Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

herbatko cisnionko słabe mimo mej tuszyczki tarczyca jest okey. doktor powiedzial ze to moze nerwy i tak to zostal do dzis ale wezme sie za siebie

kobietki uciekam bo musze zaraz isc po ANGELE do przedszkola ....3-majcie sie cieplutko pa

widzę, że zaczynam działać jak Dziubasek :D ma byc JUŻ i koniec !! a jakie fochy strzelałam, jak K. nie chciał wczoraj do sklepiku pojechać.... hoho. Ale potem złapał bakcyla i cały wieczór przed netem spędził w poszukiwaniu opinii itd. Nerwy w konserwy ! O czystość ciałka dbamy a o czystość psyche już nie bardzo... a to też część ciałka w końcu.

WIOL nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy!!! ucik w gardle, w klatce piersiowej, nerwobole w okolicach serca to wszystko stres znam to jak modlitwe:O ale mozesz przeciez pujsc do lekarza rodzinnego moze cos ci da na uspokojenie, wyciszenie a zreszta odstresowac sie mozesz TU z nami:)

heloł once more No i gdzieście pojszly??Jakie narazie HARBATKA !!!! Heh... po wózeczku widzę ze nastawiasz się na synusia :) Ja postanowiłam że wózek będzie czerwony z jakims szarym wykonczeniem-(cebulka-👄 widzę że myślimy podobnie) Poprosze 2 delicje,jedno ciacho porzeczkowe i czekoladę do picia Chyba wszystkie poszły pracować...dziubassek dobrze że Ty jesteś 🌼

Koug -- no bo Wiolcia poszła, ja jestem :) wiesz, to tak podświadomie na synusia, może 6 marca się dowiemy. Zjesz tyle ???? hehee, wrąbałam marchewkę, pół jabłuszka i bułę grahamkę z pasztetem :D

Jezdem jezdem.miałam sąsiadke na kawie. nerwy mnie już przeszły co do wozu to ja mam po małej wózek i nie mam zamiaru go zmieniać przy drugim dziecko.może i nie modny ale praktyczny.naprawde jak znajde link ze zdjęciem bryki to Wam wkleje

nooooooooooooooooooo zdrada ale się poświece i trzecia kawe z Wami wypije a co mi

Fisiu zdrada:) ja Ci dam:) Dziewczynki ogłaszam przetarg na nerwy dla dziewczynek zestresowanych? nagroda:) flaszka:) i cisateczka Tzeba Dziubaska odstresowac:)

więcej seksu ??? mój K. drewno rąbie jak ma stresa, albo gra w wyśigi samochodowe - wtedy stres osiąga apogeum i K. musi kupować new klawiaturę :D

Dziubasku -- no Fisiulka nas zdradziła! z sąsiadką kafkę piła... a my tu same! Fisiulka -- no bryka gitara :D !!!

mam w nosie taki spacer, piździ jak w kileckim:-) :-) zrobiłam szybkie zakupy i kóło wokół osiedla i do domu. Dzis na obiadek mielone, młode ziemniaczki z koperkiem i brokuły. az sobie meliske zaparzyłam....wrrr nie lubie tego smaku.

Siedze i sama się śmieje do siebie.mam przed soba kalendarz i własnie patrze na imiona.Jak by moja mamusia mi dała na imię tak jak wypadało w dniu urodzin miałabym na imię.................konstancja moj chłop Boguś a mała Roksana. :D:D:D:D:D:D:D:D ja i konstancja.a jaki skrót jest od Konstancji???? Konsta?Kosta? stacja?

Słyszę jak za oknem wiatr hula, jakiś halny czy coś ? Ale masz pychotny obiadek Cebulciu! Wiesz bardzo Cię lubię i w ogóle... podeślesz mi troszku w menażce ?????????

fisia Konstancja z Konstantynopola lata z miotłą wokół pola:-) harbatka a prosze kochana już ci przesyłam:-)

Fisia vel Stacja -- no! Cebulko -- no ale apetytu mi narobiłaś! dziś obiadek u teściowej, ale ona zwsze klopsy robi :(

Mi to jakos się skojarzyła KOSTKA :D

ale wy pyszniści dzisiaj jecie mniam mniam.ja mam zajebajke dzisiaj z kiełbaską cebulka Ty jak już wypi**lisz z grubej rury to aż mnie szczena boli od smiania.

ha! Kosta-Kostka-Kosti-Kostex hehehe i tak bez konca mozna wymieniac.... u mnie szarota na dworze i ma byc wietrzycho...

Koug kochana Ty się lepiej nie śmiej bo Tobie przypada imię Alina Alina--->lina ehhh nie da sie wykombinować więcej

a Dziubassek nasz ma............ LARYSA :D:D:D:D:D:D:D dziubdziu Ty pamiętaj,ze za niedługo pijemy:P:P