robic?sam sie zajmij wlasnymi dziecmi albo ich robieniem.no,chyba ze masz takiego malego fiuta jak twoj mozg,to nic z tego nie bedzie. :)

Gość Preferka
Sama powinnas wiedziec jakiego mam bo sie nim bawilas... to jak zdjecia?? do kompletu zebys nie zawracała więcej dupy porządnym ludziom??

Gość Zawroty głowy
robi się nieprzyjemnie.. jesli sie znacie- to moze zalatwcie to miedzy soba- tu jest pelno obserwatorów

oh,widze,ze chcialbys mi zepsuc reputacje na forum.spadaj spac,bo rano do przedszkola nie wstaniesz prostaku.nic a nic kultury.wstyd. wiara,nie wierzcie tamu dupkowi,to jakis...nie wiem,debil!

Gość Preferka
dalej prowadźcie z nią ta konwersację, a ta juz od dawna zapomniała co to honor... za grosz godności, szacunku, nic... teraz wypiera się własnego syna... porzuciła go żeby było mu lepiej rzekomo, a tymczasem zapewnia sobie coraz to nowsze rozrywki... a jemu zgotowała taki los że szkoda gadać...

Gość Preferka
ty szmato spierdalaj stond i nie rub podszywuw

Gość Prawdziwa Preferka
Dziękuję za kiepskie podszywy idiotko... Lecz się najlepiej w zakładzie zamkniętym bo na psychiatrę już zbyt późno... a o Twoich podbojach syn przeczyta jak tylko pordośnie... A jeszcze jedno, masz rację ty matką nie jesteś tylko szmatą...

Gość Prawdziwa Preferka
idiotka nawet się podszywa bo nie zabezpieczyłem pseudo hasłem, to już choroba...

Gość Prawdziwa Preferka
ty się lecz naprawdę, bo później po takich szmatach jak ty wyrabiają sobie złą opinię, nie dość że w kraju to i poza jego granicami...

Gość Prawdziwa Preferka
juz sie pogubiłas szmato

przestancie w koncu idioci!!!!! nie na moim topiku! idzcie sie lepiej umyc! bo smierdzi nawet przez komputer.nie ma co robic taki debil to pierdoly wypisuje.idz skoczyc z mostu bo z inteligencja to u ciebie krucho szmaciarzu.albo sobie laske poszukaj co ci bedzie umilala wieczory.a nie,siadzie taki do komputera wiochmen i mysli ze swieci.

Gość Prawdziwa Preferka
ty lepiej tak jak kiedys zacznij dawac dupy za kase, bo dupa sie starzeje a w portfelu pusto

Gość Prawdziwa Preferka
3 latarnie na noc...

Gość mala uwaga
Sluchaj ja tez mieszkam w UK i powiem ci jedno uwazaj z ta otwartoscia do tej narzeczonej pamietaj ze tam sie sluby planuje duzo wczesniej i jezeli ta laska go zostawi to jego rodzina bedzie placic kupe kasy !!! a ty mozesz miec problemy!!!!

Gość Prawdziwa Preferka
wystarczy ze ty wniosłaś, totalne zeszmacenie, a do tego psychozę...

Gość Zawroty głowy
kurcze, blondyna, skad tyle agresji? czy to znaczy: uderz w stół? ???? :O jesli to co mowi ten gosc nie jest prawda- to olej go. tylko dlaczego od razu tak agresywnie reagujesz? w sumie u gory ktos mowil, ze na fotce jest napisane, ze jestes rozwiedziona i masz dziecko..

Gość Prawdziwa Preferka
ona zawsze i wszedzie pozostawia za soba same problemy to juz norma... musiała to rozwalić bo nie mogła przeżyć ze nia sie zabawił a tamta traktowac bedzie jak dame... tyle tylko ze trzeba dama byc a nie szmata...

Gość Zawroty głowy
preferka- a ty kto? jej mąż? kochanek? ojciec? brat? dziadek? konkubin?

Gość Prawdziwa Preferka
chcecie wierzyc - wierzcie, pisze prawde bo ona ma synka, ktorego praktycznie od dnia narodzin zostawiała non stop z kims, ale teraz to juz przesadziła i to ostro... Co mam napisac? date urodzenia maluszka? wstawic fotke? juz jest tam gdzie i jej zdjecia... zapytajcie kogos z obornickiego forum to wam potwierdza o czym pisze...

Gość Prawdziwa Preferka
ja?? jak to najlepiej ujac?..... jeden z wielu... a jej maz, ach szkoda mi tego faceta, wykorzystała dla kasy i dalej jazda... na szczescie on jest daleko i z moich informacji wynika ze bardzo szczesliwy teraz jest...

Gość Prawdziwa Preferka
acha, dodam ze to arab, a tak sie tu z innych nacjii nabija... szok jak sie ludziom w dupach przewraca...

Gość Prawdziwa Preferka
koniec tego... tak jak cie zostawiłem kiedys tak teraz opuszczam twoja jaskinie glupoty... a ty pisz dalej, tylko pamietaj że dzieci szybko rosna i iedys bedziesz załowała tego czasu który straciłas odbierajac dziecku dziecinstwo... powodzenia w kolejnych historiach z piekla rodem... i pamietaj o zabezpieczaniu sie, bo takie jak ty i ciaza to grzech smiertelny...

Gość Zawroty głowy
jeju, ale wyszlo wszystko blondynka bez sensu, widzisz..? jak masz dzicko- to wracaj do niego i buduj zycie od nowa- na prawdzie. to pewnie na tym forum obornickim juz glosno o tej historii?